Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rescal']no jak z dziecmi tak dobrze sie uklada, to chyba wiadomo komu ją zaproponowac:)
tylko to daleko bardzo....[/QUOTE]

Spoko spoko, nasze psy są już w Gdyni i w Krakowie, więc nie takie rzeczy się robiło :razz: Czekam tylko na głos głównej zainteresowanej, jeśli nie, to może załatwię małej jakiś DT, uśmiechnę się do muzzy'ego po super zdjęcia i porobimy jej setki ogłoszeń. Jest śliczna, mała i milutka, a taki jest główny typ ludzi szukających psów, nie mam pojęcia dlaczego ;)

Posted

Natalio, bardzo bym chciała, żeby mareksy u Ciebie niedługo zawitał ;) Mam nadzieję, że jakoś się umówicie, napisałam już do niego stosowną prośbę na pw i wstępnie się zgodził :)

Posted

Zdjęć nie mam. Większość chyba już wie, więc napiszę.

Na adopcję suni zdecydowana jest Natalia, nad którą jakieś licho wisi ;) ale mam nadzieję, że w końcu się uda. Nie ukrywam, że ankieta przedadopcyjna wypadła rewelacyjnie. Wizyta odbędzie się na dniach, mam nadzieję, że będzie to czysta formalność.

Jedynym problemem jest transport, niestety. Ja jestem w stanie ją podrzucić do stolicy pociągiem. Jedna dziewczyna może ją przejąć w Wawie 13 grudnia rano i zawieźć do Torunia/Bydgoszczy. Tylko niestety, dalej na razie nie wiem co :shake:

Rozesłałam parę wiadomości, czekam na potwierdzenia. Może uda się zgrać z transportem kociaka z forum miau.

Jeśli macie jakichś znajomych w Toruniu, Bydgoszczy, zapytajcie, czy są w stanie pojechać do Trójmiasta... Zwrot pieniędzy za benzynę jakoś załatwimy.

Posted

Malutka jest na prawdę ładniutka. Mała miała szczęście, że spotkała na swojej drodze evel ( kurde jak te psy zawsze wiedzą do kogo się przybłąkać) Natalia będziesz miałam wspaniałego psiaka.

Guest mareksy
Posted

Sunia jest cudna :lol:
Mam nadzieję, że uda się zorganizować ten transport....

Posted

[quote name='NataliaJ.']Jeszcze będzie wizyta na dniach, a potem jak się uda z transportem to Pysia zamieszka u nas. :) Liczę że wszystko pójdzie dobrze![/QUOTE]

Umówiliście się na jakiś konkretny termin?

Posted

[quote name='NataliaJ.']Jeszcze będzie wizyta na dniach, a potem jak się uda z transportem to Pysia zamieszka u nas. :) Liczę że wszystko pójdzie dobrze![/QUOTE]

A na kiedy macie umówioną wizytę? Bo być może coś się kroi transportowo w weekend, ale bez wizyty nic nie możemy zrobić.

Posted

Jest transport! :multi::multi::multi:

Ja mogę zabrać maluszka do Warszawy. Tam przejmie ją [B]ankub [/B]:loveu: i zawiezie ją do Bydgoszczy, a z Bydgoszczy zabierze maluszka [B]sachma [/B]:loveu:

Zaraz się zorientuję jak to będzie z kosztami i będziemy robić jakąś zrzutę chyba.

Natalio, jesteś w stanie odebrać malca z Gdańska, czy potrzebujesz konkretnie podwózki do Sierakowic?

Posted

No to super :Cool!: Trzymam kciuki żeby wszystko się udało, bo długa podróż sunię czeka. Oby nie miała choroby lokomocyjnej tak jak Tusia :modla: A Natalia będzie miała wreszcie swojego wymarzonego pieska :klacz:

Posted

Ojej to super!!! :) Strasznie się cieszę. Ale....

Kurcze, strasznie mi przykro, nie mam możliwości w tym tygodniu pojechania do Gdańska.... :(
Bratu wczoraj jak na złość padł akumulator, czy coś się w nim zepsuło i jest bez auta, do pracy jechał dziś autobusem.A on jest naszym jedynym kierowcą, oprócz męża i mojego taty, ale ich nie ma, są za granicą a wracają dopiero 18 grudnia.... :(

Posted

Dobra. Odcinek Bydgoszcz - Sierakowice to koszt 73zł, bo sachma część kosztów bierze na siebie, kochana :Rose: Zaraz się zorientuję, czy mnie stać na bilet PKP :evil_lol: