Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Agucha napisał(a):
Czyli reasumując:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]320zł - opłata za hotel (wrzesień 2011)
- 98zł - ze skarpety Pati
- 90zł - kwota, którą udało się do tej pory zebrać na bazarku
--------------------------------------------------------------

BRAKUJE: 132zł :( :( :(
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Coś mi się tu nie zgadza Soniu... Według wpisów na pierwszej wpłacono 150 zł deklaracji stałych za Wrzesień, czyli razem z 90 zł z bazarku powinno być 240 zł. A zatem brakuje 80 zł ?

Posted

już Jogolciu lecę i prawdzam ,może faktycznie coś pokręcilam,całe wpłaty i wypłaty są w po wyszczególnione wg dat w tm poście rozliczeniowym ,zerknełaś może,wplaty z deklaracji stałych nie idą tylko na sam hotelik ,do tego dochodzi wet a ostatnio i ubranko posterylkowe,ogłoszeń płatnych nie wpiseję do rozliczeń bo sama je finansuję

edit:Jogolciu sprawdzilam wszystko z postu rozliczeniowego 3 -i matematycznie wszystko się zgadza
wszystkie braki zakładam ze swoich pieniążków i niestety tylko zakladam ,oprócz stalej 50zł finansuje wszsytkie ogłoszenia które wpisuję także w post 1,np na koniec sierpnia wyszło 88zl,
intensywnie ogłaszam patkę juz od kwietnia :(

wg postu rozliczeniowego(proszę mógłby ktoś matematycznie przelecieć kalkulatorem to bylibyśmy pewni)
-saldo na koniec sieprnia:-44,65zł.
-wpływy we wrześniu 170zł.
-wydatki we wrześniu -27zł.ubranko posterylkowe
................................saldo na 22.09 98,35zł.

ewentualna wplata za bazarku 90zł.
saldo 98,35zł.
.........................................188,35zł.
hotelik za wrzesień -300zł.
transport do weta -20zł.
....................................BRAK 131,65ZŁ. w zaokragleniu 132zł. i nijak nie chce wyjść inaczej sorrry:(

Posted

FIFA-dzięki za sprawdzenie:),Patyśka to pewnie jeszcze drzemie,pogoda kiepska tylko zanurzyć się w mieciutkim poslanku i marzyć ,marzyć...

wrócę jeszcze do finansów a ponieważ są to Wasze pieniądze to jeszcze rozliczenie tokiem myślenia Jogolci(bo chyba tak Jogolciu myślisz)
-deklaracje za wrzesień 150zł.
-hotelik za wrzesień i wet 300zł.+20zł.=320zł.
...................................brak 170zl.
-bazarek Aguchy 90zł.
...................................brak 80zl. ale....idąc dalej takim tokiem myślenia:20zl. Joodith wplaciła we wrześniu choć dotyczy sierpnia czyli saldo na koniec sierpnia-44,65 +20=-24,65zł do tego ubranko posterylkowe 27zł.= na minusie -51,65zł.

czyli brak 80zł z deklaracji i brak z innych wydaktów 51,65zł.=131,65zł. czyli wychodzi na to samo :(tylko że nikt nie prowadzi konta psa rodzielając deklaracje stale od innych wpływów i wydaktów bo zrobiło by się wielkie zamieszania

Jogolcia proszę zerknij na to wszystko ,bardzo mi zależy żeby wszystko było jasne i sorry że rozłożyłam wszystko na czynniki pierwsze :)

Posted

no bo Pati nie chce sprawiać kłopotu i dodawać zmartwień bo przecież jeszcze drżymy o jej zdrówko-kochana sarenka:)tylko żeby taką ruchliwością nie zrobiła sobie kuku ;)

odpoczywaj Patyśka ,jeszcze się wyganiasz:)

Posted

sonia71 napisał(a):
FIFA-dzięki za sprawdzenie:),Patyśka to pewnie jeszcze drzemie,pogoda kiepska tylko zanurzyć się w mieciutkim poslanku i marzyć ,marzyć...

wrócę jeszcze do finansów a ponieważ są to Wasze pieniądze to jeszcze rozliczenie tokiem myślenia Jogolci(bo chyba tak Jogolciu myślisz)
-deklaracje za wrzesień 150zł.
-hotelik za wrzesień i wet 300zł.+20zł.=320zł.
...................................brak 170zl.
-bazarek Aguchy 90zł.
...................................brak 80zl. ale....idąc dalej takim tokiem myślenia:20zl. Joodith wplaciła we wrześniu choć dotyczy sierpnia czyli saldo na koniec sierpnia-44,65 +20=-24,65zł do tego ubranko posterylkowe 27zł.= na minusie -51,65zł.

czyli brak 80zł z deklaracji i brak z innych wydaktów 51,65zł.=131,65zł. czyli wychodzi na to samo :(tylko że nikt nie prowadzi konta psa rodzielając deklaracje stale od innych wpływów i wydaktów bo zrobiło by się wielkie zamieszania

Jogolcia proszę zerknij na to wszystko ,bardzo mi zależy żeby wszystko było jasne i sorry że rozłożyłam wszystko na czynniki pierwsze :)

No oczywiście, że się wszystko zgadza Soniu... jak to zwykle u Ciebie...
... Sorry, ale ja niestety popatrzyłam tylko na dochody... ot, nadzieję miałam wielką, że mniej potrzeba... cholipcia...:(

Dobrze, że chociaż sterylka się udała i Patisonek szybko wraca do sił... oby jeden z tych potencjalnych domków był tym najcudowniejszym :P

Posted

jogolcia to super że wszystko dobrze finansowo :)

niestety jeden domek chyba odpadl-ten z ogrodem ,już więcej się nie odezwal -trudno

oby udało się Patce i ten w którym bedzie wizyta PA -byl dla niej TYM DOMEM :D

Posted

sonia71 napisał(a):
jogolcia to super że wszystko dobrze finansowo :)

niestety jeden domek chyba odpadl-ten z ogrodem ,już więcej się nie odezwal -trudno

oby udało się Patce i ten w którym bedzie wizyta PA -byl dla niej TYM DOMEM :D

trzymamy kciuki za domek dla Patysi. Ona zasługuje na cudowny domek :)

Posted

Witam
postaram się dogadać z Panią jeszcze na ten tydzień, co prawda utrudnione to będzie troche bo pracuję na popołudnie ,ale może uda nam się jakoś zgrać. Na wizytę zwerbowałam elmirę :lol: więc pojedziemy tam we dwie :lol:

Posted

Madzia bardzo dziękuję za to ,ze jesteś i chcesz pomóc :loveu:
Patka ma się bardzo dobrze.Chce wracać do psów stoi i popiskuje troszkę pod bramą ,..
Na razie jest skazana na nasze towarzystwo.ONa i Henio lubią sie bardzo .

Posted

MANIA 1979 I ELMIRA -WIELKIE DZIĘKI :)wiem jak trudno zgrać się kilku osobom -jak jechałaa Polly to była to cala grupa :) ale maleńka prośba gdyby tylko to było możliwe żeby zgrać to wszsytko do czwrtku ,piątku bo to po1.weeekend i może ktoś jechać do Warszawy,można by wykorzystać a po 2.kończy się wrzesień i jesteśmy do tyłu z hotelikiem a tak zalapiemy się na październik :(

Posted

sonia71 napisał(a):
MANIA 1979 I ELMIRA -WIELKIE DZIĘKI :)wiem jak trudno zgrać się kilku osobom -jak jechałaa Polly to była to cala grupa :) ale maleńka prośba gdyby tylko to było możliwe żeby zgrać to wszsytko do czwrtku ,piątku bo to po1.weeekend i może ktoś jechać do Warszawy,można by wykorzystać a po 2.kończy się wrzesień i jesteśmy do tyłu z hotelikiem a tak zalapiemy się na październik :(

chciałybyśmy to załatwić jak najszybciej ,w poniedziałek,ale to zalezy od Pani czy w tych godzinach będzie w domu, ja do 15 muszę obrócić do Pruszkowa bo na 17 muszę być w pracy, więc może to byc trudne . Rozmawiałam dzis z elmirą ,ona jest dyspozycyjna cały dzień,ale nie chce jej samej tym obarczać ,bo w sumie to ja ją o to poprosiłam. Zobaczymy co Pani powie ,będę ok 11 dzwonić bo dziś sobota i nie chcę być natarczywa.Jak tylko będe po rozmowie to Wam tu napiszę co i jak ;)

Posted

wszystko już jasne,wstępnie umówione jesteśmy z Panią na wtorek około południa,muszę sprawdzić komunikację i ustalić już tylko szczegóły. Ale wtorek Pani pasuje i godziny również :lol: