Ania+Milva i Ulver Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 hehe ojj tak , już w kontenerku było widać , że ciemna kudłaczka to sunia odważna i niczym się nie przejmuje:) podgryzała mi palec niczym się nie przejmując;) trzymam kciuki za domki!! Quote
pati-c Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 O,nie wiem, mi się wyświetlają.. Kciuki baardzo się przydadzą :) Quote
buniaaga Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 słodkie te maluszki:) domki muszą szybko znaleźć:) Quote
3 x Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 oooa mi sie nie wyswietlały ale juz sie wyświetlają :) Quote
Randa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 czy ktoś ma więcej zdjęć tych suczek do ogłoszeń? jak one się nazywają, co pisać o ich docelowej wielkości? Quote
buniaaga Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 3x mogę Cię prosić żebyś zmieniła w banerku suni i maluszków z budowy żeby otwierał się wątek suni,bo ona ma już oddzielny wątek.Dziękuję i zapraszam są tam fajniejsze zdjęcia do ogłoszeń do pakieciku od Ciebie:) http://www.dogomania.pl/threads/217093-Sunia-i-tr%C3%B3jka-jej-szczeni%C4%85t-z-Bielska-Podlaskiego-liczy-si%C4%99-ka%C5%BCdy-grosz.-Prosimy Quote
Pipi Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Randa, jesli chodzi Ci o te co u pati-c, to beda docelowo male, na pewno male, gora takie jak moja Luka. Zwlaszcza ta, ktora znalazlam Madi. Ona jest taką kruszynką, ma cieniutkie łapki, malenki pyszczek, ktory jest podobny do pysia ratlerka. Mają gora 3 miesiace. Ta ciemna puchata to Dyzia, bezowa to Zyzia, a malutka to Madi. Takie imiona daly im dzieciaki sonimalutkiej, ale przeciez mozna zmienic. Quote
Patmol Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Beta i Midi - mają już swój wątek zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/217215-odwa%C5%BCna-przyjacielska-Beta-w-typie-owczarka-i-m%C5%82odziutka-subtelna-%C5%9Bliczna-Midi Quote
3 x Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='buniaaga']3x mogę Cię prosić żebyś zmieniła w banerku suni i maluszków z budowy żeby otwierał się wątek suni,bo ona ma już oddzielny wątek.Dziękuję i zapraszam są tam fajniejsze zdjęcia do ogłoszeń do pakieciku od Ciebie:) http://www.dogomania.pl/threads/217093-Sunia-i-tr%C3%B3jka-jej-szczeni%C4%85t-z-Bielska-Podlaskiego-liczy-si%C4%99-ka%C5%BCdy-grosz.-Prosimy cosik cisza z tymi ogłoszeniami :( dziewcze obiecało kilka pakietów zrobiło i znikneło :( mam nadzieje ze w weekend nadgoni banerek poprawie zaraz Quote
evita. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Słodkie te dziewczyneczki :loveu: Widac, że wyrosną raczej na mikro sunie :lol: Quote
Pipi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Kochane kruszynki. Tylko calowac i rozpieszczac, co nie? Pati-c, zdjecia extra, dziekujemy pieknie. A dzwoni ktos? pewnie nie, bo bys powiedziala?! Prosilam Cie o podanie nr konta, ale nie otrzymalam jak na razie. Quote
Recommended Posts