Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani potrzebne są pieniądze na sterylkę.

Majaa ma tyle psów pod opieką. Sama nie da rady. Ja wpłacę na Almunię na Alarmowy 30 zł, to pieniądze postałe z leczenia Gabi. Niestety więcej nie mogę dołożyć. Czy ktoś może dorzucić pare złotych? Prosimy Alma już tyle czeka. :modla::modla::modla:

Posted

Dzięki wszystkim, którzy wpłacają na AFN na Almę !
Sterylkę musimy zrobić szybciutko, a włąściwie szybciutko to musimy zabrać Almę z ulicy. Robi się agresywna do psów wkraczających na jej teren okrutnie ! Dzieci też jej się szczególnie nie podobają Jutro pogadam z p. Januszem kiedy będzie mógł ją wziąść na przetrzymanie i wysterylizować Jutro wyjeżdżam ale postaram się telefonicznie skoordynować sterylkę do czasu opiekuna! Sterylka będzie kosztowała 100 zł ! Taką cenę mamy ustaloną z trójką weterynarzy dla psów pod naszą opieką pozostających !

Posted

Kar0la napisał(a):
Na Alarmowym mamy 100 zł. :lilangel:

Oj Super! Dzięki Dogomaniacy! To wystarczy na sterylkę Almy ! Taką cenę mamy umówioną z wetami - reszta to ich wkład w walkę z bezdomnością :multi: :multi: :multi:
Postaram się umówić sterylkę Almy na poniedziałek lub wtorek w zależnosci od tego, kiedy p. Janusz i któryś z wetów będą mieli czas!

Posted

Majaa jak Almusia?Dzis goniłam po polu goscia ktory ja adoptuje ale ze jechal ciagnikiem nie widział moich znaków tzn machania a nawolywanie zagluszyl dzwiek ciagnika...........
poki pogoda prace polowe trwaja