andegawenka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 HELP!!!:help1: [quote name='zuzlikowa']Dziewczyny...mam ogromną prośbę...p.Grażyna,która bardzo pomaga naszym beniom ma ogromny problem...nie będę się rozpisywać,lecz wkleję maila...moze któraś będzie mogła pomóc? [FONT=Arial][FONT=Arial]Witam Pani Romo, mam kłopot…., piszę do Pani bo może zetknęła się Pani z psiakiem, który miał operację TPLO. [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Moja niufka zerwała więzadło krzyżowe przednie i ma klikanie mogące odpowiadać urazowi łąkotki. Badanie rtg potwierdziło diagnozę dr. Sterny. 27 grudnia sunia będzie operowana przez dr Wąsiatycza w klinice w Poznaniu. Szukam kogoś kto miał psiaka operowanego przez dr Wąsiatycza , no i ma doświadczenie w opiece pooperacyjnej , już w domu nad takim psem. [/FONT][/FONT] ....jeśli tu nikt nie miał doświadczenia, niech w googlach poszuka jak postępować po zabiegu... Quote
Nutusia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ellig - DZIĘKUJĘ za wstawienie zdjęć! Nasz wyluzowany przystojniaczek rośnie jak na drożdżach i już daaaawno zapomniał w jakich okolicznościach powstał ten wątek :) Życzymy wszystkim szczęśliwego, dobrego i spokojnego Roku 2011! Quote
Ellig Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 :BIG::tree1::x-mas: Samych dobrych domkow, dobrych ludzi!!!!!!!!!!! Quote
andegawenka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Pani Paulino oceany wdzięczności za przygarnięcie naszego pieska. Oby się Pani wiodło w tym Nowym Roku jak najlepiej... Quote
andegawenka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Ellig'] a tytuł wątku smutny.. Quote
ilon_n Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Piękne foteczki :) oby jak najwięcej takich domków i adopcji .. Quote
Recommended Posts