andre Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 no tak, tylko wlasnie boje sie, ze jako jeden z tysiecy mieszancow ONkow zginie w tlumie :-( AM Quote
loozerka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 no tak, to tu panuje dyskryminacja reszty Polski, na rzecz uprzywilejowania miejscowych ;)? Normalnie jakies partykularne byznesy Panie załatwiają :mad: Quote
andre Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 alez jaka dyskryminacja, cennego czasu nie chcemy zabierac ;-) zas reszte Polski z otwartymi rekami przywitamy, gdy po nasze psiaki przyjedzie :-) no i nie Panie, ale Panie i Panowie :-) pozdr, Andrzej M. Quote
loozerka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Andrzeju, I`m sorry wielkie :D Panów jest dośc mało na dogo, wiec jak nie ma jednoznacznego nicka- to jakos się kojarzy mi damsko :) Ale juz mi jakies seksistowskie mysli chodzily po glowie " jak ona swietnie na tych kodekach sie zna, az dziwne :P " A po psiaka to ja chyba nie zawitam na pd-zach Polski, po 1) ja pn- wsch- po tej przekątnej to kawał drogi, a po 2) mam juz i wiecej miec nie mogę :) Quote
andre Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 alez ja sie nie gniewam :) poza tym przyzwyczailem sie, ze na dogo biora mnie za pierwszym razem za kobiete :-) co do odleglosci, to nie przesadzaj - z holandii, szwecji psy brali, to z PL za daleko? ;-) AM Quote
loozerka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 odległosc to żaden problem- ale u nas to tych bied tyle samo jest :) Z drugiej strony, czasem tak bywa, ze coś nas chwyci za serce i puścic nie chce.... Czy Mamuska to na psa strózującego nadawałaby się? Bywaja takie ogloszenia, mozna wtedy linka podrzucic... Quote
andre Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 na strozujacego raczej nie bardzo. to jest suczka przemila dla ludzi, przylepa i swietnie odnalazlaby sie w mieszkaniu. AM Quote
Dina2 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='andre'] AM To zdjęcie jest przecudne:loveu: Quote
gosia1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 jeszcze pozostały 3 sliczne sunki +mamunia..maluchy z dnia na dzien sa coraz wieksze i ciezsze:]i juz zaczely szczekac i duzo wariują:] Quote
andre Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 wczoraj dwie suczki poszly do jednego domu z duzym terenem ok. 20 km od ZG! zostala suczka i wspaniala Sonia! AM Quote
loozerka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 andre- az sprawiłes mi tym ogromną radość :D. Strasznie przykro mi było na myśl, ze te maluchy mogłyby zostać w schornie, one takie radosne są, tak sie fajnie bawią jeszcze. Teraz to juz z górki- tyle się udalo - musi się udac i domek dla mamy i ostatniej córeczki. Szkoda tylko, ze teraz maluch został sam :(, nie ma towarzyszy do zabawy... Quote
andre Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 teraz maja z mamuska tylko siebie: AM Quote
loozerka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 emocjonalnie mnie to wykonczy, zostałam w pracy- by pracowac, ale co z tego- jak zamiast pisac, co muszę przegladam dogo- a takie zdjęcia mnie rozstrajają. Łzy mi staja w oczach na myśl, ze mogłyby nie znalezć domu- obie maja tak przecudne mordki- szczególnie w Soni samą czulosc widac- a maluch jeszcze taki niewinny, chroniony przez matkę, nie zaznał niczego złego. Ja, twarda, do bólu racjonalna baba - ryczę sobie i wypisuje takie łzawe teksty- ale co ja mogę, jak one w takiej sytuacji same spod palców wychodzą. Quote
Monia70 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='andre']teraz maja z mamuska tylko siebie: AM To zdjecie , jak i psy jest rozbrajające.Rozczula do łez. Quote
andre Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 loozerka napisał(a):takie zdjęcia mnie rozstrajają. loozerka, ale ja piszac, ze maja z mamuska tylko siebie nie chcialem dolowac - mala suczka (Kamusia, jak ja nazwala Kolezanka Bogusia, ktora jest u psiakow codziennie, 3x dziennie!) ma teraz mamusie na wylacznosc, a Sonia tez pewnie troche zmeczona byla takim tlumem ciagnacym ja za sutki ;-) AM Quote
loozerka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Andre :), przeciez wiem, ze Tobie nie chodziło o dołowanie :). Natomiast to zdjecie jest tak wzruszające, te psiaki odnoszą się do siebie z taką czułoscia, miłoscią ( ja wiem, ze personifikuję ;) ), ze na samą myśl o ich niepewnej przyszłości robi mi się bardzo smutno. A że obecne rozwiązanie - czyli mama na wyłaczność i wreszcie oszczedzenie podwozia mamy ;) jest moze i lepsze dla obu panienek- to insza rzecz. Ale cieszę się, ze jest człowiek, ktory je odwiedza- pozdrów serdecznie Bogusię ... a kolejne zdjęcie jest równie cudowne.... Quote
andre Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Suczka urodzona 24. lipca oraz jej 2-letnia przesympatyczna mama czekaja na dom! Wiadomosc: Bogusia, 601-085-920 AM ps. edit, bo zapomnialem zmienic fotki ;-) Quote
andre Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 te nasze biedactwa jeszcze bez domu, a juz kolejne szczeniaczki w potrzebie... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2218346 AM Quote
loozerka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Sliczny czarnulek z Kamusi :loveu: ale, jak na Sonię patrzec na ostatnim zdjęciu- dalibog, nie mam pojecia :D Quote
andre Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='loozerka']jak na Sonię patrzec na ostatnim zdjęciu- dalibog, nie mam pojecia :D to z innej perspektywy moze bedzie latwiej? ;-) AM Quote
Recommended Posts