funia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
jogolcia@pdx Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ale ma figurkę Patyśka, no no no ;-) Quote
sonia71 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 wpłata na konto Pati: 1.:loveu:jogolcia@pdx 50zł. do wrześniowego hoteliku 300zł.brakuje 214,65zł.:crazyeye::shake::crazyeye::placz: fotki super :) buziaczki dla statystów :):loveu: Quote
sonia71 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Patka i co z tobą bedzie :( z długiem ,bez zainteresowania-MOJA "PRYWATNA" SUNIA W HOTELIKU?!? bo przcież to ja cię wyciągnęłam ze schronu-O! NAIWNOŚCI! Quote
FIFA Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 I co dalej skoro brak wpłat jak sobie poradzić z tą sytuacją moze ktos pomoże Patce bo wróci do schronu sama Sonia nie da rady pomóżcie ludzie dobrej woli Quote
Becia Lublin Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 nie pozwolimy wrócić Patusi do schronu !!!!!!!!!!!!!!! zlitujcie się nad nią !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 witaj Myszko kochana...............mam nadzieje,ze powracam juz na stale na dogo................widze,ze zle u Ciebie...postaram sie wyslupac wiecej grosza w tym mcu,jakos zalatac te dziure................coz tym domem???? co z tymi ludziskami???:( Quote
FIFA Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 No właśnie litości dla Patyśki trzeba i to dużo , szkoda suńki zażyła dobroci i co znowu powrót no a co zrobić trzymaj się Patyśka , na pewno znajdą się dobre duszki , które pomogą Quote
funia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Sytuacja jest cięzka .Ale dla niej schron to wyrok .Takich jak ona mam co najmniej trzy ..... Quote
Becia Lublin Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Patusia co taka cisza u Ciebie ??!! Quote
sonia71 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 dzięki dziewczyny że jesteście u Patki ! wznowilam ponownie wszystkie ogłoszenia:allegro 16.40zl, gumtree 11.07zł.alegratka 3.69zł. Quote
Agucha Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dopiero trafiłam na wydarzenie Patuśki na FB. Zmieniłabym tytuł i zdjęcie profilowe ;) napisałam tam o tym. [quote name='funia']Sytuacja jest cięzka .Ale dla niej schron to wyrok .Takich jak ona mam co najmniej trzy ..... Funia, ona jest u Ciebie? :) Quote
sonia71 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 witaj Agucha:) -odpisalam na wydarzeniu-(to jest 4 lub 5 wydarzenie Patki i już się dawno skończyło , tra zawsze 30 dni a ruch jest tylko przez pierwsze kilka dni-zapraszam na tablicę Patki-klik na moje imię i nazwisko:) nie ma sensu powielać wszystkeigo dwa razy. Pati jest u funi od grudnia2010r. Quote
Agucha Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 sonia71 napisał(a):witaj Agucha:) -odpisalam na wydarzeniu-(to jest 4 lub 5 wydarzenie Patki i już się dawno skończyło , tra zawsze 30 dni a ruch jest tylko przez pierwsze kilka dni-zapraszam na tablicę Patki-klik na moje imię i nazwisko:) nie ma sensu powielać wszystkeigo dwa razy. Pati jest u funi od grudnia2010r. O masz... a ja znalazłam link na pierwszej stronie. Tzn, że ono jest już nieaktualne? Chyba nie ma sensu co chwilę robić nowego ;) Wystarczy zmieniać tytuł i daty trwania :) Co jakiś czas zdjęcie główne, żeby ludzie zaglądali. Quote
sonia71 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 może masz jednak rację :) lecę zmienić daty i ten tytuł i znow puszczę w eter ,tylko fotkę muszę zmienić z innego kompa dzięki,oby to coś dało i choć ciutkę bardzie przybliżyło Patyśkę do celu ;) Quote
funia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Agucha']Dopiero trafiłam na wydarzenie Patuśki na FB. Zmieniłabym tytuł i zdjęcie profilowe ;) napisałam tam o tym. Funia, ona jest u Ciebie? :) No ,tak ;)Już zbyt długo .... Quote
Agucha Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 sonia71 napisał(a):może masz jednak rację :) lecę zmienić daty i ten tytuł i znow puszczę w eter ,tylko fotkę muszę zmienić z innego kompa dzięki,oby to coś dało i choć ciutkę bardzie przybliżyło Patyśkę do celu ;) Trzymam kciuki! :) funia napisał(a):No ,tak ;)Już zbyt długo .... Oby szybko znalazła dom... zaraz stuknie rok. jaki ona ma tekst w ogłoszeniach? Quote
sonia71 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Agucha -Pati jest ogłaszana z tekstem z pierwszego postu co jakiś czas ciutkę modyfikowanym ale fakt faktem że już sporo miesiecy . Quote
Agucha Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dla przypomnienia :lol: Krótka metryczka: Pati ok. 3-letnia, krótkowłosa sunia o pięknym wilczym umaszczeniu i niesamowitym kolorze oczu! Waży 14-15kg, ale jest bardzo subtelna, delikatna i za razem - zwinna, lubiąca ruch. IDEALNY pies rodzinny - na kanapę i w plener! Oczywiście jest zaszczepiona,odrobaczona i ma czip. Jej dwa "bursztynki" nie zawsze błyszczały tak jak teraz, kiedy może zaznać spokoju, wolności i miłości u opiekunów w hotelu dla zwierząt! Część swojego życia spędziła w schronisku o głodzie i chłodzie... Jednak pomimo wszystkich dóbr, które na nią spływają z rąk p. Kasi - tymczasowej opiekunki - nie jest to JEJ DOM... CHARAKTER: Pati z początku jest nieśmiała, tak jakby sprawdzała grunt i próbowała wyczuć czego może się spodziewać od nowo poznanego człowieka. Szybko jednak go prześwietla i nawiązuje bardzo silny kontakt z człowiekiem! Uwielbia pieszczoty, przy których opiera przednie łapki o kolana i wpatruje się człowieka tak jakby chciała zajrzeć w jego duszę... Od tego momentu - kto patrzył też w jej oczy - nie może już o niej zapomnieć :))) Bardzo szybko się uczy. Nie niszczy. Jest czysta. Zna smycz. Grzecznie jeździ samochodem. Ignoruje psy i koty, jednak szukamy jej domu, gdzie byłaby jedynym, rozpieszczanym czworonogiem. Żeby w końcu Ktoś skupił się tylko na niej. Dzieci starsze mogą być towarzyszami jej zabaw. Toleruje je i lubi ich towarzystwo. Szczytem marzeń byłby dom z ogrodem lub blok z terenami zielonymi w pobliżu, żeby nasza panna miała możliwość się wyszaleć. PAMIĘTAJ - SARNY KOCHAJĄ BIEGAĆ! NIE ISTOTNE GDZIE MIESZKASZ - JEŻELI JESTEŚ W STANIE ZAPEWNIĆ JEJ WSPANIAŁY DOM - POMAGAMY W TRANSPORCIE!!!!! Kontakt: tel. 502622544 E-MAIL : [email protected] albumy Patysi : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.114986771900522.13809.100001675998176 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.114986771900522.13809.100001675998176 film o Pati: http://www.youtube.com/watch?v=flMSq_wJRaY FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=114613011963236 Quote
sonia71 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Agucha:loveu::loveu::loveu:a nie chcesz się przenieść do Zamościa:razz:może byś pomogła jakoś zebrać nas w kupkie:roll:mamy schron ale jakoś nam babom nie po drodze ,każdy na swoich wątkach (a zresztą...mało mi,znow wieszak jestem... )....albo dawaj swego klona:cool3:szkoda że dzisaij rano puścilam znow ogłoszenia płatne ,trza mi było na cibie poczekać,no nic ... Quote
Agucha Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 sonia71 napisał(a):Agucha:loveu::loveu::loveu:a nie chcesz się przenieść do Zamościa:razz:może byś pomogła jakoś zebrać nas w kupkie:roll:mamy schron ale jakoś nam babom nie po drodze ,każdy na swoich wątkach (a zresztą...mało mi,znow wieszak jestem... )....albo dawaj swego klona:cool3:szkoda że dzisaij rano puścilam znow ogłoszenia płatne ,trza mi było na cibie poczekać,no nic ... Gdzie to ogłoszenie?? Ja z Chełma pochodzę ;) Daawno w Zamościu nie byłam... uuu Quote
Agucha Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 sonia71 napisał(a):allegro,gumtreee,alegratka Kochana, wszędzie tam możesz zmieniać treść ogłoszenia! ;) Quote
sonia71 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 a widzisz -cale życie się człowiek uczy :) Quote
Recommended Posts