Monia70 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :loveu: Maluchy są przepyszne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale ja filmiku nie mogę oglądnąc :shake: ciemu mi sie nie otwiera????? Quote
andre Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 monia, pewnie brak kodekow? masz szybki internet? pytam, bo nie wiem, czy polecac Ci pelna paczke, czy tylko XVID'a. AM Quote
andre Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 monia, sam kodek xvid - ten filmik powinien pojsc po instalacji - http://download.divxmovies.com/XviD-1.1.0-30122005.exe (620 kB) a jakbys chciala sobie sciagnac cala paczke kodekow, to polecam: http://codecpack.nl/klmcodec153.exe (uwaga, az 34 mb!!!) AM Quote
andre Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 pomoglo w sprawie filmiku wszystkim, ktorzy mieli jakies klopoty z odtworzeniem? AM Quote
andre Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Dina2 napisał(a):Ja nawet nie próbuję go oglądać;) zero przemocy i sexu - ogladaj bez obaw :-) AM Quote
Monia70 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Andre, do tego filmiku ściągnęłam na pomoc TZ.I co sie okazało, że to nie film się nie otwiera a strona z tym linkiem :shake: Quote
andre Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 ??? link wlasnie sprawdzilem na obcym kompie i na obcej sieci. sciagnal sie bez problemow. monia, moze sprobuj kliknac prawym klawiszem na link i wybrac opcje 'zapisz element docelowy jako', sciagnac na dysk i dopiero wtedy odtworzyc. a jesli beda problemy, to zacytuj DOKLADNIE tekst komunikatu, prosze, to postaram sie pomoc. oto link do filmiku: http://idz.zgora.pl/img/mov/szczeniory.avi AM Quote
Monia70 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 To mi się otwiera : Nie można wyświetlić strony Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki.Spróbuj wykonać następujące zadania: <LI id=instructionsText1>Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później. <LI id=instructionsText2>Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie. <LI id=instructionsText3>Aby sprawdzić ustawienia połączenia, kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Połączenie kliknij przycisk Ustawienia. Ustawienia powinny się zgadzać z ustawieniami dostarczonymi przez Twojego administratora sieci lokalnej (LAN) lub usługodawcę internetowego (ISP). <LI id=list4>Zobacz, czy są wykrywane ustawienia połączenia internetowego. Możesz ustawić, aby system Microsoft Windows badał sieć i automatycznie wykrywał ustawienia połączenia sieciowego (jeśli administrator sieci włączył to ustawienie). <LI id=instructionText6>Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. <LI id=instructionText7>Na karcie Połączenia kliknij przycisk Ustawienia sieci LAN. Zaznacz pole wyboru Automatycznie wykryj ustawienia, a następnie kliknij przycisk OK.<LI id=instructionsText5>Niektóre witryny wymagają 128-bitowego zabezpieczania połączeń. Kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Internet Explorer - informacje, aby ustalić, jak mocne zabezpieczenia są zainstalowane. <LI id=instructionsText4>Jeśli próbujesz przeglądać bezpieczną witrynę, upewnij się, czy ustawienia Zabezpieczeń obsługują ją. Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Zaawansowane przejdź do sekcji Zabezpieczenia i sprawdź ustawienia dla protokołów SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze. Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS programu Internet Explorer Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-( :-( :-( Quote
andre Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 ehm, chwilowo nie jestem pewien co jest przyczyna, ale probowalas prawym klawiszem na linku klikac i zapisz el. docelowy jako? dziwnie to wyglada AM Quote
Monia70 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Uffffffffffffffffffffffffffff Oglądelam szczeniorki. Sciągnelam i zapisalam u siebie i dopiero wtedy moglam popatrzec.Sa slodkie ogonki :loveu: Quote
andre Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 to dla tych, co sie przez nasza dyskusje przebijac nie chca przypomne: UWAGA! FILMIK ZE SZCZENIORAMI! :-) http://idz.zgora.pl/img/mov/szczeniory.avi <XVID> 11 sekund, a 2 mb, ale warto :-) fotki mamuski nowe sa, dolacze wkrotce. AM Quote
loozerka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Monia, jesli wyslesz mi e-mail na PW, to pobiorę ten filmik i wyśle Ci bezposrednio. Bedziesz mogła z poczty sobie pobrac na dysk i obejrzec. Quote
andre Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 zdaje sie, ze Monia poradzila sobie wreszcie :-) ale za dobre checi specjalnie dla loozerki fotka naszej mamuski, co sie na filmik nie zalapala... AM Quote
diabelkowa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 sliiczne !!! podnosze ale bym chciala jedna taka kluske ale nie moge :( Quote
loozerka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ja to mam zapłon :D otwieram sobie wątki na zakładkach, po czym docieram do nich po dluzszym czasie- i efekt taki, ze rozwiązuje problemy juz rozwiązane. ;) andre- dziekuję ogromnie za mamuśke- jest sliczna i grzecznie pozuje :) Kto chciałby grzeczną, madrą sunię?a moze jej dzieciaczki? Quote
andre Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='loozerka']dziekuję ogromnie za mamuśke- jest sliczna i grzecznie pozuje :) to prosze drugi profil :-) AM Quote
Monia70 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 loozerka! Ciocia Monia slicznie dziekuje za chęci.ZAle z moim zapędem komputerowym to pewnie jeszcze nie raz zwrócę się do Ciebie:oops: Maaaaaammmka !!!!! Jakaś TY piekna :loveu: Quote
andre Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 no wiecie co, to juz po polsce o porade prosic trzeba, a miejscowo juz niepotrzebni? ;-) AM Quote
Dina2 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 andre napisał(a):zero przemocy i sexu - ogladaj bez obaw :-) AM To tym bardziej nie będę ogladać:evil_lol: Quote
Monia70 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='andre']no wiecie co, to juz po polsce o porade prosic trzeba, a miejscowo juz niepotrzebni? ;-) AM Andreeeee, no coś Ty , ja przeciez zawsze najpierw do Ciebie:oops: , Ciebie prosze o pomoc, buuuuuuuuuuuuuuu :placz: ;) Mamuska jest taka przystulaśna :loveu: Quote
andre Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 no dobra, to masz brakujaca fotke :-) AM Quote
Monia70 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 jest piekna. Ja właśnie taki psy lubię najbardziej.Zwykłe, szare,takie zwyczajne:roll: Quote
Recommended Posts