Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ilon_n']wciąż czekam na dane adresowe i kontakt do p. Kamila.
Jeśli się sprężymy i wszystko będzie OKAY, to jest szansa, że już w tę niedzielę maluszek mógłby zabrać się przy okazji do Wawy!!![/QUOTE]

Ilonka jedna poczta doszla, a juz druga nie! Chyba musisz wyczyscic skrzynke!

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem dobrej myśli, choć wszystko się ujawni jak Nutusia wypyta o zgodę na formalną umowę DT.
Za pół godzinki będę mogła używać tel :) wówczas zadzwonię i ustalimy strategię :)

Posted

[quote name='Yv1958']On na szczescie odezwal sie na FB. Obejrzalam zdjecia. Tak ladnie pisal... Mozna go znalezc klikajac jego imie i nazwisko na Google. Ma odpowiedzialna prace.
Mysle, ze to dobrze rokuje?

Chociaz.....roznie to bywa![/QUOTE]

Właśnie kliknęła, ale stara już jestem i do tych dresiarzy nie mam przekonania, a jeszcze chce drugiego tak? Im się nie chce wstać z łóżka.....obym się myliła Iv....

Posted

[quote name='andegawenka']Ilona, postaram się odszukać fotki ze szczeniakiem, jesli nie zostały usunięte. Nadee tam nie było fot tylko link do wątku w którym stef życzył psu smierci...[/QUOTE]

no to już nie a tego wpisu...

Posted

[quote name='Nooks']Ja tez juz jestem!

czy stef to ta sama osoba co Kamil R? nie wiem czy czegos nie pokrecilam..

I ztego co rozumiem jest juz umuwione ze Natus pojedzie na spotkanie z Kamilem?[/QUOTE]

Nie, nie, stef to nie Kamil!!!

Posted

[quote name='ilon_n']Jestem dobrej myśli, choć wszystko się ujawni jak Nutusia wypyta o zgodę na formalną umowę DT.
Za pół godzinki będę mogła używać tel :) wówczas zadzwonię i ustalimy strategię :)[/QUOTE]

Dziewczyny, jestem po rozmowie telefonicznej z potencjalnym DT. Prosi o telefon. Może się spotkać w niedziele.
W domku ma psa i kota. Ten mały szczenior, nie nasz tylko ten 2, ma być u jego zaprzyjaźnionej osoby.
Chłopak często ma zwierzaki na DT.

Chyba nie ma sesnu się rozpisywać tylko trzeba zorganizować wizytę no i potem transport...

A szukać i tak trzeba dalej....

Posted

Na niedziele to bedzie trudno kogos zorganizowac do sprawdzenia DT, Nutusia jest tylko w tygodniu w Warszawie.....Tyle tu zamieszania ,ze naprawde mozna sie pogubic kto jest kto, przeciez mozna wprost zapytac jaki nick na Dogo ma Kamil i nie beda potrzebne spekulacje....Pozdrawiam:)

Posted

[quote name='Ellig']Na niedziele to bedzie trudno kogos zorganizowac do sprawdzenia DT, Nutusia jest tylko w tygodniu w Warszawie.....Tyle tu zamieszania ,ze naprawde mozna sie pogubic kto jest kto, przeciez mozna wprost zapytac jaki nick na Dogo ma Kamil i nie beda potrzebne spekulacje....Pozdrawiam:)[/QUOTE]

jest zamieszanie to fakt... ;)

najlepiej chyba jak nutusia czy ilon_n zadzwoni do niego...

kamil dzisiaj telefonicznie mi powiedzial, ze na dogo jest kamilr ale nie korzysta z forum...

Posted

[quote name='nadee']jest zamieszanie to fakt... ;)

najlepiej chyba jak nutusia czy ilon_n zadzwoni do niego...

kamil dzisiaj telefonicznie mi powiedzial, ze na dogo jest kamilr ale nie korzysta z forum...[/QUOTE]
No to mamy odpowiedz:)

Posted

Poniewaz wizyta p.adopcyjna jest juz zalatwiona, chcialabym poruszyc sprawe transportu.

Rozmawialam z Lidzia.
Ona moze zalatwic samochod, ale blagala, zeby ktos z W-wy wyjechal, zeby spotkac sie np. w polowie drogi.

Tu zwracam sie do Ilon, bo Ona takie sprawy zalatwia cudownie.
Rozumiem, ze wizyta p.adopcyjna bedzie w niedziele. To znaczyloby, ze przewiezienie Malucha-Puszka, byloby mozliwe za tydzien?
Kurcze, dlugo....

To babsko moze nie zgodzic sie, zeby psa przetrzymac drugi tydzien.

Posted

Z tego co Ellig mowila Nutusia jest w Wawie tylko w tygodniu, wiec trzeba by porozmawiac z Kamilem czy nie daloby rady spotkac sie wieczorem albo jutro? Zalezy to oczywiscie tez od Nutusi... Wtedy transport dla Puszka mozna zorganizowac na sobote-niedziele?

Moze Nadee moze do niego zadzwonic?

Posted

[quote name='ilon_n']posty zostały zmoderowane, zostały tylko 3 wpisy tego użytkownika,[B] ale mam wrażenie, że nie jest to ten sam człowiek.
[/B]
Pisz do mnie na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
skrzynka zapycha mi się z minuty na minutę :/[/QUOTE]

[B]To jest ten sam człowiek...[/B]

[B]BetlejM,steff...i jose17 [/B]zostali zbanowani..wtedy pojawił się [B]antydogomania[/B](szybko skasowane posty), a teraz na wątku Pszczółki Majeczki jest [B]dogo...cośtam[/B] i wkleił fotki nowego psiaka,którego ponoć adoptował bez zbędnych rygorów! W międzyczasie miałam kilka smsów i maili o Majeczkę...ewidentnie działo się to co zapowiedzieli bracia...tak własnie-bracia,a więc zaczęli sugerować mailowo z różnych adresów chęć adopcji, zadawać zbędne pytania, zasypywać smsami...i wpadać na rózne wątki życząc psom śmierci...zapowiedzieli,że zmobilizują swój krąg przyjaciół i znajomych i jeszcze nam pokażą.
Nie chcę siać paniki,ale strzeżonego Bozia strzeże...a Ci panowie byli bardzo przekonujący nie tylko przez telefon,ale i ...przy wizycie przed adopcyjnej!!!Nikt się nie spodziewał takiego rozwoju sytuacji- zalogowali się, fotki wklejali,o szczepienia dzwonili...aż napisali smsa,że Majeczką "nie mogą się opiekować,bo wyjeżdżają na rok za granicę"...i wtedy się zaczęło.Acha...umowa oczywiście była podpisana i dlatego Majeczka nie zniknęła na podkarpackiej wsi...

Nie piszę tego by się żalić,czy też fatalizować, ale po to by jednak nie ufać tylko słowom,fotkom i obiecywaniu...sprawdźcie fakty i niech psinka jest bezpieczna i szczęśliwa w dt...trzymam kciuki!!

Posted

[quote name='nooks']z tego co ellig mowila nutusia jest w wawie tylko w tygodniu, wiec trzeba by porozmawiac z kamilem czy nie daloby rady spotkac sie wieczorem albo jutro? Zalezy to oczywiscie tez od nutusi... Wtedy transport dla puszka mozna zorganizowac na sobote-niedziele?

Moze nadee moze do niego zadzwonic?[/quote]

[SIZE=5][B]To byloby cudownie!!!:multi:[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='andegawenka']Tak to się odbyło [URL="http://www.dogomania.pl/threads/194636-_NOS%C3%93WKA_Wraca-z-adopcji_-Szukamy-nadal-domu-_Pszcz%C3%B3%C5%82ka-MAJA-_-pom%C3%B3%C5%BCcie_OG%C5%81OSZENIA%21/page9"]http://www.dogomania.pl/threads/194636-_NOS%C3%93WKA_Wraca-z-adopcji_-Szukamy-nadal-domu-_Pszcz%C3%B3%C5%82ka-MAJA-_-pom%C3%B3%C5%BCcie_OG%C5%81OSZENIA!/page9[/URL]

Post 170,175,185,194 moderator, foty szczeniaka jako już betlejem nie stef wkleił na tym wątku 185 chyba że usunieto...4 malutkie fotografie z komentarze że już adoptował bez wymaganiań jakie tu stawiamy:shake:[/QUOTE]

Usunięto...ale psiaczek był beżowy z białymi skarpeteczkami... i białym końcem ogonka...w sylwetce bardzo podobny do Majeczki 2 miesięcznej.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Usunięto...ale psiaczek był beżowy z białymi skarpeteczkami... i białym końcem ogonka...w sylwetce bardzo podobny do Majeczki 2 miesięcznej.[/QUOTE]

Oj dzięki, wiesz myslałam że mam już zwidy?

Moje dziecię w teren pojechało, ale mam kogoś w Markach może się zgodzi, Daleko to?

Posted

ten szczeniak, ktorego kamil przeslal jest bezowy i ma 1 mini biala skarpetke. moge na emaila przeslac jak ktos chce... tu nie bede wklejala, bo to bez sensu sie tylko pomiesza...

wiem, ze chlopak jutro wyjezdza, chyba tez z tym nowym szczeniakiem... wiec mozliwe, ze jest szansa na spotkanie dzisiaj.

ja ogolnie bym jeszcze poczekala....

Posted

[quote name='nadee']ten szczeniak, ktorego kamil przeslal jest bezowy i ma 1 mini biala skarpetke. moge na emaila przeslac jak ktos chce... tu nie bede wklejala, bo to bez sensu sie tylko pomiesza...

wiem, ze chlopak jutro wyjezdza, chyba tez z tym nowym szczeniakiem... wiec mozliwe, ze jest szansa na spotkanie dzisiaj.

ja ogolnie bym jeszcze poczekala....[/QUOTE]

....żeby rozwiać wątpliwości prześlij [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]