sonia71 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 wznowilam ponownie allegro,może tym razem coś ruszy choć przydałyby się fajne fotki. wpłata na konto Pati: 1.sonia71 50zł na sierpień Quote
funia Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jak tylko będzie ładna pogoda zrobimy jej zdjęcia .Czekamy na słońce Quote
sonia71 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 funiu jak tylko wpłyną deklaracje na sieprień przeleję opłatę za hotelik. Quote
FIFA Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Hej Patka z rana DO GÓRY CO TAKA CISZA U CIEBIE Quote
sonia71 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 wpłata na konto Pati: 1.:loveu:jogolcia 50zł BARDZO INTENSYWNA AKCJA OGŁASZANIA TRWA :) Quote
sonia71 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Patysia co tam słychać u ciebie?kiedyś funia obiecała fotki,teraz coś tam się porobiło , smutne... a słoneczko tak nam letnio grzeje nic tylko wylegiwać się pod parasolem ! dni pewnie mijają ,a to już tyle miesięcy minęło od grudnia :( jakoś znów słabo z grosikami na sierpniowy hotelik, ja rozgłaszam info o Tobie na caaaały komp ,a niech ludzie wiedzą że taka pieszczoszka nie ma jeszcze swojej rodzinki:( Quote
funia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Soniu gdybyś chciała możesz wpasc i zrobic jej foty .Ja gdy ogarnę pewne rzeczy pewnie zrobię ,ale najbliższy tydzień odpada . Quote
jogolcia@pdx Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Oj tak Soniu - Patka na pewno się ucieszy z Twoich odwiedzin... a my będziemy oglądać piękne zdjęcia ;-) Quote
sonia71 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 nici z mioch fotek bo aparat się wczasuje:mad: wpłata i wyplata z konta Pati: 1.:loveu:kateKermit 30zł. 2.hotelik sierpień 310zł + 3zł. do odrobaczernia i znów Patka na minusie 84,65zl. :shake::placz:jakby wpłynęły jeszcze sierpiowe deklaracje to zostanie na minusie 54zl.już nic nie mam na bazarki,robię ciągle wyróżnione ogłoszenia a ta uparciuszka dalej grzeje dooopkę w hoteliku... funiu potwierdź jak dostaniesz przelew. Quote
sonia71 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 funiu czy Patkę ważyłaś jakoś czy tylko na psiarskie oko wiesz że waży teraz ok 15kg :) i jeszcze czy kiedykolwiek u ciebie miała styczność z kotem ?zaraz po schronie u weta wogóle nie reagowała na kota ciekawe jak jest z nią naprawadę -moja Sonia jak kot siedzi to go totalnie olwewa ale jak biegnie to .....jedyny cel to go dogonić i nic więcej z nim nie robi tylko goni . Quote
funia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Na oko waży 15kg.Kiedys była wazona ,ale przytyła i na pewno mieści się w tej granicy . Z moim kotem miała stycznosc jak była w domu .Nie atakowała go ani on jej bo jest przyzwyczajony do psów . Quote
zadra Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='funia']Na oko waży 15kg.Kiedys była wazona ,ale przytyła i na pewno mieści się w tej granicy . Z moim kotem miała stycznosc jak była w domu .Nie atakowała go ani on jej bo jest przyzwyczajony do psów .[/QUOTE] Całkiem dobra waga!!! Quote
sonia71 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='funia']Na oko waży 15kg.Kiedys była wazona ,ale przytyła i na pewno mieści się w tej granicy . Z moim kotem miała stycznosc jak była w domu .Nie atakowała go ani on jej bo jest przyzwyczajony do psów .[/QUOTE] dzięki funiu :) super że się potwierdziło z tymi kotami ,a qrcze Patka niby taka niepozorna a taka waga :) wznowiłam ponownie wyróżnione allegro ,tyle wejść jakiś strach przed zainteresowaniem ...:( Quote
funia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 mam kilka fotek Patki z dziećmi ,ale niestety nie mam jak ich wstawić..... Quote
sonia71 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 qrcze -jak ci pomóc ,może na mojego emaila :[email protected] Quote
funia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 nic nie idzie ,,,,nawet na pulpicie sie nie otwieraja.....słaby net .... Quote
sonia71 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 szkoda tych fotek ale techniki nie przskoczymy:shake: wpłata na konto Pati: 1.:loveu:Beata P. z fb 30zł. Quote
majqa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Rzeczywiście Soniu, Patka jest cudna. Gorąco jej życzę, by ktoś przejrzał na oczęta i tę jej cudność, niezwykłość dostrzegł. :-) Quote
Recommended Posts