Lolalola Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 WITAJ PATISONKU!!!!!Ciesze sie,ze sterylka poszla dobrze,chociaz az sie plakac chce jak sie patrzy na Ciebie w tym koszyczku:(....strasznie mocno zaciskam za wizyty w/s domku!!!!!!! Quote
jogolcia@pdx Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Agucha napisał(a):Czyli reasumując: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]320zł - opłata za hotel (wrzesień 2011) - 98zł - ze skarpety Pati - 90zł - kwota, którą udało się do tej pory zebrać na bazarku -------------------------------------------------------------- BRAKUJE: 132zł :( :( :( [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Coś mi się tu nie zgadza Soniu... Według wpisów na pierwszej wpłacono 150 zł deklaracji stałych za Wrzesień, czyli razem z 90 zł z bazarku powinno być 240 zł. A zatem brakuje 80 zł ? Quote
sonia71 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 już Jogolciu lecę i prawdzam ,może faktycznie coś pokręcilam,całe wpłaty i wypłaty są w po wyszczególnione wg dat w tm poście rozliczeniowym ,zerknełaś może,wplaty z deklaracji stałych nie idą tylko na sam hotelik ,do tego dochodzi wet a ostatnio i ubranko posterylkowe,ogłoszeń płatnych nie wpiseję do rozliczeń bo sama je finansuję edit:Jogolciu sprawdzilam wszystko z postu rozliczeniowego 3 -i matematycznie wszystko się zgadza wszystkie braki zakładam ze swoich pieniążków i niestety tylko zakladam ,oprócz stalej 50zł finansuje wszsytkie ogłoszenia które wpisuję także w post 1,np na koniec sierpnia wyszło 88zl, intensywnie ogłaszam patkę juz od kwietnia :( wg postu rozliczeniowego(proszę mógłby ktoś matematycznie przelecieć kalkulatorem to bylibyśmy pewni) -saldo na koniec sieprnia:-44,65zł. -wpływy we wrześniu 170zł. -wydatki we wrześniu -27zł.ubranko posterylkowe ................................saldo na 22.09 98,35zł. ewentualna wplata za bazarku 90zł. saldo 98,35zł. .........................................188,35zł. hotelik za wrzesień -300zł. transport do weta -20zł. ....................................BRAK 131,65ZŁ. w zaokragleniu 132zł. i nijak nie chce wyjść inaczej sorrry:( Quote
FIFA Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 W/g mnie to jest ok (rozliczenie) , jak samopoczucie Patisonka Quote
sonia71 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 FIFA-dzięki za sprawdzenie:),Patyśka to pewnie jeszcze drzemie,pogoda kiepska tylko zanurzyć się w mieciutkim poslanku i marzyć ,marzyć... wrócę jeszcze do finansów a ponieważ są to Wasze pieniądze to jeszcze rozliczenie tokiem myślenia Jogolci(bo chyba tak Jogolciu myślisz) -deklaracje za wrzesień 150zł. -hotelik za wrzesień i wet 300zł.+20zł.=320zł. ...................................brak 170zl. -bazarek Aguchy 90zł. ...................................brak 80zl. ale....idąc dalej takim tokiem myślenia:20zl. Joodith wplaciła we wrześniu choć dotyczy sierpnia czyli saldo na koniec sierpnia-44,65 +20=-24,65zł do tego ubranko posterylkowe 27zł.= na minusie -51,65zł. czyli brak 80zł z deklaracji i brak z innych wydaktów 51,65zł.=131,65zł. czyli wychodzi na to samo :(tylko że nikt nie prowadzi konta psa rodzielając deklaracje stale od innych wpływów i wydaktów bo zrobiło by się wielkie zamieszania Jogolcia proszę zerknij na to wszystko ,bardzo mi zależy żeby wszystko było jasne i sorry że rozłożyłam wszystko na czynniki pierwsze :) Quote
funia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Patka czuje się rewelacyjnie .Apetyt jest i nie chce wogóle leżeć .Cały czas chodzi po domu albo na dwór chce . Quote
Lolalola Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 to cieszym sie,ze Patysia ma sie dobrze:) Quote
sonia71 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 no bo Pati nie chce sprawiać kłopotu i dodawać zmartwień bo przecież jeszcze drżymy o jej zdrówko-kochana sarenka:)tylko żeby taką ruchliwością nie zrobiła sobie kuku ;) odpoczywaj Patyśka ,jeszcze się wyganiasz:) Quote
sonia71 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 dziewczyny -SZUKAMY JEDNAK KOGOŚ DO WIZYTY PA! funiu znajdziesz tą znajomą znajomej :) Quote
Agucha Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 sonia71 napisał(a):funiu poczekajmy ,pisalam wyżej że Andzike pomoże :) Już rozsnułam wici. Dam znać jak kogoś dorwę ;) Quote
jogolcia@pdx Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 sonia71 napisał(a):FIFA-dzięki za sprawdzenie:),Patyśka to pewnie jeszcze drzemie,pogoda kiepska tylko zanurzyć się w mieciutkim poslanku i marzyć ,marzyć... wrócę jeszcze do finansów a ponieważ są to Wasze pieniądze to jeszcze rozliczenie tokiem myślenia Jogolci(bo chyba tak Jogolciu myślisz) -deklaracje za wrzesień 150zł. -hotelik za wrzesień i wet 300zł.+20zł.=320zł. ...................................brak 170zl. -bazarek Aguchy 90zł. ...................................brak 80zl. ale....idąc dalej takim tokiem myślenia:20zl. Joodith wplaciła we wrześniu choć dotyczy sierpnia czyli saldo na koniec sierpnia-44,65 +20=-24,65zł do tego ubranko posterylkowe 27zł.= na minusie -51,65zł. czyli brak 80zł z deklaracji i brak z innych wydaktów 51,65zł.=131,65zł. czyli wychodzi na to samo :(tylko że nikt nie prowadzi konta psa rodzielając deklaracje stale od innych wpływów i wydaktów bo zrobiło by się wielkie zamieszania Jogolcia proszę zerknij na to wszystko ,bardzo mi zależy żeby wszystko było jasne i sorry że rozłożyłam wszystko na czynniki pierwsze :) No oczywiście, że się wszystko zgadza Soniu... jak to zwykle u Ciebie... ... Sorry, ale ja niestety popatrzyłam tylko na dochody... ot, nadzieję miałam wielką, że mniej potrzeba... cholipcia...:( Dobrze, że chociaż sterylka się udała i Patisonek szybko wraca do sił... oby jeden z tych potencjalnych domków był tym najcudowniejszym :P Quote
sonia71 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 jogolcia to super że wszystko dobrze finansowo :) niestety jeden domek chyba odpadl-ten z ogrodem ,już więcej się nie odezwal -trudno oby udało się Patce i ten w którym bedzie wizyta PA -byl dla niej TYM DOMEM :D Quote
Becia Lublin Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 sonia71 napisał(a):jogolcia to super że wszystko dobrze finansowo :) niestety jeden domek chyba odpadl-ten z ogrodem ,już więcej się nie odezwal -trudno oby udało się Patce i ten w którym bedzie wizyta PA -byl dla niej TYM DOMEM :D trzymamy kciuki za domek dla Patysi. Ona zasługuje na cudowny domek :) Quote
funia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Adres podany ,Mania 1979 resztę pociągnie .Pewnie wieczorem tu zajrzy , Quote
Agucha Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 funia napisał(a):Adres podany ,Mania 1979 resztę pociągnie .Pewnie wieczorem tu zajrzy , O! Super, że już ktoś jest :) Quote
sonia71 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 qrcze-oby się udało NOWE KCIUKI TRZYMAMY ZA PA! DZIĘKI DZIEWCZYNY ŻE JESTEŚCIE U PATKI :) Quote
Becia Lublin Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 sonia71 napisał(a):qrcze-oby się udało NOWE KCIUKI TRZYMAMY ZA PA! DZIĘKI DZIEWCZYNY ŻE JESTEŚCIE U PATKI :) trzymamy !!!!!!!!!!!! Quote
mania1979 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Witam postaram się dogadać z Panią jeszcze na ten tydzień, co prawda utrudnione to będzie troche bo pracuję na popołudnie ,ale może uda nam się jakoś zgrać. Na wizytę zwerbowałam elmirę :lol: więc pojedziemy tam we dwie :lol: Quote
funia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Madzia bardzo dziękuję za to ,ze jesteś i chcesz pomóc :loveu: Patka ma się bardzo dobrze.Chce wracać do psów stoi i popiskuje troszkę pod bramą ,.. Na razie jest skazana na nasze towarzystwo.ONa i Henio lubią sie bardzo . Quote
sonia71 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 MANIA 1979 I ELMIRA -WIELKIE DZIĘKI :)wiem jak trudno zgrać się kilku osobom -jak jechałaa Polly to była to cala grupa :) ale maleńka prośba gdyby tylko to było możliwe żeby zgrać to wszsytko do czwrtku ,piątku bo to po1.weeekend i może ktoś jechać do Warszawy,można by wykorzystać a po 2.kończy się wrzesień i jesteśmy do tyłu z hotelikiem a tak zalapiemy się na październik :( Quote
mania1979 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 sonia71 napisał(a):MANIA 1979 I ELMIRA -WIELKIE DZIĘKI :)wiem jak trudno zgrać się kilku osobom -jak jechałaa Polly to była to cala grupa :) ale maleńka prośba gdyby tylko to było możliwe żeby zgrać to wszsytko do czwrtku ,piątku bo to po1.weeekend i może ktoś jechać do Warszawy,można by wykorzystać a po 2.kończy się wrzesień i jesteśmy do tyłu z hotelikiem a tak zalapiemy się na październik :( chciałybyśmy to załatwić jak najszybciej ,w poniedziałek,ale to zalezy od Pani czy w tych godzinach będzie w domu, ja do 15 muszę obrócić do Pruszkowa bo na 17 muszę być w pracy, więc może to byc trudne . Rozmawiałam dzis z elmirą ,ona jest dyspozycyjna cały dzień,ale nie chce jej samej tym obarczać ,bo w sumie to ja ją o to poprosiłam. Zobaczymy co Pani powie ,będę ok 11 dzwonić bo dziś sobota i nie chcę być natarczywa.Jak tylko będe po rozmowie to Wam tu napiszę co i jak ;) Quote
mania1979 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 dzwoniłam dwa razy Pani nie odbiera,spróbuję za jakis czas. Na pewno kiedys odbierze ;) Quote
mania1979 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 wszystko już jasne,wstępnie umówione jesteśmy z Panią na wtorek około południa,muszę sprawdzić komunikację i ustalić już tylko szczegóły. Ale wtorek Pani pasuje i godziny również :lol: Quote
Recommended Posts