majqa Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Ni w ząb Jaszko. Na 1 stronie litania stron, na których ma ogłoszenia i... klops. Nic to, są większe powody do zmartwień. Quote
__Lara Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Pomóżcie proszę, sunia może trafić do schronu w Sosnowcu :( Wątek suni: http://www.dogomania.pl/threads/199449-Odmarzni%C4%99ta-%C5%82apka-wychudzenie-i-wyniszczenie-ma-czas-do-9.01-potem-schron-PILNE?p=16038169#post16038169 Quote
ewatonieja Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cacek wygląda na hiciora ogłoszeniowego- tzn. na psa, po którego ludzie wydzwaniają nie rozumiem dlaczego jest taka cisza w temacie adopcji Cacka Quote
majqa Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Odstręcza prawdopodobnie info o wizycie przed w chętnym domu, umowie itd... Niewielu ludzi chce się poddawać sprawdzaniu. Quote
Smyku Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cacuś nauczyłeś się czegoś nowego ( oczywiście pozytywnego ) ? Quote
majqa Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Tak, nie odgryzać mi palca, a uszczegóławiając gryźć lżej, a jeśli łapać do gryzienia to sporadyczniej. Quote
jogolcia@pdx Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 majqa napisał(a):Tak, nie odgryzać mi palca, a uszczegóławiając gryźć lżej, a jeśli łapać do gryzienia to sporadyczniej. ooooooooooooo, ale postęp... brawo Cacko ;=) Quote
majqa Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Dziś mama miała nieprzyjemność ;-) naciąć się na Cacolka na dworze. Dryfował z Jolką. Kiedy dojrzał mamę, rura w jej stronę i skok, skok, skok, skok. Nie mogła się kobiecina opędzić. :evil_lol: Quote
Smyku Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cacuś ale dajesz do wiwatu . Skąd w takim małym ciałku taki wielki wojownik ? Quote
majqa Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Wiesz, on chyba coś bierze na boku (może wącha? ;-)). Na obrotach non - stop, nie do zdarcia. Jola pada, a on wciąż z nieustępliwością cyborga. Quote
Smyku Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Sprawdź co bierze , ja też chcę , powietrze ze mnie uszło . Quote
jogolcia@pdx Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Smyku napisał(a):Sprawdź co bierze , ja też chcę , powietrze ze mnie uszło . ...i ja może była bym zainteresowana ;=) Quote
__Lara Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='ewatonieja']Cacek wygląda na hiciora ogłoszeniowego- tzn. na psa, po którego ludzie wydzwaniają nie rozumiem dlaczego jest taka cisza w temacie adopcji Cacka Ja tak samo.... Quote
majqa Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Strzelone w trakcie trzymania jak dzidzię na kolankach... Quote
Andzike Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cudny Cacek :D Z charrrrakterem dzidzia... Quote
Marycha35 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ja odpadam, ale przystojniaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze, że charakteru na zdjęciach nie widać;) Quote
majqa Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 I na zakończenie... Słów kilka w sprawie kagańca. Owszem, obraza majestatu obrazą ale... Myślałam, że poza bezpieczeństwem kotów ten kaganiec będzie miał wymiar kary, czyli: zachowanie antykocie - kaganiec - zdjęcie go - zachowanie obojętne - nie zakładanie - znów zachowanie antykocie... itd... A tu dooopa. Cacek tego nie kojarzy to raz, dwa, ma taką minę, która mówi: Dobra stara, może to i jest niewygodne ale jakoś sobie poradzę. Phi... Nie rzuca słów, ooops, spojrzenia na wiatr. ;-) W kagańcu goni koty aż miło... :-( Doszedł do wprawy radzenia sobie w oprzyrządowaniu. Quote
Marycha35 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ja nie mogę, czapa bach przed Caculem, hi hi hiiih Quote
IVV Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 i jak go nie uwielbiac ???? :) oczy powalajace ,inteligencja powalajaca i minki uwodzicielskie :) Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ...no tak, powala wszystkim.... i wszystkich.......... Quote
majqa Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Właśnie smędzi w pokoiku. Odsikany, po śniadanku tylko deseru z kota brak. Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cacuś i co to z tobą będzie bez deserku ;=) Quote
majqa Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Nie kracz, nie kracz. ;-) Właśnie gnida jest wypuszczona na mieszkanie, 2 koty sterczą na schodach, reszta zgrupowana w moim pokoju zwanym budą. Quote
Smyku Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Caculu , odpuść już tym kotom , bo Izunia w końcu padnie na twarz , od tej gonitwy . Quote
majqa Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Już jest OK, Cacuś z Manią leżakują i oglądają TV. Kotów w zasięgu brak. Quote
Recommended Posts