andre Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 jakis "zastoj"... 5 suczkek, 3 pieski i mama wciaz czekaja na dom!!! wczoraj artykul w gazecie, w tygodniu ogloszenie. miejmy nadzieje, ze cokolwiek sie ruszy... AM Quote
Edzina Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Wies wsia, ale powiem Wam, ze nie spotkalam sie ze zrozumieniem i wsrod "miastowych", kiedy oswiadczylam, ze wykastrowalam swojego psa. Robia wielkie oczy i pytaja po co? Na co ja mowie, ze po co pies ma sie meczyc? A oni: no to pusc na wies, zrobi swoje i wroci.. :angryy: Quote
Monia70 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 .........i będzie kolejnych 11 maluchów :angryy: :angryy: :angryy: Wydaje mi się (jak patrze na kolejne zdjęcia ), że "nasza" mamcia co raz to ładniejsza:loveu: Kto pokocha mamusię??????????????? Quote
andre Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 to prawda - na pierwszej fotce przypominala raczej beczkowoz, a teraz sie taka ONkowata robi :-) do tego ten smieszny naturalny irokez z czubka glowy do karku sie ciagnie (na fotkach chyba nie specjalnie widac). jesli chodzi o jej charakter, to suczka jest naprawde super! spokojna, milusinska, jak zaczyna sie ja glaskac, to popiskuje pod noskiem z zadowolenia, kreci sie wokol, albo probuje wejsc na sam czubek glowy czlowieka, ktory przykucnie :-) na spacerach obcy raczej ignoruje, takze z tym rowniez problemow byc nie powinno. co wazne - ona znakomicie pasuje do mieszkania. nie zalatwia sie nawet w kojcu, czeka na spacer i dopiero na trawce zalatwia swoje potrzeby fizjologiczne! AM Quote
Monia70 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Z takim piesiem życie to sielanka :lol: Quote
andre Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 wiec czekamy na zgloszenia. wybierzemy najlepszy domek :-) Bogusia - 601 085 920 AM Quote
andre Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 misiaczek napisał(a):Oby znalazł się choć jeden :). jesli dobry, to moze byc jeden :-) AM Quote
Monia70 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Jeden domek dla wszystkich psiaków :roll: :roll: :roll: ( no co , źle by było ????? );) Quote
andre Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 z tego co mi sie obilo o uszy, to pieski znalazly dom i zostaly dwie suczki oraz Sonia. sprawdze to jeszcze tak na 100% AM Quote
pajunia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 mam dobry domek dla szczeniaczka- suni, im wieksza, tym lepiej. Dom jest w Monachium, duzy dom z duzym ogrodem. Dwojka dzieci , w tym jedno male - jednoroczne. pani chce, aby dzieci sie z psem wychowaly. Czy podac wasze sunieczki, jako propozycje. jesli tak, czy moglabym zdjecia tych sun dostac, jesli nie, no trudno. Quote
andre Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 dobry dom zawsze mile widziany :-) juz pisze do kolezanki, aby pomogla mi zidentyfikowac ktore suczki zostaly. AM Quote
andre Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 a wiec tak: trzecia suczka jeszcze jednak zostala, ale jej nie ma na fotce. czarna z dluzsza szorstka sierscia i bialymi skarpetkami. AM ps. po kliknieciu na fotke otwiera sie w wiekszej rozdzielczosci Quote
pajunia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Wyslalam, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Dzieki. Quote
andre Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 UWAGA! FILMIK ZE SZCZENIORAMI! :-) http://idz.zgora.pl/img/mov/szczeniory.avi <XVID> 11 sekund, a 2 mb, ale warto :-) AM Quote
loozerka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 one są rozkoszne :) takie turlające się kuleczki. Trzeba koniecznie im domki znależć- KONIECZNIE, zeby mialy dalej szczęśliwe dziecinstwo, jak teraz, dgy mogą razem biegac po zielonej trawce :) Quote
misiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Extra filmik.Zielona trawka,szczeniaczki biegaja wokół zielonego drzewka.Raj :loveu:. Ale nie należy zapominać,że one szukają domku,żeby i w dorosłym życiu były takie szcześliwe :). Quote
andre Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 co sie czai pod choinka? ;-) 3 suczki i mamuska wciaz wypatruja domku! AM Quote
Recommended Posts