funia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Energy Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 majqa napisał(a):To już coś! :-) Ale te przerażone oczy:-( Słodziaku niedługo Cię wymiziam:loveu:tylko nie wiem czy się będziesz cieszyć:roll: Quote
funia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Energy napisał(a):Ale te przerażone oczy:-( Słodziaku niedługo Cię wymiziam:loveu:tylko nie wiem czy się będziesz cieszyć:roll: przerazenie jest w momencie robienia zdjec i odgłosów jakie wydaje wysuwanie sie obiektywu . No i niestety lampa błyskowa tez nie jest tu bez winy .......Kiedy jestem z nia bez aparatu jest ok . Głaskam ile wlezie .zdjełam dach budy aby zrobic foty i poszłam po smakołyki do domu a ona wtedy za mna wygladała stojac na tylnich łapkach i wygladając z budy ;) Quote
Energy Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 O to super:lol:ja tylko takie przerażone oczyska z Lublina pamiętam, właśnie tak się kładła i patrzyła:shake: http://img94.imageshack.us/img94/897/p1012328.jpg Więc jest spory postęp:lol: Quote
majqa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ja się odniosłam do pierwszego ze zdjęć, w chwili, gdy pisałam tylko to pierwsze widziałam. Istotnie, oczęta przerażone (fotka druga). Quote
handzia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Kochana i śliczna z niej suczka. Strasznie mi jej żal, że musi przejść tą operację, biedulka:shake:. Ale potem będzie już już tylko lepiej, mam nadzieję. Tak bym ją wycałowała i wygłaskała, mam słabość do takich piesków:placz:. Trzymaj się kochana... Quote
handzia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Funiu jak to dobrze, że ona jest już u Ciebie. Trochę lżej na sercu:multi:. Quote
majqa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 handzia napisał(a):(...) potem będzie już już tylko lepiej (...) Nie wyobrażam sobie inaczej. Quote
MaDi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Straszna bida... w klinice będzie sporo osób, może warto będzie poprosić aby np. zajmowały się nią tylko dwie osoby aby nie pogłębiać jej strachu. Quote
Tola Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Jestem i ja po dłuższej przerwie. Bardzo ciesze się, ze Szansa juz poza schronem. Nigdy nie dowiemy sie, co przezyła, ale mam nadzieję, ze teraz będzie juz tylko lepiej. Uzupełniam 1 post o kolejne wpłaty. W związku z tym mam pytanie o przyszły koszt hotelowania Szansy; nie mogę znaleźc informacji na wątku... Zapraszam na cegiełkowy bazarek dla Szansy http://www.dogomania.pl/threads/199008-Cegiełki-serduszka-na-operacje-2-kalekich-suczek-Podaruj-serce-pomóż!-do-10.01.?p=15999736#post15999736 Quote
sonia71 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Tola']Zgadzam się, chociaz wolałabym, aby ktos inny udostepnił swoje konto; moze sonia71 się zgodzi, bo planowałysmy tak zrobic na wątku szczeniora, a on juz dzisiaj jedzie do DT... Mam troche problemów (choroba w rodzinie) Potem wyslę do soni zapytanie, teraz lecę do weta ze szczeniorem. Będę oczywiście zbierać wszystko i uaktualniac 1 post. Dziękuje wszystkim za chęc pomocy, moze i tej sunie wspólnie odmienimy los... dziewczyny mam nadzieję że pamiętacie że nie jestem osobą decyzyjną w sprawie Szansy tylko na prośbę Toli udostępniłam konto do wpłat,Wy decydujecie komu ,kiedy i ile przelewam ,może wygodniej bedzie jeżeli konto bedzie prowadził ktoś kto bedzie odpowiadał za Szansę -pomyślcie. Quote
Tola Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Soniu rozumiemy - robisz to wspaniale i jesli tylko nie sprawia Ci to problemu - bardzo proszę o dalsze udostepnienie konta z wpłatami dla Szansy. Quote
IVV Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 biedna mala, tyle jeszcze stresu przed nia zanim sie wszystko unormuje ....obcych ludzi ,obcych miejsc ,obcych zapachow ,bolu ...ehhh Quote
funia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Za pobyt Szansy u siebie nie biore zadnych pieniedzy tak jak napisałam wcześniej .Do wyjazdu dalej ma u mnie zapewnione wszystko co bedzie jej potrzebne . Chyba ze pytanie nie było do mnie .....Bo wiem ,.ze jedzie pózniej na rehabilitacje w inne miejsce . Quote
funia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 IVV napisał(a):biedna mala, tyle jeszcze stresu przed nia zanim sie wszystko unormuje ....obcych ludzi ,obcych miejsc ,obcych zapachow ,bolu ...ehhh Tak samo sobie myśle IVv ...Mała zaczyna sie inaczej zachowywać .Co prawda są to malńkie kroczki ale do przodu .A tu 10 stycznia znowu zmiany ...Ale bedzie dobrze ,musi być . Quote
Tola Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 funia napisał(a):Za pobyt Szansy u siebie nie biore zadnych pieniedzy tak jak napisałam wcześniej .Do wyjazdu dalej ma u mnie zapewnione wszystko co bedzie jej potrzebne . Chyba ze pytanie nie było do mnie .....Bo wiem ,.ze jedzie pózniej na rehabilitacje w inne miejsce . Tak - czytałam wczesniej - dziękujemy bardzo, to duża pomoc dla suni. Pytałam o miejsce, do ktorego Szansa ma jechac po operacji, bo nie moge doczytac na wątku. Quote
majqa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Tolu, pisz do kasiaprzystał w sprawie kosztów. Quote
funia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Załozylismy jej dzisiaj kurtynę w otworze budki .Miała stresa niestety .Ale jak poszliśmy to wychylała głowe .Wiec mam nadzieje,ze zaczai jak to działa .:roll: Quote
jogolcia@pdx Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Cześć cioteczki - szczęśliwa, że święta już odeszły w przeszłość :eviltong: - zaglądam do mojej "chrześniaczki":loveu::loveu::loveu:... Tolu - Szansia po operacji ma jechać do Kasi do Bielska-Białej... Funiu ta nasza malucha ma świetnie u Ciebie - widać, że masz dobrą rękę do psiaków :multi::multi::multi: Ja bym ją też wymiziała :razz::razz::razz: Quote
majqa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 funia napisał(a):Załozylismy jej dzisiaj kurtynę w otworze budki .Miała stresa niestety .Ale jak poszliśmy to wychylała głowe .Wiec mam nadzieje,ze zaczai jak to działa .:roll: Oj, to czekamy na relację. :-) Quote
animalon Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 :cunao:Szansa to szczęściara ..... jeszcze parę dni , dajcie jej ode mnie na odwagę gorącego buziaka w jej pięknego pychola Quote
Recommended Posts