Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AAAAAAAAAAAA!CUDO-chociaż pewnie ja widzę nie cale(monitoerk przedpotopowy)szkoda że Zamość nie reaguje na plakaty,takich tablic jest mało a i tak jeszcze nie zdarzyło się żeby poszedl u nas psiak z plakatu :(

Posted

ja tam nie widze:crazyeye::razz:

Agucha -gdybyś stanęła na drodze Patki wcześniej już dawno pewnie grzała by dooopinkę w swoim domku:loveu:a tak biedulka trafiła na taką ofermę jak ja:diabloti:co nijak nie może jej znaleść domu:mad:

Posted

sonia71 napisał(a):
ja tam nie widze:crazyeye::razz:

Agucha -gdybyś stanęła na drodze Patki wcześniej już dawno pewnie grzała by dooopinkę w swoim domku:loveu:a tak biedulka trafiła na taką ofermę jak ja:diabloti:co nijak nie może jej znaleść domu:mad:

Ale Ty przestań, przestań!!
jakby nie Ty, to od dawna nie wiadomo gdzie by była jej dooopinka ;)

Posted

[quote name='Becia Lublin']widzę duży ruch u Patusi, oby tak dalej :)

[quote name='funia']Agucha na prezydenta!!!Jak się pojawiasz to się porzadek zaczyna dziać....a moze ty jaką dyrektorką jesteś,co ?

[quote name='sonia71']jestem jak najbardziej za Prezydentem-Aguchą!!!!:loveu:

zawsze musi być ktoś kto będzie dyrektorował:mad:i jakiś robol :oops:ja akurat z tych drugich :cool1:
DYREKTOR - KOREKTOR ha ha
Ja z tych wstydliwych raczej jestem :oops::lol:

Ale posadką Dyrektora kto by pogardził?

:diabloti::cool3:

Na Patkę natknęłam się pierwszy raz na FB, drugi raz jakoś na dogo, ale później mi wątek umknął... no i dziś kolejny raz PRZYPADKIEM wlazłam, a że nie wierzę w przypadki - chociaż spróbuję pomóc. Nie mam wielkich możliwości... ale próbować warto i grosik dorzucić :)

Posted

Agucha Ty wstydliwa:crazyeye:to jaka ja jestem:-odo tej pory uwazana właśnie za taką,choc ciut nie adekwatne do wieku:evil_lol:

ha -czyli mimo naszych slabości:cool1:ale z waszą ogromną pomocą moze uda się Patce znaleść to jej jedyne miejsce-DZIĘKI ŻE JESTEŚCIE:loveu:

Posted

[FONT=Arial]GDYBY KTOŚ RZUCAŁ FAJKI a przechodzi koło kiosku LUB CHCE ZGUBIĆ NA WADZE a przechodzi koło cukierni TO-może te kuszące grosiki WRZUCIĆ DO SKARPETY PATKI na wrześniowy hotelik! potrzebujemy jeszcze 220zł.
a Patka tak podziękuje[/FONT]
:):loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='haliza']O, ho ho ho, Agusia znowu w naszych stronach:loveu:
Halinko, no jakoś tak mnie prześladujecie :lol: :lol: :lol:

Dopiero wczoraj się dowiedziałam, że Patka w Zamościu :lol:

Posted

[quote name='Agucha']oj tam, oj tam ;)

A, że tak zapytam - Patka jest wyciachana?

Agucha -a poczekasz jeszcze kilka dni ?to wtedy odpowiem.

bardzo dziękuję że jesteście u Patki-ona tak bardzo zasługuje by po 3 latach w schronie i 10 miesiącach w hoteliku trafić do swojego domu-aż serce cierpnie gdy pomyśleć że tak trudną ma sytuację i nie wiadomo co będzie :(

Posted

bo....sterylka Patki ciągnie się już bardzo długo i ...kilka razy robiliśmy podejście i Patka miała iść do adopcji bez zabiegu ale z punktem w umowie o szczególnym zabezpieczeniu ...i teraz we wtorek okaze się czy już można robić jednak:)

Posted

sonia71 napisał(a):
bo....sterylka Patki ciągnie się już bardzo długo i ...kilka razy robiliśmy podejście i Patka miała iść do adopcji bez zabiegu ale z punktem w umowie o szczególnym zabezpieczeniu ...i teraz we wtorek okaze się czy już można robić jednak:)

Oooo, a są jakieś przeciwwskazania?
Wybacz, że pytam ale nie bardzo mialam kiedy przeczytać caly wątek.