anetek100 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Anula'][...]nabiegała się i naszczekała.[/QUOTE]hehe no to chyba już cuzje się bardzo bezpiecznie i pewnie..ale może mi się wydaje:)wie,że Anula krzywdy nie zrobi:):):)całuski dla Was Quote
Anula Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Obiecane fotki.Cecylka wygrzewa się na tarasie. Quote
Anula Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Pilnuje samochodu,aby przypadkiem nie zostawić jej w domku. Quote
Anula Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Wróciła do domku i koniecznie pilnuje swoich skarbów. Quote
malawaszka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 o rany Anula masz akwarium morskie??????? :mdleje: adoptuj mnie :modla: Quote
anetek100 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='malawaszka']o rany Anula masz akwarium morskie??????? :mdleje: adoptuj mnie :modla:ja też♦ chcę byc adoptowana, jestem fajna i w ogóle:):):):):):):):)hihihihihi Quote
Anula Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Mogę Was wszystkie cioteczki adoptować-kocham was-tylko co z ferajną? Quote
maja602 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='malawaszka']o rany Anula masz akwarium morskie??????? :mdleje: adoptuj mnie :modla: Ania ma akwarium ale nikt nie może do niego podejść. Oglądać można tylko z pewnej odległości bo jest pilnowane przez groźnego stróża. Tak na poważnie to Cecylka wygląda pięknie. Quote
malawaszka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Anula napisał(a):Mogę Was wszystkie cioteczki adoptować-kocham was-tylko co z ferajną? nooo moja jest dość ekhem liczna i wszędzie ze mną :roflt: pokaż pokaż więcej fotek akwarium :modla: oko nacieszyć cudownościami :loveu: Quote
anetek100 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 a właśnie jakiej wielkości jest twój oceanik??ja mam 250 L, ale słodkowodne... Quote
Anula Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Bym porobiła trochę fotek akwarium,ale nie mogę zaśmiecać wątku Cecylki bo to jest tylko jej wątek.A ta fotka to przypadek-akurat leżała na fotelu przy akwarium i tak wyszło. Quote
Anula Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 anetek100 napisał(a):a właśnie jakiej wielkości jest twój oceanik??ja mam 250 L, ale słodkowodne... 1500L - Miki bardzo lubi oglądać ryby-tylko łepek się mu rusza,a Cecylka jak wezmę ją na ręce i pokazuje to się boi tych ryb. Quote
malawaszka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Anulka żadne zaśmiecanie - no proszę proszę daj oko nacieszyć :modla: błaaagaaaammmmmmm :mdleje: marzę o takim, ale pozostanie to w sferze marzeń więc chociaż daj popatrzeć plizzzzzz Quote
Anula Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 malawaszka napisał(a):Anulka żadne zaśmiecanie - no proszę proszę daj oko nacieszyć :modla: błaaagaaaammmmmmm :mdleje: marzę o takim, ale pozostanie to w sferze marzeń więc chociaż daj popatrzeć plizzzzzz No dobrze-jak mnie Agnieszka opie...y to zwalę na was.Tylko to trochę potrwa bo ja sto lat za murzynami jestem. Quote
malawaszka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ach na pewno Agnieszka sama chętni oko nacieszy tym cudem :loveu: Quote
Anula Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Teraz światło zaczyna się ściemniać a więc trochę kiepskie fotki. Quote
malawaszka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 brak mi słów Anulko :mdleje: przecudowne! bajka!!! Quote
anetek100 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 malawaszka napisał(a):brak mi słów Anulko :mdleje: przecudowne! bajka!!!dokładnie zawał na miejscu ehhh cudne cuuuuuudne:) Quote
epe Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Anulko! Dawno nie widziałam czegoś tak pięknego:loveu: Mimo,ze nie jestem miłośniczką rybek,to po obejrzeniu Twoich,chyba zmienię zdanie:evil_lol: Cudo! To jak teraz Cecylka będzie szukać DS? Chyba w ogłoszeniach należy nadmienić,co jej koniecznie potrzebne do szczęścia:razz: Quote
Recommended Posts