sonia71 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 AAAAAAAAAAAA!CUDO-chociaż pewnie ja widzę nie cale(monitoerk przedpotopowy)szkoda że Zamość nie reaguje na plakaty,takich tablic jest mało a i tak jeszcze nie zdarzyło się żeby poszedl u nas psiak z plakatu :( Quote
sonia71 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 ja tam nie widze:crazyeye::razz: Agucha -gdybyś stanęła na drodze Patki wcześniej już dawno pewnie grzała by dooopinkę w swoim domku:loveu:a tak biedulka trafiła na taką ofermę jak ja:diabloti:co nijak nie może jej znaleść domu:mad: Quote
Agucha Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 sonia71 napisał(a):ja tam nie widze:crazyeye::razz: Agucha -gdybyś stanęła na drodze Patki wcześniej już dawno pewnie grzała by dooopinkę w swoim domku:loveu:a tak biedulka trafiła na taką ofermę jak ja:diabloti:co nijak nie może jej znaleść domu:mad: Ale Ty przestań, przestań!! jakby nie Ty, to od dawna nie wiadomo gdzie by była jej dooopinka ;) Quote
Becia Lublin Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 widzę duży ruch u Patusi, oby tak dalej :) Quote
funia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Agucha na prezydenta!!!Jak się pojawiasz to się porzadek zaczyna dziać....a moze ty jaką dyrektorką jesteś,co ? Quote
sonia71 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 jestem jak najbardziej za Prezydentem-Aguchą!!!!:loveu: zawsze musi być ktoś kto będzie dyrektorował:mad:i jakiś robol :oops:ja akurat z tych drugich :cool1: Quote
FIFA Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Patka coś się dzieje u Ciebie może w końcu znajdziesz ten kochany domek Quote
Agucha Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Becia Lublin']widzę duży ruch u Patusi, oby tak dalej :) [quote name='funia']Agucha na prezydenta!!!Jak się pojawiasz to się porzadek zaczyna dziać....a moze ty jaką dyrektorką jesteś,co ? [quote name='sonia71']jestem jak najbardziej za Prezydentem-Aguchą!!!!:loveu: zawsze musi być ktoś kto będzie dyrektorował:mad:i jakiś robol :oops:ja akurat z tych drugich :cool1: DYREKTOR - KOREKTOR ha ha Ja z tych wstydliwych raczej jestem :oops::lol: Ale posadką Dyrektora kto by pogardził? :diabloti::cool3: Na Patkę natknęłam się pierwszy raz na FB, drugi raz jakoś na dogo, ale później mi wątek umknął... no i dziś kolejny raz PRZYPADKIEM wlazłam, a że nie wierzę w przypadki - chociaż spróbuję pomóc. Nie mam wielkich możliwości... ale próbować warto i grosik dorzucić :) Quote
sonia71 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Agucha Ty wstydliwa:crazyeye:to jaka ja jestem:-odo tej pory uwazana właśnie za taką,choc ciut nie adekwatne do wieku:evil_lol: ha -czyli mimo naszych slabości:cool1:ale z waszą ogromną pomocą moze uda się Patce znaleść to jej jedyne miejsce-DZIĘKI ŻE JESTEŚCIE:loveu: Quote
sonia71 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [FONT=Arial]GDYBY KTOŚ RZUCAŁ FAJKI a przechodzi koło kiosku LUB CHCE ZGUBIĆ NA WADZE a przechodzi koło cukierni TO-może te kuszące grosiki WRZUCIĆ DO SKARPETY PATKI na wrześniowy hotelik! potrzebujemy jeszcze 220zł. a Patka tak podziękuje[/FONT] :):loveu::loveu::loveu: Quote
sonia71 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 a tak sobie tylko przyszłam do Patki :) Quote
Agucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zapraszam na bazarek dla Sarenki ;) http://www.dogomania.pl/threads/214711-Sarenka-w-zagro%C5%BCeniu!-Pom%C3%B3%C5%BC-przep%C4%99dzi%C4%87-quot-My%C5%9Bliwych-quot-!-16.09-30.09-22-00?p=17642403#post17642403 Reklamować, rozsyłać... bo ciotka Agucha ma ostatnio za mało czasu i doba za krótka :( Quote
sonia71 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 qrcze-Agucha:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 sonia71 napisał(a):qrcze-Agucha:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oj tam, oj tam ;) A, że tak zapytam - Patka jest wyciachana? Quote
haliza Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 O, ho ho ho, Agusia znowu w naszych stronach:loveu: Quote
Agucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='haliza']O, ho ho ho, Agusia znowu w naszych stronach:loveu: Halinko, no jakoś tak mnie prześladujecie :lol: :lol: :lol: Dopiero wczoraj się dowiedziałam, że Patka w Zamościu :lol: Quote
haliza Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jak to mówią - ciągnie wilka do lasu ;):loveu: Agnieszko :p:evil_lol: Quote
Lolalola Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 sliczna Myszko pokaz sie!!!!rece,nogi opadaja,ze dalej domku nie ma:(....ale widze,ze tu sie dzieje,jakis wulkan,torpeda wpadla;) Quote
sonia71 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='Agucha']oj tam, oj tam ;) A, że tak zapytam - Patka jest wyciachana? Agucha -a poczekasz jeszcze kilka dni ?to wtedy odpowiem. bardzo dziękuję że jesteście u Patki-ona tak bardzo zasługuje by po 3 latach w schronie i 10 miesiącach w hoteliku trafić do swojego domu-aż serce cierpnie gdy pomyśleć że tak trudną ma sytuację i nie wiadomo co będzie :( Quote
sonia71 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 może ktoś jeszcze wdepnie do Patyśki :) Quote
Agucha Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 sonia71 napisał(a):może ktoś jeszcze wdepnie do Patyśki :) Ja wpadam :) czemu parę dni mam czekać na odp odnośnie sterylki? :lol: Quote
sonia71 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 bo....sterylka Patki ciągnie się już bardzo długo i ...kilka razy robiliśmy podejście i Patka miała iść do adopcji bez zabiegu ale z punktem w umowie o szczególnym zabezpieczeniu ...i teraz we wtorek okaze się czy już można robić jednak:) Quote
Agucha Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 sonia71 napisał(a):bo....sterylka Patki ciągnie się już bardzo długo i ...kilka razy robiliśmy podejście i Patka miała iść do adopcji bez zabiegu ale z punktem w umowie o szczególnym zabezpieczeniu ...i teraz we wtorek okaze się czy już można robić jednak:) Oooo, a są jakieś przeciwwskazania? Wybacz, że pytam ale nie bardzo mialam kiedy przeczytać caly wątek. Quote
Recommended Posts