funia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Aha i pyta sie czy w niedziele ( nastepna ) do niej przyjdziesz ?:cool3:Bardzo jej na tym zalezy .... Co mam jej odpowiedziec ?:razz: Quote
funia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Dziwny troszkę ten tytuł wątku .....Pechowa Pati.....Soniu ja bym zmieniła coś w tym tytule.W stylu kochająca na zabój przylepa pokocha za zawsze ...Lub coś w tym stylu .... Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ja tez tak sadze......przylepa na zaboj chodzaca Patysia pelna milosci byloby lepsze;) Quote
sonia71 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 funia napisał(a):Dziwny troszkę ten tytuł wątku .....Pechowa Pati.....Soniu ja bym zmieniła coś w tym tytule.W stylu kochająca na zabój przylepa pokocha za zawsze ...Lub coś w tym stylu .... masz rację-tytuł zmienie ...ale czy przez to pech braku domku opuści Patyskę to nie wiem ...ale niech tam Quote
sonia71 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 hej Patyśka-dzisiaj Polka zdominowała mój umysł całkowicie -mam nadzieję że i ty popluskasz się jak dojdzie twoja kolejka :) event na FB:http://www.facebook.com/event.php?eid=149479191786680&pending Quote
sonia71 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 zrobilam kolejne płatne ,wyróżnione ogłoszenie. Quote
sonia71 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 wpłata i wypłata z konta Pati: 1. mój skromny bazarek 10zł. 2.morfologia i biochemia krwi wet -80zł. ****POLINKA CZY PATYNKA TO SUCZYNKA JAK MALINKA A WSZYSCY WIEDZĄ ,ŻE MALINKI TO NAJSŁODSZE SERCU WITAMINKI ! **** Quote
funia Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Byłyśmy dzisiaj na badaniu krwi .Patyńka jak zwykle grzeczna i ko0chana .W nagrode puściłam ją samopas po sadzie .Bardzo jej się podobało i wracała na zawołanie od razu .To git .Bedzie miała teraz wychodne kiedy zechce bez smyczy . Quote
Joodith Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 To się Patka popisała grzecznością :) a nagroda bezcenna. Quote
sonia71 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Patyśka -ty wiesz że tak trzeba było i teraz już nikt nie będzie cię kłuł -już nikt... morfologia i biochemia Patyśki -w normie :) funiu -dalaś jej największą nagrodę !-pewnie gdyby nie dzisiejsze badanie Patka nie zdobyla by "sadowej wolności" JUŻ DZIŚ a tak-trochę bólu i proszę nowe doświadczenie : Patyśka przybiega na zawołanie BRAWO! dzisiejsze rozliczenie weta wyżej ;) Quote
funia Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sonia71 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 zielono mi ...:) i zółto ! nie patyczek ale linię trzyma co nie ? funiu pilnuj co by się panna nie rozkorpulentniala pesteczkowo ;) aaaa i jeszcze jak zwykle wysztkie psiutki na fotkach to ....duże psy co nie ? i pierwsze skojazenie to takie ze ona tez duza a toż to kruszynka -funiu weź ty coś poustawiaj na zielonej łące coby lapać na fotkach kontrasty wielkości -może opony :) -to żart oczywiście .... Quote
Lolalola Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 piesiu wybacz,ale teraz szukam na gwalt pomocy i chcialam zapytac czy cioteczki nie maja kos znajomego do przedadopcyjnej dla mojej Ulu ukochanej!!!!!! [B]woj.wielkopolskie,gmina Jastrowie,wieś Brzeźnica Kolonia [/B] myslcie ciotki prosze,moze psinka w koncu pozna co to kochajacy dom;) Quote
sonia71 Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Lolalola-ja nie znam dodałam dzisiaj Patce nowe ogłoszenia wyróżnione platne. Quote
Lolalola Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 dzieki Soniu juz znalazlam!!:) jejuuuuu niech ktos wypatrzy te Patysienke kochana z tych ogloszen!!!!!3mam kciukasy!!! Quote
Recommended Posts