sonia71 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 tak IVV -na minusie ...ale to nic, w tych 50zł są niewpłacone sierpniowe deklaracje Joodith i Lolaloli-pewnie dziewczyny na spokojnie wpłacą jak bedą mogły, przejdzie on pewnie na wrzesień bo w sierpniu- a przecież to jeszcze nie koniec miesiąca -Patka kosztowala mnie pewnie ze już ze 130zł. ...ale to nic nie znaczy w porownaiu znalezienia domku ,bo w końcu się znajdzie:evil_lol::evil_lol::roll::roll::roll::shake::shake::crazyeye: moja Sońka staruszka tą bardzo zmienną pogodą tak mnie rozleniwiła że chodzimy na spacerki w zwolnionym tempie człapiąc jak chinki ,myślimy w zwolnionym tempie tak że zanim coś zrobimy to łapie nas wieczorne gorejące na czerwono słońce ,a w hoteliku Patyśka to pewnie szarżuje po calym terenie,komarzyce i kleszczory jej nie straszne ,rywalizuje z cieczkową Zośką i romyśla pod śliwką -A MOŻE BYŚ MNIE PAŃCIA(FUNIA) JUŻ PUŚCIŁA DO NOWEJ RODZINKI CO? TAK JAKOŚ WLAZŁABYM W NOWE TOWARZYCHO BO TE SAME OD KILKU MIESIĘCY PYSZCZALINY ,WZIĘŁY I MI SIĘ ZNUDZIŁY :diabloti:JA CHCĘ DO DOOOOOOMU:eviltong: Quote
sonia71 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 ale te n czas leci bo już...następna nocka ;) Quote
Agucha Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 O! "Wilczka" vel "Sarenka" :) :) :) Przez przypadek trafiłam. Quote
Becia Lublin Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Patusia co Ty jeszcze robisz u Funi? Uciekaj do swojego domku !!! Quote
sonia71 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Agucha napisał(a):O! "Wilczka" vel "Sarenka" :) :) :) Przez przypadek trafiłam. witaj Agucha :) zapraszamy częściej ,nawet jeżeli tylko przypadkiem ;) Becia tez stawiam sobie to pytanie-co ona tam jeszcze robi???????? Quote
sonia71 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 dodalam Patysi nowe ogłoszenia na tablicy Kraków i Warszawa i gumtre wyróżnione Warszwa-może tu będzie ociupinkę szczęścia i końcówkę lata Patka spędzi w swoim domu. Quote
Becia Lublin Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 sonia71 napisał(a):dodalam Patysi nowe ogłoszenia na tablicy Kraków i Warszawa i gumtre wyróżnione Warszwa-może tu będzie ociupinkę szczęścia i końcówkę lata Patka spędzi w swoim domu. oby tak było, trzymamy kciuki Patysiu !!! Quote
jogolcia@pdx Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Tak, tak, trzymamy najmocniej jak potrafimy ;-) Quote
sonia71 Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Patka -karaluchy pod poduchy :) a jutro nowy dzień i nowe nadzieje:) Quote
sonia71 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 miałam dzisiaj bardzo miły telefon z Oświęcimia,Pani jest zainteresowana Patką ale musi jeszcze porozmawiać z mężem ,odezwie się w poniedziałek.Trochę konkretów: dom z ogrodem,w domu tylko Pan i Pani,wysterlilizowana dobermanka i kot -oboje z "odzysku"i najważniejsze to kwestia dogadania się z rezydentami,zgoda na wizytę i podpisanie umowy oraz co w przypadku Patki być może najważniejsze -dla Pani nie jest problemem łagodna niedokrzepliwość Patki,po rozmowie z wetem zastosują najodpowiedniejszą w jej przypadku antykoncepcję. Pani bardzo miła oby dla Patyśki wynikło z tego największe szczęście-DOM!!!!! Quote
Tola Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 sonia71 napisał(a):miałam dzisiaj bardzo miły telefon z Oświęcimia,Pani jest zainteresowana Patką ale musi jeszcze porozmawiać z mężem ,odezwie się w poniedziałek.Trochę konkretów: dom z ogrodem,w domu tylko Pan i Pani,wysterlilizowana dobermanka i kot -oboje z "odzysku"i najważniejsze to kwestia dogadania się z rezydentami,zgoda na wizytę i podpisanie umowy oraz co w przypadku Patki być może najważniejsze -dla Pani nie jest problemem łagodna niedokrzepliwość Patki,po rozmowie z wetem zastosują najodpowiedniejszą w jej przypadku antykoncepcję. Pani bardzo miła oby dla Patyśki wynikło z tego największe szczęście-DOM!!!!! Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie tych narad i rozmów:) Pati - najwyższy czas na własny dom! Moze to na niego Patka tak długo czekała:cool3: Quote
sonia71 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 dziękuję Tolu że odwiedziłaś Patyśkę :) obyś miała rację że tyle czekala właśnie na TEN domek! Quote
funia Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Swietne wieści !!! Patyśka jak kocha to na zabój ....Jednego czego się obawiam to połączenie jej i tej dobermanki ...Patka jest zazdrosna o inne psy .Walczy o uwagę i chciałaby być jedną ,jedyną . Ps.Patka złapala zajączka na wybiegu jako druga go dorwała Biegała za nim jak hart wyścigowy ...Uratowałam go ale niestety serduszko nie wytrzymało i maluch umarł , Ale karnie mi go oddała . Quote
sonia71 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 wpłata na konto Pati: 1.:loveu:Lolalola 10 zł za sierpień czyli dług to już tylko 44 zł. ale...mamy przed sobą wrzesień i znów pusto na koncie...eh ...za z domku standard -CISZA :( fUNIU WCZORAJ SKOŃCZYŁO SIĘ pATCE ALLEGRO ,PISALAŚ ŻE MASZ JAKIEŚ FAJNE FOTKI Z DZIEĆMI CZY JEST MOŻLIWOŚĆ ŻEBYŚ ZARAZpo 4 września je wgrała to pozmieniałabym opatrzone pewnie przez ludzi nowe allegro? Quote
sonia71 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [SIZE="4"]TAKIE BŁAGALNE ŚLIPKA PROSZĄ O DOMEK!!! Quote
funia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Tak oczywiscie wstawię je albo 4 albo moze jeszce 3 września . Quote
FIFA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Patka jaka cisza u Ciebie , może jak się pojawią nowe zdjątka będzie więcej osób odwiedzających pozdrawiam Ciebie i twojego Fotografa Quote
sonia71 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 FIFA -cisza ale akcja ogłoszeniowa trwa ,a jakieś nowości jak są to funia je kiedyś wpisze i fotki też są obiecane ale czy to spowoduje większą popularność to pewnie nie ;)Patka jest za zwyczajna dla ludzi a w dodatku -i tu dzięki Bogu-nie ma problemów zdrowotnych a takie problemowe wątki cieszą się najbardziej popularnością ,to normalne. i tak melancholijnie :Patka w pierwszym dniu wolności Quote
funia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Mała próbka . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sonia71 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 funiu superowe fotki:)Maja jak zwykle urocza :) a to drugie zdjęcie boooooskie :) oddaje całą Patyśkę -taka jest na prawdę -KOCHAJĄCA CZŁOWIEKA. a z przyziemnych spraw:to jak zwykle proszę o kilka dni zwłoki :(w opłacie za hotelik :( jeszcze nie mam żadnych wrześniowych deklaracji. Quote
Becia Lublin Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 funia napisał(a):Mała próbka . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Patusia :) jaka śliczna modelka !!! Quote
sonia71 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 wpłata na konto Pati: 1.sonia71 50zł 2.:loveu:Katekermit 30zł. ZA HOTELIK ZA WRZESIEŃ POTRZBA 300ZŁ. -MAMY 35ZŁ.:placz::placz::placz: Quote
funia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[/U[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/221/p9063408.jpg/] Uploaded with ImageShack.usRL] Quote
Recommended Posts