Isadora7 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 tralalalaal, uhahahaha, fochem sobie macham Quote
Smyku Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Cacuś przykulałam się z Tobą przywitać . Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Jasza']To Ty jesteś mamą Majki????:crazyeye:[/QUOTE] To do mnie?;) Nie, ja nie jestem mamą Majqi, ale przyszywaną mogę być:evil_lol: Quote
Jasza Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Też bym mogła mieć taką córkę, a co....:p Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Jasza']Też bym mogła mieć taką córkę, a co....:p[/QUOTE] Chyba nie chcesz mi robić konkurencji:placz:;) Quote
majqa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='Isadora7']tralalalaal, uhahahaha, fochem sobie macham[/QUOTE] Wiemy, wiemy, na Zoranku jest serducho dla Ciem!!! :loveu: [quote name='irenaka']To do mnie?;) Nie, ja nie jestem mamą Majqi, ale przyszywaną mogę być:evil_lol:[/QUOTE] Taaa, taką jesteś Mamo! :loveu: [quote name='Jasza']Też bym mogła mieć taką córkę, a co....:p[/QUOTE] Dziękuję! :loveu: [quote name='irenaka']Chyba nie chcesz mi robić konkurencji:placz:;)[/QUOTE] A Ty już nie masz tej konkurencji w Smyku :loveu:? Wszak i do niej mówię, jak mnie poucza i musztruje: [I]Oczywiście mamooo![/I] Quote
Smyku Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 No to jak już córuniu , ogłosiłaś to wszem i owem , to głośno już Cię zmusztruję : dbasz o siebie ? odpoczywasz ? odsypiasz ? czy jesteś na szarym końcu w tym łańcuchu zwierzęcym ? Kto zygaaa ? Quote
majqa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Pominę wszystkie pytania poza ostatnim. :lol: Zyyygał kot. Nawiedził nas więc pan doktor, przy okazji dziabnął na okoliczność wirusów Cacunia. :-) Koszt wzięłam na siebie. Zostaje jeszcze odjajczenie, chip i przed odjajczeniem sprawdzenie chipa, co zrobimy za jednym zamachem w kolejności innej niż przedstawiona. ;-) Quote
Smyku Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Wet dziabnął Cacunia czy Cacunio weta ? Quote
majqa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Rozegraliśmy to cwanie choć panika, histeria i zakusy Cacka były. Właśnie uwolniłam podłotę z pokoiku i co podłota robi? Siedzi i modli się do kanapy w kuchni, pod którą siedzi Elka. Quote
IVV Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Cacuniu ty jestes kompletnie niezrozumiany bidulku;) Quote
majqa Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 No co jak co ale zrozumiany to on jest. :evil_lol: Quote
Jasza Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [CENTER][SIZE=3][COLOR=seagreen][B]Cacku - niech te Święta - może pierwsze takie w Twoim życiu,[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B]będą pełne SPOKOJU, ciepłych kołderek,[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B]pełnych misek,[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B]skuś się na makówki i opłatek,[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B]odpuść kotom w ten czas wyjątkowy...[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B]Całusa podaruj Twoim Ludziom i futrzastym przyjaciołom...[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B](A prezentow szukaj pod zielonym,świecącym drzewkiem - podpowiem, bo to pewnie Twój pierwszy raz...;))[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
majqa Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Jasza'][CENTER][SIZE=3][COLOR=seagreen][B]Cacku - niech te Święta - może pierwsze takie w Twoim życiu,[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B]będą pełne SPOKOJU, ciepłych kołderek,[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B]pełnych misek,[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B]skuś się na makówki i opłatek,[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B]odpuść kotom w ten czas wyjątkowy...[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B]Całusa podaruj Twoim Ludziom i futrzastym przyjaciołom...[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen][B](A prezentow szukaj pod zielonym,świecącym drzewkiem - podpowiem, bo to pewnie Twój pierwszy raz...;))[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE] W związku z życzeniami zawiadamiam, iż: - Spokój to nie jest druga natura Cacka... :evil_lol: - Czego jak czego ale kołder, kołderek, kocyków mamy w zapasie. - Michy pełne są na full. - Pychoty ciastowe i opłatek czekają. - W odpuszczenie kotom jakoś nie wierzę, chyba, że koty znajdą taką drogę do Cacka jak coraz częściej Elka, czyli mizdrzenie się, parcie na ocierki, mruczando itd... co Cackowi wytrąca broń z łapki... - Świecące drzewko będzie miał Cacuś, bo choinka może stanąć tylko w pokoiku tatusia, Cacka i Jolki. ;) - Prezenty będą dla wszystkich psiuli. - Całusy Cacuś rozdaje non - stop. :lol: Dziękujemy Jaszko za przepiękne życzenia!!! :loveu: :loveu: :loveu: [B] Z innych inszości![/B] Mąż się ugiął i... [COLOR=red][B]Mam ogromną bombę do zawieszenia na zewn. drzewku!!![/B][/COLOR] [COLOR=black]Aha, a Cacuś je już chrupki jeśli są uraczone odrobinką oleju ze szprotki lub makreli (zanęta zapachowa). :multi:[/COLOR] Quote
Jasza Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 To już jestem spokojna o Cackowe Święta...;) Quote
rita60 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wysłałam na gg,ale nie wiem,czy doszło,to jeszcze raz napiszę:razz: :tree1:Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. :tree1: Pozdrawiam Cie cieplutko i cała Twoja dwu i czteronożną Rodzinę:loveu: Quote
majqa Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [CENTER][SIZE=3][I][COLOR=royalblue][B]Od Cacunia, mnie, męża i reszty naszych stworów płyną dla Was życzenia Świąt Bożego Narodzenia 2010 takich, które na zawsze pozostaną w Waszych sercach... [IMG]http://img840.imageshack.us/img840/4340/bialoniebieskanoc.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/I][/SIZE][/CENTER] Quote
Marycha35 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 majqo to ja sobie też pozwolę życzyć Wesołych Świąt, miłości, radości i s p o k o j u;) to chyba u Ciebie towar deficytowy, Wszystkim Dogoświruskom życzę z całego serducha WESOŁYCH ŚWIĄT:) moja Filka też oczywiście, merda do tego;) Quote
majqa Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Na pełnym chodzie, do tego przeżarte, co i tak nie przeszkadza mu w bieganiu. Aaa, zapomniałabym... Mam pewne podejrzenia, że przeprowadził się do mnie zespół Mazowsze lub Śląsk... :placz: Cacek zmienił swoje zawodzenie z [I]mokrego palca po szybie[/I] na... pisk, nieziemski pisk, identyczny z tym, jakie wydają z siebie kobitki we wspomnianych zespołach. Słowem skrzeczy na ludowo aż uszy więdną. :shake: Koszmar tyle, że skuteczny. :roll: Quote
IVV Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 a moze tak w Wigilie chcial przemowic i mu zostalo ;) Quote
majqa Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Przemówił, przemówił, udało się wychwycić ten szept: [I]Daaawaj kooota!!! Qrde, mój Ci on!!![/I] Quote
ewatonieja Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 :) umiejętności wokalne trzeba docenić, nie każdy tak potrafi ;) z chęcią posłucham "dawaj kotaaaaa..." u nas co jakiś czas Dajmon rzuca się do drzwi z jazgotem, kiedy w tv leci reklama, gdzie słychać dzwonek do drzwi oj jest wesoło, pozdrowionka i ciepłe uściski :) Quote
Recommended Posts