loozerka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :laugh2_2: nie ma to jak właściwa perspektywa :bigcool: Quote
misiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 andre napisał(a):wczoraj dwie suczki poszly do jednego domu z duzym terenem ok. 20 km od ZG! zostala suczka i wspaniala Sonia! AM Bardzo się cieszę,że małe mają domek :). Jeszcze tylko dla mamusi i ostatniej córusi... Quote
loozerka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 przesliczne są te zdjęcia, na ktorych Sonia "obejmuje" Kamusię- gratuluje zdolnosci i refleksu fotografowi, ktory te chwile tak pieknie chwyta A Kama z tym ukurzonym, przybrązowionym noskie wyglada cudownie :) Quote
andre Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Mama Sonia i malenstwo Kama pilnie szukaja domkow!!! Kontakt: Bogusia, 601085920 AM Quote
Dina2 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 andre napisał(a): AM Ta fotka jest przezabawna:lol: Quote
andre Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 sorry za milczenie, ale meczacy tydzien. codziennie jakies zwierzece klimaty nie pozwalaja zajac sie osobistym i zawodowym zyciem we wlasciwych proporcjach, takze na dogo rowniez akurat czasu nie bylo. sunia mlodzsza grzecznie chodzi na spacerki razem z mama. nadal wypatruje domku, rosnie jak na drozdzach :-) AM Quote
loozerka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 To swietna wiadomosc- chociaz lepsza bylaby ta przez nas oczekiwana- Domek dla obu panienek :) Quote
andre Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Dzisiaj apelowalismy o domek dla suczek w Radiu Zachod. Miejmy nadzieje, ze cos to da. AM Quote
andre Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 nie dosc, ze nikt sie nie zglasza, to jeszcze na horyzoncie potencjalny problem - jak sie wyprowadza z kojca tylko jedna, to druga przerazliwie szczeka... co bedzie po adopcji jednej z nich? aM Quote
loozerka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Andre, przyzwyczają się, to jeszcze młode psice :) Chociaz oczywiscie najlepiej byłoby je razem albo jednocześnie wyadoptowac... Quote
andre Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 rozumiem, ale obawiamy sie tego, ze sie tak nasza sonia rozszczeka, ze bedziemy musieli przeniesc ja z obecnego kojca w inne miejsce (nie dalaby spac starszym ludziom w domu kombatanta), albo samotna zacznie kombinowac jak ten kojec opuscic... AM Quote
Monia70 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 A dzisiaj ja podnoszę , bo cięzki tydz.przede mną z dyzurami i nie wiem jak będe zagladać do kompa:cool1: Quote
Dina2 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Dzisiaj z kolei ja podnoszę, a Moni70 życzę wytrwałości w przetrwaniu przyszłego tygodnia;) Quote
Recommended Posts