Kar0la Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Alma wytrzymaj jeszcze trochę. Pojawia się iskierka nadzei.:multi: Quote
Jo37 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Majaa napisał(a):Słuchajcie Dzieki za tą zbiórkę ! Wygląda na to , że może Alma rzeczywiście będzie miała domek tymczasowy za dwa może trzy tygodnie ! Na razie rozpatrujemy sie jak to zrobić, żeby Almy do hotelu nie brać Jeżeli będą zebrane jakieś pieniądze, a unikniemy ich wydawania to oczyiwście przekazemy je na inny cel, ale może faktycznie lepiej się zabezpieczać finansowo! Choć ja tego nie chciałam robić. Nie chcę żeby pieniadze póki nie będzie stowarzyszenia przechodziły przez prywatne ręce! Ale przez AFN przechodzi dużo pieniędzy i dzięki temu wiele psów wygrało walkę o życie . To jest najważniejsze . Mnie nie interesuje czy to prywatne czy inne ręce . Liczy sie pies . Czy możecie zabrać sunię do weterynarza ? Quote
Kar0la Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Maju nie obawiaj się zbiórki. To nie pierwsza i nie ostania taka zbiórka na dogo, a Alma czeka. Szkoda czasu. Rana się paprze. Quote
Kar0la Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Rana nieładnie wygląda i pewnie boli...:-( Quote
Majaa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jo37 napisał(a):Ale przez AFN przechodzi dużo pieniędzy i dzięki temu wiele psów wygrało walkę o życie . To jest najważniejsze . Mnie nie interesuje czy to prywatne czy inne ręce . Liczy sie pies . Czy możecie zabrać sunię do weterynarza ? Wiem Wiem Ale nieraz nam zarzucano choćby to że się przyjęło wbrew sprzeciwowi 20 zł przy adopcji psa który był szczepiony i steryllizowany! Niezależnie od zbiórek Alma jest pod okiem weta ! Nigdy nie zostawimy chorego psa na ulicy, a napewno nie ja, Ania, Kaśka czy p. Janusz! Problem z leczeniem Almy polega na tym, że jest nieufna i szybko traci zaufanie. Tak naprawdę to z nas wszystkich tylko p. Janusza słucha i akceptuje bez zastrzeżeń :cool3: A każda wizyta weta u niej jest dla niej stresem, który powoduje, że traci zaufanie nawet do Niego. Nawet odpchlenie kosztowało tydzień pracy nad Nią ! Oprócz rozwiązań typu hotelik, to jest jeszcze rozwiązanie inne (p. Janusz mnie zamorduje gołymi rękami), ale powiedział mi ostatnio, że jak sie uda wydać Kajtki (znaczy Kajtka i jego matkę z wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2109606), to weźmie do siebie naszą Krawacię, której hycel grozi i grozi i tylko dzięki zbiegom okoliczności na razie sunieczka jest na wolności, ale myslę, że może dałby sie przekonac także na wzięcie Almy. Na razie jest to niemożliwe i Go rozumiem. Obecnie sam ma 30 psów przygarniętych.:crazyeye: Quote
Radek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Fajnie by było gdyby Alma znalazła się pod opieką osoby, której ufa. Quote
pixie Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Dostojna Almo..los sie wkrotce odmieni, tylko daj sie przekonac na wizyte u weterynarza Quote
Jowita Poznań Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Almusia wedruje na pierwsza stronke! Quote
Kar0la Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Alma nie rozrabiaj tylko do weta marsz. Quote
Majaa Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ranka Almy już jest ładnie podgojona! Teraz tylko niech ten pieronek się nie drapie! Quote
Radek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Almusia ponownie na Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=131173631 Quote
Majaa Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 No to Alma leczy rankę i pokazuje się na allegro (dzięki Radku) Wypada się też pokazać na pierwszych stronach dogo! Quote
Radek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Cały czas o niej pamiętam, ale w weekendy rzadko siadam do kompa. Quote
Kar0la Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Dzisiaj miałam mało czasu na dogo. Już się poprawiam i odwiedzam moją chrześnicę. Alma proszę bądź grzeczna i nie drap ranki. Quote
Kar0la Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 A co to nikt Almuni nie odwiedził???? Quote
pixie Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 spojrzcie na to troskliwe, matczyne spojrzenie Quote
Radek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Alma, jak daleko spadłaś. Pokaż się na pierwszej stronie Quote
Recommended Posts