Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HELP!!!:help1:

[quote name='zuzlikowa']Dziewczyny...mam ogromną prośbę...p.Grażyna,która bardzo pomaga naszym beniom ma ogromny problem...nie będę się rozpisywać,lecz wkleję maila...moze któraś będzie mogła pomóc?

[FONT=Arial][FONT=Arial]Witam Pani Romo, mam kłopot…., piszę do Pani bo może zetknęła się Pani z psiakiem, który miał operację TPLO. [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Moja niufka zerwała więzadło krzyżowe przednie i ma klikanie mogące odpowiadać urazowi łąkotki. Badanie rtg potwierdziło diagnozę dr. Sterny. 27 grudnia sunia będzie operowana przez dr Wąsiatycza w klinice w Poznaniu. Szukam kogoś kto miał psiaka operowanego przez dr Wąsiatycza , no i ma doświadczenie w opiece pooperacyjnej , już w domu nad takim psem. [/FONT][/FONT]

....jeśli tu nikt nie miał doświadczenia, niech w googlach poszuka jak postępować po zabiegu...

• 2 weeks later...
  • Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig - DZIĘKUJĘ za wstawienie zdjęć! Nasz wyluzowany przystojniaczek rośnie jak na drożdżach i już daaaawno zapomniał w jakich okolicznościach powstał ten wątek :) Życzymy wszystkim szczęśliwego, dobrego i spokojnego Roku 2011!