justynavege Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Psiakom w Uciechowie zamarza woda w miskach , Alma ......... Tobie mroz po kosciach daje :( :-( Quote
Kar0la Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Super. Baaardzo się cieszę. Alma trzymaj się!!!!! :thumbs: Quote
*Gajowa* Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Będe trzymać kciuki od 17tej, żeby wszystko sie udało... Quote
justynavege Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 tez trzymam kciuki za Alme http://uciechow.4.pl/ Quote
rudaa1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 No właśnie jak sunieczka??? Gdzieś umknął mi jej temat i poszukując go dziś wierzyłam, że Almusia jest już szzczęśliwa w nowym domeczku...:( Quote
Majaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Więc sterylka Almy się nie odbyła Ale głównie z powodu nie stresowania suki P. Janusz, który ma do niej podejście i do podania zastrzyku nie będzie trzeba używać żadnych środków typu Sedalin, niestety nie mógł się pojawić dzisiaj, ale zobowiązał się , że wszystko załatwi we wtorek, od przywiezienia psa po zabranie jej po zabiegu do siebie ! Trzymamy kciuki ! Teraz wszystko zależy od weta! Quote
rudaa1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 To i my trzymamy kciuki i czekamy na nowe, lepsze wieści:) Quote
Kar0la Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Oj szkoda, że się nie udało. Alma znowu kilka następnych dni spędzi na ulicy... Quote
*Gajowa* Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Szkoda, że Alma bedzie musiała spędzić jeszcze kilka dni na ulicy.:-( Quote
rudaa1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Kuurcze oj niedobre, niedobre wieści:(:( bidulka, dlaczego ją taki los spotkał... Quote
Kar0la Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Jak ona sobie radzi w taką pogodę?? :niewiem: Quote
*Gajowa* Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No właśnie też o tym dzisiaj myślę :placz: . Quote
Majaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 rudaa1 napisał(a):Kuurcze oj niedobre, niedobre wieści:(:( bidulka, dlaczego ją taki los spotkał... na szczęście radzi sobie super! Dzisiaj baraszkowała z Małą w najlepsze! Martwi mnie bardziej to co będzie z Małą kiedy Alma pojedzie:-( Quote
rudaa1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Majaa napisał(a):na szczęście radzi sobie super! Dzisiaj baraszkowała z Małą w najlepsze! Martwi mnie bardziej to co będzie z Małą kiedy Alma pojedzie:-( To chociaż tyle dobrze, że sunia daje sobie rade, widac, że nauczona jest radzić sobie w trudnych warunkach atmosferycznych, a maluszka faktycznie szkoda:( Jak sobie poradzi sama bez Almusi?:( Quote
Kar0la Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Może Mała przestanie uciekać z nowych domów kiedy Almy nie będzie... tylko czy znajdzie się następny chętny domek??? Quote
klusek04 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mam nadzieję że to już ostania noc ALMY na ulicy. Może od jutra zacznie się jej nowe, lepsze życie? Quote
Kar0la Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Alma to już dziś!!! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts