Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Patysia co tam słychać u ciebie?kiedyś funia obiecała fotki,teraz coś tam się porobiło , smutne... a słoneczko tak nam letnio grzeje nic tylko wylegiwać się pod parasolem !
dni pewnie mijają ,a to już tyle miesięcy minęło od grudnia :( jakoś znów słabo z grosikami na sierpniowy hotelik, ja rozgłaszam info o Tobie na caaaały komp ,a niech ludzie wiedzą że taka pieszczoszka nie ma jeszcze swojej rodzinki:(

Posted

nici z mioch fotek bo aparat się wczasuje:mad:

wpłata i wyplata z konta Pati:
1.:loveu:kateKermit 30zł.
2.hotelik sierpień 310zł + 3zł. do odrobaczernia

i znów Patka na minusie 84,65zl. :shake::placz:jakby wpłynęły jeszcze sierpiowe deklaracje to zostanie na minusie 54zl.już nic nie mam na bazarki,robię ciągle wyróżnione ogłoszenia a ta uparciuszka dalej grzeje dooopkę w hoteliku...

funiu potwierdź jak dostaniesz przelew.

Posted

funiu czy Patkę ważyłaś jakoś czy tylko na psiarskie oko wiesz że waży teraz ok 15kg :) i jeszcze czy kiedykolwiek u ciebie miała styczność z kotem ?zaraz po schronie u weta wogóle nie reagowała na kota ciekawe jak jest z nią naprawadę -moja Sonia jak kot siedzi to go totalnie olwewa ale jak biegnie to .....jedyny cel to go dogonić i nic więcej z nim nie robi tylko goni .

Posted

Na oko waży 15kg.Kiedys była wazona ,ale przytyła i na pewno mieści się w tej granicy .
Z moim kotem miała stycznosc jak była w domu .Nie atakowała go ani on jej bo jest przyzwyczajony do psów .

Posted

[quote name='funia']Na oko waży 15kg.Kiedys była wazona ,ale przytyła i na pewno mieści się w tej granicy .
Z moim kotem miała stycznosc jak była w domu .Nie atakowała go ani on jej bo jest przyzwyczajony do psów .[/QUOTE]
Całkiem dobra waga!!!

Posted

[quote name='funia']Na oko waży 15kg.Kiedys była wazona ,ale przytyła i na pewno mieści się w tej granicy .
Z moim kotem miała stycznosc jak była w domu .Nie atakowała go ani on jej bo jest przyzwyczajony do psów .[/QUOTE]

dzięki funiu :) super że się potwierdziło z tymi kotami ,a qrcze Patka niby taka niepozorna a taka waga :)

wznowiłam ponownie wyróżnione allegro ,tyle wejść jakiś strach przed zainteresowaniem ...:(