Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']tralalalaal, uhahahaha, fochem sobie macham[/QUOTE]
Wiemy, wiemy, na Zoranku jest serducho dla Ciem!!! :loveu:

[quote name='irenaka']To do mnie?;)
Nie, ja nie jestem mamą Majqi, ale przyszywaną mogę być:evil_lol:[/QUOTE]
Taaa, taką jesteś Mamo! :loveu:

[quote name='Jasza']Też bym mogła mieć taką córkę, a co....:p[/QUOTE]
Dziękuję! :loveu:

[quote name='irenaka']Chyba nie chcesz mi robić konkurencji:placz:;)[/QUOTE]
A Ty już nie masz tej konkurencji w Smyku :loveu:? Wszak i do niej mówię, jak mnie poucza i musztruje: [I]Oczywiście mamooo![/I]

Posted

No to jak już córuniu , ogłosiłaś to wszem i owem , to głośno już Cię zmusztruję :
dbasz o siebie ? odpoczywasz ? odsypiasz ? czy jesteś na szarym końcu w tym łańcuchu zwierzęcym ?
Kto zygaaa ?

Posted

Pominę wszystkie pytania poza ostatnim. :lol: Zyyygał kot.
Nawiedził nas więc pan doktor, przy okazji dziabnął na okoliczność wirusów Cacunia. :-) Koszt wzięłam na siebie. Zostaje jeszcze odjajczenie, chip i przed odjajczeniem sprawdzenie chipa, co zrobimy za jednym zamachem w kolejności innej niż przedstawiona. ;-)

Posted

Rozegraliśmy to cwanie choć panika, histeria i zakusy Cacka były. Właśnie uwolniłam podłotę z pokoiku i co podłota robi? Siedzi i modli się do kanapy w kuchni, pod którą siedzi Elka.

Posted

[CENTER][SIZE=3][COLOR=seagreen][B]Cacku - niech te Święta - może pierwsze takie w Twoim życiu,[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B]będą pełne SPOKOJU, ciepłych kołderek,[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B]pełnych misek,[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B]skuś się na makówki i opłatek,[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B]odpuść kotom w ten czas wyjątkowy...[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B]Całusa podaruj Twoim Ludziom i futrzastym przyjaciołom...[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B](A prezentow szukaj pod zielonym,świecącym drzewkiem - podpowiem, bo to pewnie Twój pierwszy raz...;))[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='Jasza'][CENTER][SIZE=3][COLOR=seagreen][B]Cacku - niech te Święta - może pierwsze takie w Twoim życiu,[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B]będą pełne SPOKOJU, ciepłych kołderek,[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B]pełnych misek,[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B]skuś się na makówki i opłatek,[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B]odpuść kotom w ten czas wyjątkowy...[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B]Całusa podaruj Twoim Ludziom i futrzastym przyjaciołom...[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][B](A prezentow szukaj pod zielonym,świecącym drzewkiem - podpowiem, bo to pewnie Twój pierwszy raz...;))[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/QUOTE]
W związku z życzeniami zawiadamiam, iż:
- Spokój to nie jest druga natura Cacka... :evil_lol:
- Czego jak czego ale kołder, kołderek, kocyków mamy w zapasie.
- Michy pełne są na full.
- Pychoty ciastowe i opłatek czekają.
- W odpuszczenie kotom jakoś nie wierzę, chyba, że koty znajdą taką drogę do Cacka jak coraz częściej Elka, czyli mizdrzenie się, parcie na ocierki, mruczando itd... co Cackowi wytrąca broń z łapki...
- Świecące drzewko będzie miał Cacuś, bo choinka może stanąć tylko w pokoiku tatusia, Cacka i Jolki. ;)
- Prezenty będą dla wszystkich psiuli.
- Całusy Cacuś rozdaje non - stop. :lol:

Dziękujemy Jaszko za przepiękne życzenia!!! :loveu: :loveu: :loveu:
[B]
Z innych inszości![/B]
Mąż się ugiął i... [COLOR=red][B]Mam ogromną bombę do zawieszenia na zewn. drzewku!!![/B][/COLOR]
[COLOR=black]Aha, a Cacuś je już chrupki jeśli są uraczone odrobinką oleju ze szprotki lub makreli (zanęta zapachowa). :multi:[/COLOR]

Posted

Wysłałam na gg,ale nie wiem,czy doszło,to jeszcze raz napiszę:razz:

:tree1:Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych
prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy
Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. :tree1:

Pozdrawiam Cie cieplutko i cała Twoja dwu i czteronożną Rodzinę:loveu:

Posted

[CENTER][SIZE=3][I][COLOR=royalblue][B]Od Cacunia, mnie, męża i reszty naszych stworów płyną dla Was życzenia Świąt Bożego Narodzenia 2010 takich, które na zawsze pozostaną w Waszych sercach...

[IMG]http://img840.imageshack.us/img840/4340/bialoniebieskanoc.gif[/IMG]
[/B][/COLOR][/I][/SIZE][/CENTER]

Posted

majqo to ja sobie też pozwolę życzyć Wesołych Świąt, miłości, radości i s p o k o j u;) to chyba u Ciebie towar deficytowy, Wszystkim Dogoświruskom życzę z całego serducha WESOŁYCH ŚWIĄT:) moja Filka też oczywiście, merda do tego;)

Posted

Na pełnym chodzie, do tego przeżarte, co i tak nie przeszkadza mu w bieganiu.
Aaa, zapomniałabym...
Mam pewne podejrzenia, że przeprowadził się do mnie zespół Mazowsze lub Śląsk... :placz:
Cacek zmienił swoje zawodzenie z [I]mokrego palca po szybie[/I] na... pisk, nieziemski pisk, identyczny z tym, jakie wydają z siebie kobitki we wspomnianych zespołach. Słowem skrzeczy na ludowo aż uszy więdną. :shake: Koszmar tyle, że skuteczny. :roll:

Posted

:) umiejętności wokalne trzeba docenić, nie każdy tak potrafi ;) z chęcią posłucham "dawaj kotaaaaa..." u nas co jakiś czas Dajmon rzuca się do drzwi z jazgotem, kiedy w tv leci reklama, gdzie słychać dzwonek do drzwi
oj jest wesoło, pozdrowionka i ciepłe uściski :)