loozerka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Jaka cudowna wiadomosc po przerwie na dogo mnie spotkała, a myślalam, ze juz tylko kiepskie będą. Cieszę sie, ze ta radosna cunia znalazła dom, zanim zepsuł się jej charakter. Trzymam kciuki za domek, za Sonię, za Inicjatywę dla Zwierzat, ktora tak świetnie pomaga zwierzakom :) Quote
Monia70 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Soniu,powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ludek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Super wieści. Mam nadzieję, że to już docelowy dom i Sonia szybko sie zaaklimatyzuje.:) Quote
loozerka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Czy coś wiemy, jak Soni się wiedzie w nowym domku? A jak się miewają jej maluchy? Quote
andre Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 sonia jest bardzo grzeczna w nowym domku, jest wysterylizowana, szwy zdjete i wszystko pieknie :-) szczeniaki - z dwoma nie mamy kontaktu, wiec sie tam musimy przejechac, u reszty wszystko gra. AM Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ale fajniutko, jak to dobrze, gdy wszystko dobrze sie konczy :) Quote
andre Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 to macie jeszcze fotke soni sprzed sterylki i fotke z domu - slabej jakosci, ale co by nie bylo, ze nie ma domu ;-) AM Quote
loozerka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ecchh, ma dom i towarzysza/kę do kompletu :) Fajniutko, Sonieczko, ze masz swojego czlowieka :) Quote
Ludek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Bardzo sie cieszę, że u Soni wszystko w porządku:) Quote
andre Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 ostatnio bogusia od nas widziala chyba pania soni, ale dopiero dwa dni pozniej, po intensywnym rozmyslaniu skad ja zna, doszla do tego, ze to wlasnie ona byc musiala :) za blisko sonia mieszka, dlatego nie wpadlismy jeszcze ;) AM Quote
Recommended Posts