rescal Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 no jak z dziecmi tak dobrze sie uklada, to chyba wiadomo komu ją zaproponowac:) tylko to daleko bardzo.... Quote
evel Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='rescal']no jak z dziecmi tak dobrze sie uklada, to chyba wiadomo komu ją zaproponowac:) tylko to daleko bardzo....[/QUOTE] Spoko spoko, nasze psy są już w Gdyni i w Krakowie, więc nie takie rzeczy się robiło :razz: Czekam tylko na głos głównej zainteresowanej, jeśli nie, to może załatwię małej jakiś DT, uśmiechnę się do muzzy'ego po super zdjęcia i porobimy jej setki ogłoszeń. Jest śliczna, mała i milutka, a taki jest główny typ ludzi szukających psów, nie mam pojęcia dlaczego ;) Quote
NataliaJ. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jestem. :) Mam nadzieję że o mnie chodzi. ;) Czekoladko jeśli lubisz dzieci to jesteś idealna. Quote
evel Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Natalio, bardzo bym chciała, żeby mareksy u Ciebie niedługo zawitał ;) Mam nadzieję, że jakoś się umówicie, napisałam już do niego stosowną prośbę na pw i wstępnie się zgodził :) Quote
evel Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='panbazyl']czyżby coś się działo? :)[/QUOTE] Coś się kroi, ale na razie cicho-sza ;) Quote
panbazyl Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 to daj znać!!!! mnie za udzielanie się chyba na pewnym topiku (nie napisze nazwy) zmiejaszają ilość postów.... z ponad 2900 wczoraj do 2818 dziś.... Quote
BBeta Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [url]http://img143.imageshack.us/img143/1118/sdc10690s.jpg[/url] Cudo :loveu: :kciuki: Quote
panbazyl Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [B]evel[/B] i jak tam???? Cos ruszyło w sprawie???? Masz moze jej jakieś jeszcze zdjęcia???? Bo ona śliczna!!!! Quote
evel Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Zdjęć nie mam. Większość chyba już wie, więc napiszę. Na adopcję suni zdecydowana jest Natalia, nad którą jakieś licho wisi ;) ale mam nadzieję, że w końcu się uda. Nie ukrywam, że ankieta przedadopcyjna wypadła rewelacyjnie. Wizyta odbędzie się na dniach, mam nadzieję, że będzie to czysta formalność. Jedynym problemem jest transport, niestety. Ja jestem w stanie ją podrzucić do stolicy pociągiem. Jedna dziewczyna może ją przejąć w Wawie 13 grudnia rano i zawieźć do Torunia/Bydgoszczy. Tylko niestety, dalej na razie nie wiem co :shake: Rozesłałam parę wiadomości, czekam na potwierdzenia. Może uda się zgrać z transportem kociaka z forum miau. Jeśli macie jakichś znajomych w Toruniu, Bydgoszczy, zapytajcie, czy są w stanie pojechać do Trójmiasta... Zwrot pieniędzy za benzynę jakoś załatwimy. Quote
panbazyl Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 oj to nasze podlubelskie psiaki jeżdżą coraz dalej. :) Oby im tam było lepiej niż tu. Quote
Atomowka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Malutka jest na prawdę ładniutka. Mała miała szczęście, że spotkała na swojej drodze evel ( kurde jak te psy zawsze wiedzą do kogo się przybłąkać) Natalia będziesz miałam wspaniałego psiaka. Quote
NataliaJ. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Czekam teraz na wiadomość od Mereksego, kiedy będzie mógł mnie odwiedzić. :) Quote
muzzy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='evel']Na adopcję suni zdecydowana jest Natalia[/QUOTE] Super! I fajnie, że wszystko tak szybko poszło :) Quote
Guest mareksy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Sunia jest cudna :lol: Mam nadzieję, że uda się zorganizować ten transport.... Quote
NataliaJ. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jeszcze będzie wizyta na dniach, a potem jak się uda z transportem to Pysia zamieszka u nas. :) Liczę że wszystko pójdzie dobrze! Quote
evel Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='NataliaJ.']Jeszcze będzie wizyta na dniach, a potem jak się uda z transportem to Pysia zamieszka u nas. :) Liczę że wszystko pójdzie dobrze![/QUOTE] Umówiliście się na jakiś konkretny termin? Quote
LadyS Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='NataliaJ.']Jeszcze będzie wizyta na dniach, a potem jak się uda z transportem to Pysia zamieszka u nas. :) Liczę że wszystko pójdzie dobrze![/QUOTE] A na kiedy macie umówioną wizytę? Bo być może coś się kroi transportowo w weekend, ale bez wizyty nic nie możemy zrobić. Quote
rescal Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Natalio, strasznie sie ciesze, sunie wyglada na bardzo łagodną i milutką jestem pewna ze bedziecie Razem szczesliwi:) Quote
NataliaJ. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Mareksy da mi znać jeszcze dokładnie. Wizyta jutro lub w piątek. Quote
evel Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Jest transport! :multi::multi::multi: Ja mogę zabrać maluszka do Warszawy. Tam przejmie ją [B]ankub [/B]:loveu: i zawiezie ją do Bydgoszczy, a z Bydgoszczy zabierze maluszka [B]sachma [/B]:loveu: Zaraz się zorientuję jak to będzie z kosztami i będziemy robić jakąś zrzutę chyba. Natalio, jesteś w stanie odebrać malca z Gdańska, czy potrzebujesz konkretnie podwózki do Sierakowic? Quote
as_ko Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 No to super :Cool!: Trzymam kciuki żeby wszystko się udało, bo długa podróż sunię czeka. Oby nie miała choroby lokomocyjnej tak jak Tusia :modla: A Natalia będzie miała wreszcie swojego wymarzonego pieska :klacz: Quote
NataliaJ. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ojej to super!!! :) Strasznie się cieszę. Ale.... Kurcze, strasznie mi przykro, nie mam możliwości w tym tygodniu pojechania do Gdańska.... :( Bratu wczoraj jak na złość padł akumulator, czy coś się w nim zepsuło i jest bez auta, do pracy jechał dziś autobusem.A on jest naszym jedynym kierowcą, oprócz męża i mojego taty, ale ich nie ma, są za granicą a wracają dopiero 18 grudnia.... :( Quote
evel Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Dobra. Odcinek Bydgoszcz - Sierakowice to koszt 73zł, bo sachma część kosztów bierze na siebie, kochana :Rose: Zaraz się zorientuję, czy mnie stać na bilet PKP :evil_lol: Quote
Recommended Posts