Alicja Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='Gisic87']Dziękuje wszystkim:lol: Znajomy wygrał:multi: Pora coś więcej napisać co u nas a więc Agrula nasza ślepa głuchotka grzeczna jak nigdy, zero problemów z nią, nawet już ze stołu nie kradnie jak zapomnę coś schować:lol: Dziewczyna na pierwszy śnieg zareagowała zdziwieniem i nie bardzo chciała chodzić po białej trawie tylko chodnikiem;) Na psiaki na dworze reaguje lepiej tzn już się nie jeży od razu, może to przez tą akcję w Sosnowcu gdzie siedziała z kilkoma psiakami zestresowana, woli omijać psiaki a jak jakiś podbiegnie jest zainteresowana jak zwykle, nawet szczeknie ale bez jeżenia sierści;) Teraz obie pannice leżą sobie na wyrku w którym powinnam spać no ale że od razu się nie położyłam po pościeleniu to skorzystały:lol: Agrula czasem nawet zadziornie chce się bawić, wystarczy jej ręką pod pycholem zamachać a ona już przybiera pozę gotową to skoków i zabaw i próbuje łapać tym swoim pycholem:lol: Postaram się to nagrać no i oczywiście niedługo zrobimy nowe zdjęcia pannicy;)[/QUOTE] super że znajomemu się udało:cool2: Agra grzeczna dziewczyna:) Quote
__Lara Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 No to super, gratuluję znajomemu :D :D :D Quote
tatankas Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 A ja wpadłam i przypominam,że jak wiszę jakieś deklaracje to proszę pw z numerem konta ;) Quote
Gisic87 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 2 dni temu pisałam i mi post zjadło bo strona przestała działać:roll: U nas wszystko w porządku żyjemy sobie pomalutku. Ojciec wpadł na wszystkich świętych i przy okazji zaopatrzył psiaki przed ponownym wyjazdem do Niemiec w kilkanaście puszek:lol: Nie zauważył jednak że 4 z nich to puchy dla kotów ehh gdzie on miał oczy:lol: Co jakiś czas zaglądam na zooplusa czy nie ma fajniej promocji by karmę kupić ale na razie cicho. Agra grzeczna, w niedzielę było tak cieplutko i słoneczko świeciło że nie obyło się bez długiego spacerku, jednak wyszłyśmy dopiero koło 16 więc ze zdjęć nic nie wyszło bo już ciemno:roll: Agra znów do domu przytaszczyła z wyprawy patola pod samą klatkę;) A od wczoraj znów się lenimy i kłaki garściami wychodzą no ale w końcu czas na zmianę futerka;) W domu grzeczna ostatnimi czasy tylko raz miała problem z żołądkiem i biegunka była nieunikniona, szkoda tylko że na kanapę:roll: dopiero nad ranem zobaczyłam co to to zmajstrowała bo całą noc przespałam jak zabita a po ostatnim spacerze nic się nie zapowiadało:shake: Co do wpłat, jutro na spokojnie przejrzę konto i wszystkie wpłaty i uzupełnię rozliczenie;) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-lTSKuIAdKkM/UKAtp0aGliI/AAAAAAAADrg/V-5lcUy2D28/s640/20121111_235726.jpg[/IMG] Quote
Gisic87 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 One tak codziennie:lol: Ja sobie łóżko pościelę wcześniej a one raz dwa i na wyrku i udają że nie wiedzą o co chodzi;) Więc chcąc nie chcąc uciekam spać do drugiego pokoju ale i tam spokoju nie mam bo pannice po chwili przychodzą i wciskają się w nogach do spania:lol: Quote
Mysza2 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-lTSKuIAdKkM/UKAtp0aGliI/AAAAAAAADrg/V-5lcUy2D28/s640/20121111_235726.jpg[/url] aż miło spojrzeć:):):) Quote
caryca26 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Puściłam dzisiaj 20 zł za 2 m-ce na Agrulę:) Quote
bela51 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ja tez dzisiaj wplaciłam swoją deklaracje ( niestety z poslizgiem za X ). Buziaki dla Agruni i jej Pani:lol: Quote
__Lara Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Gisic87']One tak codziennie:lol: Ja sobie łóżko pościelę wcześniej a one raz dwa i na wyrku i udają że nie wiedzą o co chodzi;) Więc chcąc nie chcąc uciekam spać do drugiego pokoju ale i tam spokoju nie mam bo pannice po chwili przychodzą i wciskają się w nogach do spania:lol:[/QUOTE] Bo Cię tak kochają :) Quote
Martika&Aischa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ależ cudne dziewczyny :lol: aż radość popatrzeć :loveu: Quote
Gisic87 Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Cioteczki na spokojnie przejrzałam konto i powypisywałam sobie wszystkie wpłaty, nie wiem jakim cudem nie wpisywałam nigdzie wpłat tatankas:oops: Uzupełniłam post rozliczeniowy. Wpłata od caryca26 już wpłynęła więc jest dopisana, od bela51 pewnie jutro wpłynie;) Co do wpłat za listopad do tatankas wyślę nr konta a prócz tego czekamy na wpłaty od anett i abra64 ale jeszcze do końca miesiąca jest trochę czasu;) Tak więc po dzisiejszym podliczeniu mamy 428zł z czego zamówiłam przed chwilą karmę dla pannicy z zooplusa za 97,80zł ale odliczę to jak przyjdzie rachunek bym mogła go tutaj wstawić;) Quote
tatankas Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ojej jak ja w plecy,muszę zapłacić za wrzesień,październik ,listopad i już zapłacę za grudzień,tylko proszę o pw z numerem konta,a w styczniu proszę kolejne pw:oops: Quote
Gisic87 Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Tatankas nie zrozumiałyśmy się:roll: wpłaty od Ciebie mam tylko ja gapa ich do rozliczenia nie dopisywałam:oops: Już uzupełniłam post i jesteś na bieżąco tylko za listopad nie mam wpłaty;) Quote
tatankas Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='Gisic87']Tatankas nie zrozumiałyśmy się:roll: wpłaty od Ciebie mam tylko ja gapa ich do rozliczenia nie dopisywałam:oops: Już uzupełniłam post i jesteś na bieżąco tylko za listopad nie mam wpłaty;)[/QUOTE] to dawaj pw,zapłacę za listopad i grudzień,a w styczniu czekam na kolejne pw;) Quote
Gisic87 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Doszły wpłaty: abra64 - 10zł (listopad) bela51 - 10zł (październik) tatankas - 20zł (listopad, grudzień) Dzisiaj poszłam zrobić zakupy no i nie obyło się bez odwiedzenia mięsnego w celu zakupienia czegoś na obiad dla psiaków. Niestety nie było kostek więc kupiłam pannicą kilogram skrzydełek, wyszło 3zł na głowę więc nie będę odliczać;) Agra leni się z dnia na dzień na potęgę, kłaki znajdują się już nie tylko w mieszkaniu ale i na klatce i w windzie:roll: Ile mogę wyczesuję ale z pannicy co rusz nowe wypadają... A teraz leży na obkłaczonym do granic możliwości wyrku, (nawet nie mam już siły po raz kolejny zbierać garściami tej sierści) więc tak sobie leży i obserwuje zaciekawiona Quote
Gisic87 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Doszła nam dzisiaj karma, rachunek wkleję później i dodam w rozliczeniu;) Dzisiaj wyczesałam porządnie Agrulę i zebrała się cała reklamówka kłaków a to jeszcze nie koniec bo część sierści którą musi zgubić jeszcze się trzyma;) Quote
Gisic87 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Tak późną porą Agruli zebrało się na zabawę, nigdy nie wiem skąd ona wynajduję piłkę bo dzisiaj sprzątałam dokładnie całe mieszkanie i piłki nie widziałam a Agrula nagle wbiega z piłką w pyszczku zadowolona i stara się zapiszczeć już nie piszczącą piłką której Milka do tej pory się boi:roll: Chciałam zrobić Agruli zdjęcia bo świetnie z tą piłką wyglądała ale oczywiście strach dalej przed zdjęciami więc zrobiłam 2 spod rękawa ale i tak zauważyła: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ACELL6qFcBU/UK_qOyGNaSI/AAAAAAAADrw/E_SEalKDCS0/s512/20121123_195824.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-OSdneMEwUzQ/UK_qW58-pkI/AAAAAAAADr4/iyXdc6htqsU/s512/20121123_195854.jpg[/IMG] Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Gisic kochana bo jak Ty bierzesz aparat w dłoń to ona sobie myśli " byle by nie do ogłoszeń ta fota " ;) unik i po sprawie :) Buziaki dla panienek :* :) Quote
Gisic87 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Ale udało się przed chwilą nie budząc pannicy zrobić zdjęcie jak śpi, jakość marna ale widok bezcenny:loveu: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-mN70HEDZEIc/UK_uWYvr53I/AAAAAAAADsI/RNSGflagBek/s640/20121123_224145.jpg[/IMG] Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Dobranoc słodka panienko :loveu::sleep2: Quote
Kocurek Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 bezpieczna,zadowolona i widac ,ze szczesliwa...:)) Quote
Mysza2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 kochana Agrula:):) nie jak najdłużej cieszy się Tobą a Ty nią:):) Quote
__Lara Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 O ludzie, to na kanapie jest boskie :D Quote
Recommended Posts