Jump to content
Dogomania

Cecylka - poprzez DT u Anuli już w DS :) powodzenia czarnulko!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula'][...]nabiegała się i naszczekała.[/QUOTE]hehe no to chyba już cuzje się bardzo bezpiecznie i pewnie..ale może mi się wydaje:)wie,że Anula krzywdy nie zrobi:):):)całuski dla Was

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']o rany Anula masz akwarium morskie??????? :mdleje: adoptuj mnie :modla:

Ania ma akwarium ale nikt nie może do niego podejść. Oglądać można tylko z pewnej odległości bo jest pilnowane przez groźnego stróża.
Tak na poważnie to Cecylka wygląda pięknie.

Posted

Anula napisał(a):
Mogę Was wszystkie cioteczki adoptować-kocham was-tylko co z ferajną?

nooo moja jest dość ekhem liczna i wszędzie ze mną :roflt:

pokaż pokaż więcej fotek akwarium :modla: oko nacieszyć cudownościami :loveu:

Posted

Bym porobiła trochę fotek akwarium,ale nie mogę zaśmiecać wątku Cecylki bo to jest tylko jej wątek.A ta fotka to przypadek-akurat leżała na fotelu przy akwarium i tak wyszło.

Posted

anetek100 napisał(a):
a właśnie jakiej wielkości jest twój oceanik??ja mam 250 L, ale słodkowodne...

1500L - Miki bardzo lubi oglądać ryby-tylko łepek się mu rusza,a Cecylka jak wezmę ją na ręce i pokazuje to się boi tych ryb.

Posted

Anulka żadne zaśmiecanie - no proszę proszę daj oko nacieszyć :modla: błaaagaaaammmmmmm :mdleje: marzę o takim, ale pozostanie to w sferze marzeń więc chociaż daj popatrzeć plizzzzzz

Posted

malawaszka napisał(a):
Anulka żadne zaśmiecanie - no proszę proszę daj oko nacieszyć :modla: błaaagaaaammmmmmm :mdleje: marzę o takim, ale pozostanie to w sferze marzeń więc chociaż daj popatrzeć plizzzzzz

No dobrze-jak mnie Agnieszka opie...y to zwalę na was.Tylko to trochę potrwa bo ja sto lat za murzynami jestem.

Posted

Anulko!
Dawno nie widziałam czegoś tak pięknego:loveu: Mimo,ze nie jestem miłośniczką rybek,to po obejrzeniu Twoich,chyba zmienię zdanie:evil_lol:
Cudo!
To jak teraz Cecylka będzie szukać DS? Chyba w ogłoszeniach należy nadmienić,co jej koniecznie potrzebne do szczęścia:razz: