Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenia już zaczęły skutkować :razz:
Odebrałam dziś dwa całkiem rozsądne telefony. Jedna pani z Otwocka zainteresowana Madi- miała kiedyś ratlerkę i mała złapała ją za serce. Druga pani z W-wy -szuka małej suni do kochania :) , umówiłyśmy się wstępnie na pt.

Posted

pati-c napisał(a):
Ogłoszenia już zaczęły skutkować :razz:
Odebrałam dziś dwa całkiem rozsądne telefony. Jedna pani z Otwocka zainteresowana Madi- miała kiedyś ratlerkę i mała złapała ją za serce. Druga pani z W-wy -szuka małej suni do kochania :) , umówiłyśmy się wstępnie na pt.

to fajnie:) ja dziś miałam zapytanie na tablica.pl gdzie i kiedy można sunie zobaczyć więc odesłałam na nr tel:)
Trzymamy kciuki i ściskamy sunieczki

Posted

ciesze sie, ze dzwonią ludzie. Jak zobaczylam ze z Otwocka, to skojarzylo mi sie z czarnymi kwiatkami, kopiuje z ck:"Otwock
[email protected]
napisala mi, ze pies do sterylizacji jest dla niej "bezwartosciowy" bo ona chce psa do HODOWLI
-GAMEBOY" - strona 1 na CzK. Moze ktos sprawdzic, czy nie ta sama pani?
Madi jest taka troche ratlerkowata, to zeby ja na rozmnazaczke nie wzieli. Przepraszam, ze o tym piszę, ale troche sie martwie.

Posted

Dzięki za ostrzeżenie!
A przed chwilą dostałam tel.od zainteresowanych Dyzią -jesteśmy wstępnie umówieni na jutro. Co ciekawe okazało się,że państwo mają znajomych w Michałowie,czyli tam, gdzie aktualnie mieszkam :)