Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alez jaka dyskryminacja, cennego czasu nie chcemy zabierac ;-)

zas reszte Polski z otwartymi rekami przywitamy, gdy po nasze psiaki przyjedzie :-)

no i nie Panie, ale Panie i Panowie :-)

pozdr,
Andrzej M.

Posted

Andrzeju, I`m sorry wielkie :D Panów jest dośc mało na dogo, wiec jak nie ma jednoznacznego nicka- to jakos się kojarzy mi damsko :)
Ale juz mi jakies seksistowskie mysli chodzily po glowie " jak ona swietnie na tych kodekach sie zna, az dziwne :P "
A po psiaka to ja chyba nie zawitam na pd-zach Polski, po 1) ja pn- wsch- po tej przekątnej to kawał drogi, a po 2) mam juz i wiecej miec nie mogę :)

Posted

alez ja sie nie gniewam :) poza tym przyzwyczailem sie, ze na dogo biora mnie za pierwszym razem za kobiete :-)

co do odleglosci, to nie przesadzaj - z holandii, szwecji psy brali, to z PL za daleko? ;-)

AM

Posted

odległosc to żaden problem- ale u nas to tych bied tyle samo jest :) Z drugiej strony, czasem tak bywa, ze coś nas chwyci za serce i puścic nie chce....
Czy Mamuska to na psa strózującego nadawałaby się? Bywaja takie ogloszenia, mozna wtedy linka podrzucic...

Posted

andre- az sprawiłes mi tym ogromną radość :D. Strasznie przykro mi było na myśl, ze te maluchy mogłyby zostać w schornie, one takie radosne są, tak sie fajnie bawią jeszcze. Teraz to juz z górki- tyle się udalo - musi się udac i domek dla mamy i ostatniej córeczki. Szkoda tylko, ze teraz maluch został sam :(, nie ma towarzyszy do zabawy...

Posted

emocjonalnie mnie to wykonczy, zostałam w pracy- by pracowac, ale co z tego- jak zamiast pisac, co muszę przegladam dogo- a takie zdjęcia mnie rozstrajają. Łzy mi staja w oczach na myśl, ze mogłyby nie znalezć domu- obie maja tak przecudne mordki- szczególnie w Soni samą czulosc widac- a maluch jeszcze taki niewinny, chroniony przez matkę, nie zaznał niczego złego.
Ja, twarda, do bólu racjonalna baba - ryczę sobie i wypisuje takie łzawe teksty- ale co ja mogę, jak one w takiej sytuacji same spod palców wychodzą.

Posted

loozerka napisał(a):
takie zdjęcia mnie rozstrajają.

loozerka, ale ja piszac, ze maja z mamuska tylko siebie nie chcialem dolowac - mala suczka (Kamusia, jak ja nazwala Kolezanka Bogusia, ktora jest u psiakow codziennie, 3x dziennie!) ma teraz mamusie na wylacznosc, a Sonia tez pewnie troche zmeczona byla takim tlumem ciagnacym ja za sutki ;-)

AM

Posted

Andre :), przeciez wiem, ze Tobie nie chodziło o dołowanie :). Natomiast to zdjecie jest tak wzruszające, te psiaki odnoszą się do siebie z taką czułoscia, miłoscią ( ja wiem, ze personifikuję ;) ), ze na samą myśl o ich niepewnej przyszłości robi mi się bardzo smutno. A że obecne rozwiązanie - czyli mama na wyłaczność i wreszcie oszczedzenie podwozia mamy ;) jest moze i lepsze dla obu panienek- to insza rzecz.
Ale cieszę się, ze jest człowiek, ktory je odwiedza- pozdrów serdecznie Bogusię ...
a kolejne zdjęcie jest równie cudowne....

Posted

Suczka urodzona 24. lipca oraz jej 2-letnia przesympatyczna mama czekaja na dom!

Wiadomosc: Bogusia, 601-085-920

AM

ps. edit, bo zapomnialem zmienic fotki ;-)