Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='funia']deklarowałam wpłate na Szanse i za cholere nie wiem czy konto mi ktos wysyłał ? Bo w wiadomościach nie mam ....Jaęsli ktoś moze to poprosze raz jeszczce[/QUOTE]

ja też nie wiem czy dawałam ci ...ale już wysyłam :)

Posted

Bardzo malenki, kolejny bazarek dla sunieczki.
prosze o podnoszenie :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/198372-Maleńki-na-Kaleką-sunie*do-20.12-godz.22.00[/URL]

Zapraszam.

Acha, czy juz mozna wplacac?

Posted

[quote name='*zaba*']Bardzo malenki, kolejny bazarek dla sunieczki.
prosze o podnoszenie :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/198372-Maleńki-na-Kaleką-sunie*do-20.12-godz.22.00[/URL]

Zapraszam.

Acha, czy juz mozna wplacac?[/QUOTE]

tak można wpłacać- pisałam już wcześniej :)

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Dziewczyny, co o tym myślicie, bo Wy znacie tę klinikę:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196158-Klinika-na-G%C5%82%C4%99bokiej-30-w-Lublinie[/url][/QUOTE]

Jestem tam bardzo często i korzystam z porad różnych lekarzy jak do tej pory za każdym razem udawało im się pomóc moim podopiecznym.
Powiem tylko tyle,że nawet najlepszym lekarzom nie udaje się czasem uratować jakiegoś istnienia.

Posted

[quote name='MaDi']Jestem tam bardzo często i korzystam z porad różnych lekarzy jak do tej pory za każdym razem udawało im się pomóc moim podopiecznym.
Powiem tylko tyle,że nawet najlepszym lekarzom nie udaje się czasem uratować jakiegoś istnienia.[/QUOTE]

Dzięki MaDi, bo ja po tej sytuacji z Nelcią trochę się obawiam o Szansunię :crazyeye:, ale jeżeli Ty znasz tam dobrych lekarzy, to dam sobie spokój z zamartwianiem :roll: ...

Posted

oj tak jest ze wszystkim...
nawet w Zamościiu, tam gdzie funia leczy psy hotelikowe ja np w życiu nie pojde bo walczac o zycie mojej suni tak mnie potraktowano, zbagatelizowano i olano że szkoda gadac...suka wykonczyla mi sie na rekach...bo była niedziela i po prostu pani sie nie chcialo sprawdzić skąd pogorszenie, kazała mi czekac do poniedziałku...sunia zeszła po dobowej męce w nocy z niedzieli na poniedziałek...ale wczesniej w tej samej przychodni wyciagnieto mi tymczasowiczke z parwowirozy...to chyba jest na zasadzie raz sie uda a innym razem nie...

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']oj tak jest ze wszystkim...
nawet w Zamościiu, tam gdzie funia leczy psy hotelikowe ja np w życiu nie pojde bo walczac o zycie mojej suni tak mnie potraktowano, zbagatelizowano i olano że szkoda gadac...suka wykonczyla mi sie na rekach...bo była niedziela i po prostu pani sie nie chcialo sprawdzić skąd pogorszenie, kazała mi czekac do poniedziałku...sunia zeszła po dobowej męce w nocy z niedzieli na poniedziałek...ale wczesniej w tej samej przychodni wyciagnieto mi tymczasowiczke z parwowirozy...to chyba jest na zasadzie raz sie uda a innym razem nie...[/QUOTE]

PIRANHA - ale teraz to mi dołożyłaś, bo już miałam się uspokoić... a tu, LOTERIA ZDROWOTNA ("raz sie uda a innym razem nie") ?????!!!!!!!!!!