Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nie wina suczki,że została wyrzucona w ciaży!
co by się stało gdyby nie uzyskala pomocy?Co będzie jeśli tej pomocy zabraknie?
11 psich dzieciaczków już zaczyna harcować i rozrabiać.Niedługo będą mogły opuścić mamę i rodzeństwo.
Nie pozwólmy im trafić do schroniska!

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia zmienia miejsce pobytu. trafi do ZG do kojca, ktory udalo nam sie "zalatwic". bedziemy ja teraz wszyscy odwiedzac, wyprowadzac, sprzatac, takze mozecie liczyc na dodatkowe fotki. tymczasem domki chociaz dla licznej gromadki maluchow prosze!!!!!

AM

Posted

psiaki przez noc podkopaly sie (zapewne z pomoca mamy) pod kojcem i rozlazly po terenie. na szczescie jest nadal komplet, zas kojec zabezpieczylismy dodatkowo wkopujac plyty chodnikowe w ziemie.

AM

Posted

ja wiem, ze w ZG Winobranie, ale bez przesady, cale wojewodztwo i kraj siedzi teraz na deptaku zielonogorskim?

5 suczek, 6 pieskow, 1 dorosla suczka (mama) - mam nadzieje, ze nasze "ogledziny" obyly sie bez pomylki (pewnosc mam przynajmniej w ostatnim przypadku ;-) ).

AM

Posted

[quote name='Dina2']To ja też już mogę do Was dołączyć;)
Cześć Dina :).Czym nas więcej,tym lepiej :).
A co do Winobrania,to ja chyba się starzeję,bo przestałam je lubić :lol:.

I żeby offa nie robić,domek dla mamy i córeczek potrzebny pilnie.

Posted

[quote name='misiaczek']A co do Winobrania,to ja chyba się starzeję,bo przestałam je lubić :lol:.

wiesz, jak dzis wracalem z psiakiem z lasu, to po drodze spotykalem ~45 letnich zuli starajacych sie utrzymac pion z pomoca drzew, albo gromadki nastolatkow (15? :-( ) z piwami, winami, wodeczkami w reku...

ech, nie tak dawno az nasto bylem, a jakos mnie to zupelnie nie kreci :-(

co do sunii - dla odmiany tez jej fotka:

AM

ps. ale dobre wino w dogomaniackim lubuskim towarzystwie, to czemu nie? :-)