IVV Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ona jest taka sliczna ,czemu nikt jej nie chce ???? ludzie potrzebuja dramatu ehhh ,a jak pies bezpieczny to.... Quote
funia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Patka nie boi sie juz aparatu i coś jej sie mój chłop spodobał za bardzo ....Słodzą sobie na okragło ,,,,Patynia chodz ,no chodz Patynia ....Jaka ty ładna ...No Patynia ....Patynia łapke daje ....Oj Patynia ....:evil_lol: Quote
sonia71 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 IVV -chyba nikt nie zagraża pozycji funi ;)-bo taki chłop toż to żywy SKARB :)_tylko psiutków ...a ON jeszcze je mizia i słodzi :)i dla kogo to robi DLA SZCZĘŚCIA swojej żony ;)...no!! ... Patka tak w ogóle to w gościach u mnie też częściej podchodziła do chłopów :) Quote
IVV Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Patisonek czardziejka malenka :) Soniu czy mozesz pomoc z ladnym tekstem dla Zosienki prosze Quote
sonia71 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 IVV -ja mogę tylko krótką rymowankę ..nic nie wiemy o Zosi...jedynie może coś takiego-napisalam u Zosi. Quote
IVV Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 widzialam Soniu :) dziekuje Ci serdecznie za chec pomocy :)!!!! moze dziewczyny co ja widzialy cos wiecej o niej napisza i wtedy zrobie jej wydarzenie oczywiscie z Twoim wierszykiem :) Quote
sonia71 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Patysia i co! dalej bujamy się na ogłoszeniach jak na bandzi(czy jak się to pisze ),wszyscy by chcieli i wszyscy się boją :( DAWAĆ TO ODWAŻNYCH LUDZIÓW -PATKA CZEKA NA DOMEK !!!!!!!!!! Quote
sonia71 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 wyróżniłam Patce gumtree 11,07zł. WYDARZENIE PATI - http://www.facebook.com/event.php?eid=114613011963236&pending i jeszcze tu:http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/1344/ Quote
sonia71 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Na domek czeka Patyśka zgrabna, taka całuśna i taka ładna, lecz kto go znajdzie ,kto go pokaże Patyśka ma dom!-tak sobie marzę. Moje marzenie trzeba już spełnić by domek serduchem Patyśki wypełnić!!!! Quote
sonia71 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Patysia szukam ,szukam intensywnie twojego domku! Quote
handzia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Byłam dzisiaj u Funi, Patyśka jest cudowna. Taka przytulanka, jak ona pragnie kontaktu z człowiekiem. Naprawdę jest wyjątkowa :) Mój znajomy pytał mnie o jakiegoś fajnego psiaka dla swojej sąsiadki, której niedawno odszedł pies. Żył u niej 22 lata. Super osoba. Pomyślałam o Pati, jak będę coś więcej wiedziała to się odezwę. Tylko nie wiem jak z tym problemem jeśli chodzi o sterylkę :) Może to nie byłby problem ? Dowiem się. Quote
sonia71 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Handziu przyszlemu domkowi powiem żeby powtórzyli badania -jako 3 raz -a nóż wszystko się unormowało i sterylkę będą mogli zrobić sami ,bo ja trzeci raz ze zbriórkowych pieniążków niestety nie zrobię badania... Quote
sonia71 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 IVV-ok.130-150zł...ale nawet nie bedę próbowala prosić o grosiki bo....jej się krzywda nie dzieje a pieniądze które ktoś zdecydowałby się ofiarować mogły by uratować życie innej bidzie....zresztą sama nie weim co myśleć o tych wynikach:pierwsze za niskie -drugie za wysokie ,być może trzecie były by w normie -tak dla zasady chyba , nie ma gdzie zresztą zrobić konfrontacji w innym labolatoruim bo jak mi wiadomo i tak wyniki są wysylane do tych Niemiec....muszę jeszcze poszperać ... Quote
Marinka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Patysia jest bardzo kontaktowym psiakiem, lgnie do człowieka bardzo i jest mocno na niego zorientowana. Wystarczy kucnąć, a Patka natychmiast jest przy człowieku i delikatnie obejmuje go łapkami, co sprawia wrażenie głaskania...jeszcze czegoś takiego nie widziałam :) Przy tym wszystkim jest śliczna i bardzo proporcjonalnie zbudowana :) Żadne zdjęcia nie są w stanie tego oddać!!! Quote
IVV Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 dobrze by bylo gdyby miala jednak ta sterylke zrobiona ...ludzie chca psy ,a pozniej cieczka przychodzi i suka w ciazy ...bo niby to przez przypadek-nie kazdemu chce sie pilnowac suni w cieczce :( .....i pozniej znowu schron ,bo niby sunia uciekla ehhhh Quote
sonia71 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 a ja już wiem na pewno że w tych czasach ludzie wolą sterylkowe sunie ,z jednej strony to dobrze że ludzie są tak uświdomieni ...ale dla Patki tzn .że jednak muszę podjąć decyzję i znów robić badanie ....zalamka....:( Quote
sonia71 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 patyśkowe ,bursztynowe ślipka wypatrują DOMEK!!!!!!! Quote
jogolcia@pdx Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 będzie na pewno... tylko sterylkę musimy zorganizować (bezpieczną, oczywiście).... Quote
sonia71 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 qrczę-ten Lublin to chyba jakiś koniec świata ;),trafienie że ktoś odbierze telefon to jak w totolotka ,1:.......iluś tam dzisiaj już nie będzie tego doktorka a jutro to albo bedzie albo nie .... w każdym razie jeżeli ten doktor zgodzi się przygotować Patkę do sterylki i nie będzie innych przeciwskazań to zabieg móly się tam odbyć w 2 misiace po cieczce czyli pod koniec lipca i koszt ok. 230-250zl. do tego to przygotowanie i oczywiscie dni posterylkowe w szpitalu ....i tu klapnełam czołem w biurko.....pójde chyba pod latarnię po kasę....... moze sterylkowa ciut pomoze tak jak Polly,jestem tam stała...ale te dodatkowe koszty i jeszcze nastepny miesiąc w hotelu tutaj....kto da mi wskazówki jak się załapać pod te latarnie ;) Quote
Recommended Posts