Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakis "zastoj"...

5 suczkek, 3 pieski i mama wciaz czekaja na dom!!!

wczoraj artykul w gazecie, w tygodniu ogloszenie. miejmy nadzieje, ze cokolwiek sie ruszy...

AM

Posted

Wies wsia, ale powiem Wam, ze nie spotkalam sie ze zrozumieniem i wsrod "miastowych", kiedy oswiadczylam, ze wykastrowalam swojego psa. Robia wielkie oczy i pytaja po co? Na co ja mowie, ze po co pies ma sie meczyc? A oni: no to pusc na wies, zrobi swoje i wroci.. :angryy:

Posted

.........i będzie kolejnych 11 maluchów :angryy: :angryy: :angryy:
Wydaje mi się (jak patrze na kolejne zdjęcia ), że "nasza" mamcia co raz to ładniejsza:loveu:
Kto pokocha mamusię???????????????

Posted

to prawda - na pierwszej fotce przypominala raczej beczkowoz, a teraz sie taka ONkowata robi :-) do tego ten smieszny naturalny irokez z czubka glowy do karku sie ciagnie (na fotkach chyba nie specjalnie widac).

jesli chodzi o jej charakter, to suczka jest naprawde super! spokojna, milusinska, jak zaczyna sie ja glaskac, to popiskuje pod noskiem z zadowolenia, kreci sie wokol, albo probuje wejsc na sam czubek glowy czlowieka, ktory przykucnie :-) na spacerach obcy raczej ignoruje, takze z tym rowniez problemow byc nie powinno. co wazne - ona znakomicie pasuje do mieszkania. nie zalatwia sie nawet w kojcu, czeka na spacer i dopiero na trawce zalatwia swoje potrzeby fizjologiczne!

AM

Posted

mam dobry domek dla szczeniaczka- suni, im wieksza, tym lepiej.
Dom jest w Monachium, duzy dom z duzym ogrodem. Dwojka dzieci , w tym jedno male - jednoroczne. pani chce, aby dzieci sie z psem wychowaly.

Czy podac wasze sunieczki, jako propozycje. jesli tak, czy moglabym zdjecia tych sun dostac, jesli nie, no trudno.

Posted

a wiec tak:

trzecia suczka jeszcze jednak zostala, ale jej nie ma na fotce. czarna z dluzsza szorstka sierscia i bialymi skarpetkami.

AM

ps. po kliknieciu na fotke otwiera sie w wiekszej rozdzielczosci

Posted

one są rozkoszne :) takie turlające się kuleczki. Trzeba koniecznie im domki znależć- KONIECZNIE, zeby mialy dalej szczęśliwe dziecinstwo, jak teraz, dgy mogą razem biegac po zielonej trawce :)

Posted

Extra filmik.Zielona trawka,szczeniaczki biegaja wokół zielonego drzewka.Raj :loveu:.
Ale nie należy zapominać,że one szukają domku,żeby i w dorosłym życiu były takie szcześliwe :).