Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

niestety Agucha -Patka to taka"puchowa"dziewczynka:placz:

dzisiaj po 9-tej Patka ma zabieg sterylizacji-BŁAGAM TRZYMAJMY WSZYSCY KCIUKI ZA ZDROWKO SUNI

wpłata i wypłata za konta Pati:
1.:loveu:Joodith 40zł
2.ubranko posterylkowe -27zł.

mamy tez 2 domki zainteresowane Patynką,oba z Warszawy:
1.Pani mieszka sama w bloku i sunia zostawałaby sama w czasie pracy
2.Pan mieszkajacy z emerytami rodzicami w swoim domu z ogrodem

Posted

[quote name='sonia71']niestety Agucha -Patka to taka"puchowa"dziewczynka:placz:

dzisiaj po 9-tej Patka ma zabieg sterylizacji-BŁAGAM TRZYMAJMY WSZYSCY KCIUKI ZA ZDROWKO SUNI

To dziś???
Znaczy się teraz trzeba mocno zaciskać kciuki!!!
Odstawiam kubas z herbatą i nie odpuszczam!

Skąd te domki? Z ogłoszeń czy z FB? :)

Posted

[quote name='sonia71']niestety Agucha -Patka to taka"puchowa"dziewczynka:placz:

Soniu ja już od wczoraj trzymam kciuki, gdy tylko się o tym dowiedziałam :)

Posted

sonia71 napisał(a):
Becia -dzięki:D, mam krociutkie info-już po zabiegu ,na razie wszsytko ok, BEDZIE DOBRZE-MUSI BYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bardzo dziękuję za wiadomość, musi być dobrze .... innej opcji nie dopuszczam.

Posted

sonia71 napisał(a):
Becia -dzięki:D, mam krociutkie info-już po zabiegu ,na razie wszsytko ok, BEDZIE DOBRZE-MUSI BYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj, a ja pomyliłam wątki i pytam o to na bazarku :lol:

Fajnie, że na FB się coś ruszyło!!!

Posted

Nic nie mogłam rano napisać bo prądu nie było .Wet oddzwonił do mnie zaraz po operacji i powiedział ,ze jest ok.Nie było żadnych krwawień .
Niedługo jadę po nia więc pózniej będą szczegóły .

Posted

funia napisał(a):
Nic nie mogłam rano napisać bo prądu nie było .Wet oddzwonił do mnie zaraz po operacji i powiedział ,ze jest ok.Nie było żadnych krwawień .
Niedługo jadę po nia więc pózniej będą szczegóły .

Oby ta sterylka otworzyła jej furtkę do nowego życia!
Oby to byl taki przełom, od którego już będzie z górki!

Posted

dzięki dziewczyny że jesteście u Patynki,Agucha funia ma rację :D
funiu ja bedę po pracy u weta zalatwić papierkową robotę,wierzcie lub nie ale z pleców mi zleciał dzisiaj ogromny głaz,przytłaczający mnie coraz bardziej ku ziemi,już prawie chodzilam zawadzając okularami o beton :( ,jeszcze przed nami kilka dni wielkiego strachu o Patynkę a potem do domu!!!!!!MAM NADZIEJĘ.

Posted

funia napisał(a):
Oby !!!!Agucha ty psom naszym szczęście przyniosłaś:loveu:

sonia71 napisał(a):
dzięki dziewczyny że jesteście u Patynki,Agucha funia ma rację :D
funiu ja bedę po pracy u weta zalatwić papierkową robotę,wierzcie lub nie ale z pleców mi zleciał dzisiaj ogromny głaz,przytłaczający mnie coraz bardziej ku ziemi,już prawie chodzilam zawadzając okularami o beton :( ,jeszcze przed nami kilka dni wielkiego strachu o Patynkę a potem do domu!!!!!!MAM NADZIEJĘ.

Oj tam, oj tam...

To może któraś z Was mnie adoptuje? :lol:

Posted

agucha ja nie kumata jak się "obsługuje" ludzkie dziewczynki ;)u mnie jeno pełnoletni męski szkrab,a taka jedna psia dziewczynka tak mną zawladnęła że nijak nie mozna mnie podzielić :)

lubię to Twoje :oj tam ,oj tam ....

Posted

sonia71 napisał(a):
agucha ja nie kumata jak się "obsługuje" ludzkie dziewczynki ;)u mnie jeno pełnoletni męski szkrab,a taka jedna psia dziewczynka tak mną zawladnęła że nijak nie mozna mnie podzielić :)

lubię to Twoje :oj tam ,oj tam ....

jak pełnoletni to ON będzie wiedział jak się 'obsługuje" ha ha:diabloti:

Posted

Kochana Paciunka już w ,,domciu ,,.Wyszła jakby nie miałą zabiegu a wizytę towarzyską u weta .Teraz poleguje bo widać,ze zaczyna odzuwać dolegliwość.Jutro rano zrobię jej zastrzyk od bólu .
Wieczorem wstawię fotki ,
Nawet wet móił ,ze to fajna psina .

Posted

tak jak funia napisała Patka bardzo dzielnie zniosła zabieg,byla bardzo grzeczna -dziękuję dr.Kulikowi że przeprowadził zabieg który może faktycznie otwiera jej bramy domku.

teraz jeszcze trochę bidulka pocierpi ale będzie dobrze-MUSI (ja to powtarzam dzisiaj jak mantrę )

za zabieg założyłam ale Patka już od dawna jest wciągnięta w kolejkę na akcji sterylkowej to będzie zwrot-oczywiście bardzo tam podziękujęmy :)

mam jeszcze do was wszsytkich pytanie bo jesteście długo na dogo-jeżeli są dwa domki to jakimi kryteriami tzreba się sugerować?kto pierwszy zgłasza się po psa? czy przeprowadza się wizyty we wszystkich domkach a potem wybieracie ten z lepszymi dla psa warunkami?-sama nie wiem jak to zrobić żeby wyszło dobrze dla Patki.

Posted

sonia71 napisał(a):
tak jak funia napisała Patka bardzo dzielnie zniosła zabieg,byla bardzo grzeczna -dziękuję dr.Kulikowi że przeprowadził zabieg który może faktycznie otwiera jej bramy domku.

teraz jeszcze trochę bidulka pocierpi ale będzie dobrze-MUSI (ja to powtarzam dzisiaj jak mantrę )

za zabieg założyłam ale Patka już od dawna jest wciągnięta w kolejkę na akcji sterylkowej to będzie zwrot-oczywiście bardzo tam podziękujęmy :)

mam jeszcze do was wszsytkich pytanie bo jesteście długo na dogo-jeżeli są dwa domki to jakimi kryteriami tzreba się sugerować?kto pierwszy zgłasza się po psa? czy przeprowadza się wizyty we wszystkich domkach a potem wybieracie ten z lepszymi dla psa warunkami?-sama nie wiem jak to zrobić żeby wyszło dobrze dla Patki.

Przeprowadza się wizyty w obydwu domach.
Jeżeli okaże się, że oba są fajne - wybiera się dla danego psa lepszą opcję, a drugiemu domkowi podsuwa innego psa ;)