Jump to content
Dogomania

Agra 12-letnia onka prosi o wsparcie na karmę i weta... ZA TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gisic87']Dziękuje wszystkim:lol: Znajomy wygrał:multi:

Pora coś więcej napisać co u nas a więc Agrula nasza ślepa głuchotka grzeczna jak nigdy, zero problemów z nią, nawet już ze stołu nie kradnie jak zapomnę coś schować:lol:
Dziewczyna na pierwszy śnieg zareagowała zdziwieniem i nie bardzo chciała chodzić po białej trawie tylko chodnikiem;) Na psiaki na dworze reaguje lepiej tzn już się nie jeży od razu, może to przez tą akcję w Sosnowcu gdzie siedziała z kilkoma psiakami zestresowana, woli omijać psiaki a jak jakiś podbiegnie jest zainteresowana jak zwykle, nawet szczeknie ale bez jeżenia sierści;)
Teraz obie pannice leżą sobie na wyrku w którym powinnam spać no ale że od razu się nie położyłam po pościeleniu to skorzystały:lol:
Agrula czasem nawet zadziornie chce się bawić, wystarczy jej ręką pod pycholem zamachać a ona już przybiera pozę gotową to skoków i zabaw i próbuje łapać tym swoim pycholem:lol: Postaram się to nagrać no i oczywiście niedługo zrobimy nowe zdjęcia pannicy;)[/QUOTE]

super że znajomemu się udało:cool2:

Agra grzeczna dziewczyna:)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

2 dni temu pisałam i mi post zjadło bo strona przestała działać:roll:

U nas wszystko w porządku żyjemy sobie pomalutku. Ojciec wpadł na wszystkich świętych i przy okazji zaopatrzył psiaki przed ponownym wyjazdem do Niemiec w kilkanaście puszek:lol: Nie zauważył jednak że 4 z nich to puchy dla kotów ehh gdzie on miał oczy:lol: Co jakiś czas zaglądam na zooplusa czy nie ma fajniej promocji by karmę kupić ale na razie cicho.

Agra grzeczna, w niedzielę było tak cieplutko i słoneczko świeciło że nie obyło się bez długiego spacerku, jednak wyszłyśmy dopiero koło 16 więc ze zdjęć nic nie wyszło bo już ciemno:roll: Agra znów do domu przytaszczyła z wyprawy patola pod samą klatkę;)
A od wczoraj znów się lenimy i kłaki garściami wychodzą no ale w końcu czas na zmianę futerka;) W domu grzeczna ostatnimi czasy tylko raz miała problem z żołądkiem i biegunka była nieunikniona, szkoda tylko że na kanapę:roll: dopiero nad ranem zobaczyłam co to to zmajstrowała bo całą noc przespałam jak zabita a po ostatnim spacerze nic się nie zapowiadało:shake:

Co do wpłat, jutro na spokojnie przejrzę konto i wszystkie wpłaty i uzupełnię rozliczenie;)
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-lTSKuIAdKkM/UKAtp0aGliI/AAAAAAAADrg/V-5lcUy2D28/s640/20121111_235726.jpg[/IMG]

Posted

One tak codziennie:lol: Ja sobie łóżko pościelę wcześniej a one raz dwa i na wyrku i udają że nie wiedzą o co chodzi;) Więc chcąc nie chcąc uciekam spać do drugiego pokoju ale i tam spokoju nie mam bo pannice po chwili przychodzą i wciskają się w nogach do spania:lol:

Posted

[quote name='Gisic87']One tak codziennie:lol: Ja sobie łóżko pościelę wcześniej a one raz dwa i na wyrku i udają że nie wiedzą o co chodzi;) Więc chcąc nie chcąc uciekam spać do drugiego pokoju ale i tam spokoju nie mam bo pannice po chwili przychodzą i wciskają się w nogach do spania:lol:[/QUOTE]

Bo Cię tak kochają :)

Posted

Cioteczki na spokojnie przejrzałam konto i powypisywałam sobie wszystkie wpłaty, nie wiem jakim cudem nie wpisywałam nigdzie wpłat tatankas:oops: Uzupełniłam post rozliczeniowy.

Wpłata od caryca26 już wpłynęła więc jest dopisana, od bela51 pewnie jutro wpłynie;)
Co do wpłat za listopad do tatankas wyślę nr konta a prócz tego czekamy na wpłaty od anett i abra64 ale jeszcze do końca miesiąca jest trochę czasu;)

Tak więc po dzisiejszym podliczeniu mamy 428zł z czego zamówiłam przed chwilą karmę dla pannicy z zooplusa za 97,80zł ale odliczę to jak przyjdzie rachunek bym mogła go tutaj wstawić;)

Posted

Ojej jak ja w plecy,muszę zapłacić za wrzesień,październik ,listopad i już zapłacę za grudzień,tylko proszę o pw z numerem konta,a w styczniu proszę kolejne pw:oops:

Posted

Tatankas nie zrozumiałyśmy się:roll: wpłaty od Ciebie mam tylko ja gapa ich do rozliczenia nie dopisywałam:oops: Już uzupełniłam post i jesteś na bieżąco tylko za listopad nie mam wpłaty;)

Posted

[quote name='Gisic87']Tatankas nie zrozumiałyśmy się:roll: wpłaty od Ciebie mam tylko ja gapa ich do rozliczenia nie dopisywałam:oops: Już uzupełniłam post i jesteś na bieżąco tylko za listopad nie mam wpłaty;)[/QUOTE]

to dawaj pw,zapłacę za listopad i grudzień,a w styczniu czekam na kolejne pw;)

Posted

Doszły wpłaty:
abra64 - 10zł (listopad)
bela51 - 10zł (październik)
tatankas - 20zł (listopad, grudzień)

Dzisiaj poszłam zrobić zakupy no i nie obyło się bez odwiedzenia mięsnego w celu zakupienia czegoś na obiad dla psiaków. Niestety nie było kostek więc kupiłam pannicą kilogram skrzydełek, wyszło 3zł na głowę więc nie będę odliczać;)

Agra leni się z dnia na dzień na potęgę, kłaki znajdują się już nie tylko w mieszkaniu ale i na klatce i w windzie:roll: Ile mogę wyczesuję ale z pannicy co rusz nowe wypadają... A teraz leży na obkłaczonym do granic możliwości wyrku, (nawet nie mam już siły po raz kolejny zbierać garściami tej sierści) więc tak sobie leży i obserwuje zaciekawiona

Posted

Doszła nam dzisiaj karma, rachunek wkleję później i dodam w rozliczeniu;)
Dzisiaj wyczesałam porządnie Agrulę i zebrała się cała reklamówka kłaków a to jeszcze nie koniec bo część sierści którą musi zgubić jeszcze się trzyma;)

Posted

Tak późną porą Agruli zebrało się na zabawę, nigdy nie wiem skąd ona wynajduję piłkę bo dzisiaj sprzątałam dokładnie całe mieszkanie i piłki nie widziałam a Agrula nagle wbiega z piłką w pyszczku zadowolona i stara się zapiszczeć już nie piszczącą piłką której Milka do tej pory się boi:roll: Chciałam zrobić Agruli zdjęcia bo świetnie z tą piłką wyglądała ale oczywiście strach dalej przed zdjęciami więc zrobiłam 2 spod rękawa ale i tak zauważyła:
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ACELL6qFcBU/UK_qOyGNaSI/AAAAAAAADrw/E_SEalKDCS0/s512/20121123_195824.jpg[/IMG]
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-OSdneMEwUzQ/UK_qW58-pkI/AAAAAAAADr4/iyXdc6htqsU/s512/20121123_195854.jpg[/IMG]

Posted

Ale udało się przed chwilą nie budząc pannicy zrobić zdjęcie jak śpi, jakość marna ale widok bezcenny:loveu:
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-mN70HEDZEIc/UK_uWYvr53I/AAAAAAAADsI/RNSGflagBek/s640/20121123_224145.jpg[/IMG]