Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie Marinko -są pytania na ktore jednak nie otrzymamy odpowiedzi :(-ale z drugiej strony dobrze że mała nie musi brać żadnych leków ,a że trzeba pilnować w czasie cieczki to przecież nie jest koniec świata ;),ja to robię już 9 lat , chociaż .... ;)moja Sońka przez bite dwa tygodnie eksploatuje moją cierpliwość do granic możliwośći swoją upierdliwością ,najlepiej to nie schodziła by mi z rąk przez 24 godz.a najlepiej z głowy bo przecież trzeba pańci wejść najwyżej jak się da i żeby cały czas miziała wszędzie i jeszcze nosiła od kuchni do pokoju i na odwrót ....to i tak nie wyobrażam sobie żeby jej nie było ,MOJE CUDO :)

robię nowe allegro i czekamy obie na telefony -skoro nie było ich wcześniej to teraz na pewno będą !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sonia71 napisał(a):
4 miesiąc intersywnego ogłaszania ,wszystko wyróżnione ....i nic ,nie mam pojęcia co w niej jest nie teges.....gdybym tylko miała warunki ,ale niestety wszystkiego nie przeskoczę :(

Ja też Soniu, bez zastanowienia BYM...

Posted

zaraz skrobię emalia do Pani Małogsi która jest zaineresowana Patyśką -tylko dopiero od września a to długi czas i wszystko się może wydarzyć więć nie wycofuję ogłoszeń

Patka no i wcisnełaś się ;) do gości Zosi-tu w zastępstwie z Becią

Posted

[quote name='sonia71']funiu udało ci się odrobaczyć Patkę?
Tak Patka odrobaczona .
Kupiłam Dolpac do 25 kg .cena 18 zł .( bedzie na kolejny raz bo podzieliłąm na pół ) Bardziej się opłacało .Bo do 10 kg to za mało by było .Rachunek bedzie do wglądu w jej dokumentach .
3 zł dolicze do hoelowania.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

z odrobaczeniem -ok :)

a czym sobie Patka zasłużyła że z calej gromady otrzymała tylko 1 fotkę i to jakąś smutaskową ;)-pisałaś że już nie boi się aparatu?

Posted

sonia71 napisał(a):
zaraz skrobię emalia do Pani Małogsi która jest zaineresowana Patyśką -tylko dopiero od września a to długi czas i wszystko się może wydarzyć więć nie wycofuję ogłoszeń

Do Września coraz bliżej ;-)