Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Patka nie boi sie juz aparatu i coś jej sie mój chłop spodobał za bardzo ....Słodzą sobie na okragło ,,,,Patynia chodz ,no chodz Patynia ....Jaka ty ładna ...No Patynia ....Patynia łapke daje ....Oj Patynia ....:evil_lol:

Posted

IVV -chyba nikt nie zagraża pozycji funi ;)-bo taki chłop toż to żywy SKARB :)_tylko psiutków ...a ON jeszcze je mizia i słodzi :)i dla kogo to robi DLA SZCZĘŚCIA swojej żony ;)...no!! ...

Patka tak w ogóle to w gościach u mnie też częściej podchodziła do chłopów :)

Posted

widzialam Soniu :) dziekuje Ci serdecznie za chec pomocy :)!!!! moze dziewczyny co ja widzialy cos wiecej o niej napisza i wtedy zrobie jej wydarzenie oczywiscie z Twoim wierszykiem :)

Posted

Patysia i co! dalej bujamy się na ogłoszeniach jak na bandzi(czy jak się to pisze ),wszyscy by chcieli i wszyscy się boją :( DAWAĆ TO ODWAŻNYCH LUDZIÓW -PATKA CZEKA NA DOMEK !!!!!!!!!!

Posted

Na domek czeka Patyśka zgrabna,
taka całuśna i taka ładna,

lecz kto go znajdzie ,kto go pokaże
Patyśka ma dom!-tak sobie marzę.

Moje marzenie trzeba już spełnić
by domek serduchem Patyśki wypełnić!!!!

Posted

Byłam dzisiaj u Funi, Patyśka jest cudowna. Taka przytulanka, jak ona pragnie kontaktu z człowiekiem. Naprawdę jest wyjątkowa :) Mój znajomy pytał mnie o jakiegoś fajnego psiaka dla swojej sąsiadki, której niedawno odszedł pies. Żył u niej 22 lata. Super osoba. Pomyślałam o Pati, jak będę coś więcej wiedziała to się odezwę.
Tylko nie wiem jak z tym problemem jeśli chodzi o sterylkę :) Może to nie byłby problem ? Dowiem się.

Posted

Handziu przyszlemu domkowi powiem żeby powtórzyli badania -jako 3 raz -a nóż wszystko się unormowało i sterylkę będą mogli zrobić sami ,bo ja trzeci raz ze zbriórkowych pieniążków niestety nie zrobię badania...

Posted

IVV-ok.130-150zł...ale nawet nie bedę próbowala prosić o grosiki bo....jej się krzywda nie dzieje a pieniądze które ktoś zdecydowałby się ofiarować mogły by uratować życie innej bidzie....zresztą sama nie weim co myśleć o tych wynikach:pierwsze za niskie -drugie za wysokie ,być może trzecie były by w normie -tak dla zasady chyba ,
nie ma gdzie zresztą zrobić konfrontacji w innym labolatoruim bo jak mi wiadomo i tak wyniki są wysylane do tych Niemiec....muszę jeszcze poszperać ...

Posted

Patysia jest bardzo kontaktowym psiakiem, lgnie do człowieka bardzo i jest mocno na niego zorientowana. Wystarczy kucnąć, a Patka natychmiast jest przy człowieku i delikatnie obejmuje go łapkami, co sprawia wrażenie głaskania...jeszcze czegoś takiego nie widziałam :)
Przy tym wszystkim jest śliczna i bardzo proporcjonalnie zbudowana :) Żadne zdjęcia nie są w stanie tego oddać!!!

Posted

dobrze by bylo gdyby miala jednak ta sterylke zrobiona ...ludzie chca psy ,a pozniej cieczka przychodzi i suka w ciazy ...bo niby to przez przypadek-nie kazdemu chce sie pilnowac suni w cieczce :( .....i pozniej znowu schron ,bo niby sunia uciekla ehhhh

Posted

a ja już wiem na pewno że w tych czasach ludzie wolą sterylkowe sunie ,z jednej strony to dobrze że ludzie są tak uświdomieni ...ale dla Patki tzn .że jednak muszę podjąć decyzję i znów robić badanie ....zalamka....:(

Posted

qrczę-ten Lublin to chyba jakiś koniec świata ;),trafienie że ktoś odbierze telefon to jak w totolotka ,1:.......iluś tam
dzisiaj już nie będzie tego doktorka a jutro to albo bedzie albo nie ....

w każdym razie jeżeli ten doktor zgodzi się przygotować Patkę do sterylki i nie będzie innych przeciwskazań to zabieg móly się tam odbyć w 2 misiace po cieczce czyli pod koniec lipca i koszt ok. 230-250zl. do tego to przygotowanie i oczywiscie dni posterylkowe w szpitalu ....i tu klapnełam czołem w biurko.....pójde chyba pod latarnię po kasę.......

moze sterylkowa ciut pomoze tak jak Polly,jestem tam stała...ale te dodatkowe koszty i jeszcze nastepny miesiąc w hotelu tutaj....kto da mi wskazówki jak się załapać pod te latarnie ;)