Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziwny troszkę ten tytuł wątku .....Pechowa Pati.....Soniu ja bym zmieniła coś w tym tytule.W stylu kochająca na zabój przylepa pokocha za zawsze ...Lub coś w tym stylu ....

Posted

funia napisał(a):
Dziwny troszkę ten tytuł wątku .....Pechowa Pati.....Soniu ja bym zmieniła coś w tym tytule.W stylu kochająca na zabój przylepa pokocha za zawsze ...Lub coś w tym stylu ....

masz rację-tytuł zmienie ...ale czy przez to pech braku domku opuści Patyskę to nie wiem ...ale niech tam

Posted

wpłata i wypłata z konta Pati:
1. mój skromny bazarek 10zł.
2.morfologia i biochemia krwi wet -80zł.

****POLINKA CZY PATYNKA
TO SUCZYNKA JAK MALINKA
A WSZYSCY WIEDZĄ ,ŻE MALINKI
TO NAJSŁODSZE SERCU WITAMINKI ! ****

Posted

Byłyśmy dzisiaj na badaniu krwi .Patyńka jak zwykle grzeczna i ko0chana .W nagrode puściłam ją samopas po sadzie .Bardzo jej się podobało i wracała na zawołanie od razu .To git .Bedzie miała teraz wychodne kiedy zechce bez smyczy .

Posted

Patyśka -ty wiesz że tak trzeba było i teraz już nikt nie będzie cię kłuł -już nikt...

morfologia i biochemia Patyśki -w normie :)

funiu -dalaś jej największą nagrodę !-pewnie gdyby nie dzisiejsze badanie Patka nie zdobyla by "sadowej wolności" JUŻ DZIŚ a tak-trochę bólu i proszę nowe doświadczenie : Patyśka przybiega na zawołanie BRAWO!

dzisiejsze rozliczenie weta wyżej ;)

Posted

zielono mi ...:) i zółto !
nie patyczek ale linię trzyma co nie ? funiu pilnuj co by się panna nie rozkorpulentniala pesteczkowo ;)

aaaa i jeszcze jak zwykle wysztkie psiutki na fotkach to ....duże psy co nie ? i pierwsze skojazenie to takie ze ona tez duza a toż to kruszynka -funiu weź ty coś poustawiaj na zielonej łące coby lapać na fotkach kontrasty wielkości -może opony :) -to żart oczywiście ....

Posted

piesiu wybacz,ale teraz szukam na gwalt pomocy i chcialam zapytac czy cioteczki nie maja kos znajomego do przedadopcyjnej dla mojej Ulu ukochanej!!!!!!
[B]woj.wielkopolskie,gmina Jastrowie,wieś Brzeźnica Kolonia [/B]

myslcie ciotki prosze,moze psinka w koncu pozna co to kochajacy dom;)