Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mtf zalesie']z powodu alergii do oddania suczka yorka rasowa podobno wiek okolo 5 miesiecy - nalegania na wziecie psa jak najszybciej- nie mam zdjecia-nie znam osoby i moge podac tel. na pw[/QUOTE]

a wiadomo chociaż jakie miasto?

Posted

pilnie szukam domu tymczasowego dla yorka ze zdjęcia...
nie znam płci, pomagam wirtualnie, mam tylko to jedno zdjęcie...
wiem, że ten piesek od około tygodnia jest w przytulisku (wielkopolska) mieszka w budzie tej co na zdjęciu! jest łagodny, wygląda na młodego,...
nie znalazłam ogłoszeń w necie by ktoś go szukał:(

maluszek będzie do adopcji za ok. 2 tygodnie jeśli właściciele się nie znajdą...może wieć trafić do Dt z możliwością pozostania na zawsze!
proszę o kontakt na priv zainteresowane osoby
TYLKO DO PSIOLUBÓW:)

Posted

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=9202[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 530, colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 530, colspan: 2"]

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/HR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"] numer: 247
numer chip: 616093900059833
imię: Niuniek
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 2 lat
wielkość: mala
rasa: mix yorka
data przyjęcia: 2013-06-10
kwarantanna do 2013-06-24
przebywa w boksie: gabinet

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: Niuniek to mały psiak w typie yorka, trafiła do nas razem z sunią nr 254 z ulicy gościnnej. Mamy nadzieję, że ktoś ich szuka.

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

42 656-78-42

Posted

[quote name='mtf zalesie']z powodu alergii do oddania suczka yorka rasowa podobno wiek okolo 5 miesiecy - nalegania na wziecie psa jak najszybciej- nie mam zdjecia-nie znam osoby i moge podac tel. na pw[/QUOTE]

jest aktualne?

Posted (edited)

Mam bardzo fajny domek dla yorka w Krakowie :) .Rodzinka od zawsze yorkowata, psiarze .

kiyoshi, czy ta bida z przytuliska aktualna?
proszę o namiar.

Czy Niuniek jest aktualny do adopcji?

Nie jestem na FB, więc mam ograniczone pole manewru:)

Edited by wegielkowa
Posted

Yoreczka to trochę wyrośnieta przedstawicielka tej rasy
podobnie jak jej córeczka została brutalnie porzucona ma zaledwie rok i tyle traumatycznych przejść
mamy nadzieję ze ktoś ją pokocha.
Jest wysterylizowana posiada mikroczip oraz szczepienia.

IMG_0857

IMG_0890

IMG_0909

IMG_0932

KOSZTY ADOPCYJNE 100 ZŁ
PRZY ADOPCJI POTRZEBNY JEST DOWÓD OSOBISTY SMYCZ OBROŻA 506-761-221
www.medor.org

Posted

Witam szukam yorka dla mojej Mamy płeć obojętna tak do 6 Lat.
Mama jest z Krakowa my mieszkamy w Warszawie.
Bardzo proszę o wiadomość jak będzie jakiś piesek szukał domu gdyż mama nie chce kupować pieska bo woli pieskowi w potrzebie dać kochający domek.W domku jest już jeden piesek średniej wielkości.

Posted

[quote name='Ewelina1987'][quote name='lika1771']W Warszawie na paluchu jest 12 letnia yoreczka.

Dzwonilam ale piesek byl juz do odebrania.[/QUOTE]
To znaczy przez wlascicieli?Dowiem sie i napisze.

Posted

[quote name='lika1771'][quote name='Ewelina1987']
To znaczy przez wlascicieli?Dowiem sie i napisze.[/QUOTE]

jak dzwonilam w piątek powiedziano mi ze jakas Pani juz po niego jedzie bo tez byla zainteresowana adopcja.

Posted

dzien dobry :)
czy ktos moglby zainteresowac sie ta psinka? http://tablica.pl/oferta/oddam-psa-ID2Zmjf.html wypytalam pana o ta sunie i jest grzeczna,bezproblemowa,lubi dzieci.pan oddaje `tak poprostu` wydaje mi sie ze przerosla ich opieka nad rasa ktora wymaga czasu na pielegnacje... nie dzwonilam poniewaz mieszkam poza granicami naszego pieknego kraju,wymienilam kilka wiadomosci.wpadlam na psiaka podczas poszukiwan przyjaciela dla siebie ;) jesli jest tutaj ktos z okolic Andrychowa bardzo prosze zainteresowac sie ta sunia zanim trafi do pseudo :/ ona jest za darmo bez zadnej oplaty. dziekuje