14ruda Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 To nie wina suczki,że została wyrzucona w ciaży! co by się stało gdyby nie uzyskala pomocy?Co będzie jeśli tej pomocy zabraknie? 11 psich dzieciaczków już zaczyna harcować i rozrabiać.Niedługo będą mogły opuścić mamę i rodzeństwo. Nie pozwólmy im trafić do schroniska! Quote
andre Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 one nawet nie zostana przyjete do schroniska - ich opiekunka jest z niedoradza, a ta gmina nie ma umowy ze schro... AM Quote
andre Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 nikt z Was psiaki na swiat sie sam nie prosil, a teraz ten swiat Was karze za to, ze jestescie... dziwny jest ten swiat... AM Quote
Ariadna Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Zaglada,zaglada..ale nic nie moze zrobic.. Wyslalam meila z zapytaniem do znajomych ,ale nie nic obiecuje:roll: Quote
andre Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 dzieki, Ariadna! szczeniaczki i mama czekaja na dom! AM Quote
andre Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 sunia zmienia miejsce pobytu. trafi do ZG do kojca, ktory udalo nam sie "zalatwic". bedziemy ja teraz wszyscy odwiedzac, wyprowadzac, sprzatac, takze mozecie liczyc na dodatkowe fotki. tymczasem domki chociaz dla licznej gromadki maluchow prosze!!!!! AM Quote
andre Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 psiaki przez noc podkopaly sie (zapewne z pomoca mamy) pod kojcem i rozlazly po terenie. na szczescie jest nadal komplet, zas kojec zabezpieczylismy dodatkowo wkopujac plyty chodnikowe w ziemie. AM Quote
andre Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 ja wiem, ze w ZG Winobranie, ale bez przesady, cale wojewodztwo i kraj siedzi teraz na deptaku zielonogorskim? 5 suczek, 6 pieskow, 1 dorosla suczka (mama) - mam nadzieje, ze nasze "ogledziny" obyly sie bez pomylki (pewnosc mam przynajmniej w ostatnim przypadku ;-) ). AM Quote
misiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 andre napisał(a):ja wiem, ze w ZG Winobranie, ale bez przesady, cale wojewodztwo i kraj siedzi teraz na deptaku zielonogorskim? AM Nie całe ;).Ja i Ty siedzimy na dogo :lol:. Quote
andre Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 na pieski wstepnie chetni sa, na suczki nie, a przeciez oprocz maluchow jeszcze mama czeka na dom :-( AM Quote
andre Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 5 SUCZEK I MATKA BEZ ZAINTERESOWANIA... AM Quote
Dina2 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 misiaczek napisał(a):Nie całe ;).Ja i Ty siedzimy na dogo :lol:. To ja też już mogę do Was dołączyć;) Quote
andre Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 witamy z powrotem na dogomanii dina2 :-) SUCZEK I ICH MAMY NIKT NIE CHCE!!!!!! AM Quote
misiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Dina2']To ja też już mogę do Was dołączyć;) Cześć Dina :).Czym nas więcej,tym lepiej :). A co do Winobrania,to ja chyba się starzeję,bo przestałam je lubić :lol:. I żeby offa nie robić,domek dla mamy i córeczek potrzebny pilnie. Quote
andre Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='misiaczek']A co do Winobrania,to ja chyba się starzeję,bo przestałam je lubić :lol:. wiesz, jak dzis wracalem z psiakiem z lasu, to po drodze spotykalem ~45 letnich zuli starajacych sie utrzymac pion z pomoca drzew, albo gromadki nastolatkow (15? :-( ) z piwami, winami, wodeczkami w reku... ech, nie tak dawno az nasto bylem, a jakos mnie to zupelnie nie kreci :-( co do sunii - dla odmiany tez jej fotka: AM ps. ale dobre wino w dogomaniackim lubuskim towarzystwie, to czemu nie? :-) Quote
andre Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 AM ps. przyznam szczerze, ze wstawiajac fotki nie weryfikuje plci danego psiaka w tajemnych zapiskach :-) Quote
loozerka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 łomatko, jakie one sliczne są i jak takie duże psiaki w takiej ilości się w tej suni pomieściły Quote
Recommended Posts