jostel5 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pablo-bardzo ładne imię dla biedaka! Ludzi,którzy doprowadzili tego psa do takiego stanu trzeba pociągnąć do odpowiedzialności! Tym bydlakom różnym nie może się tak wciąż udawać! Jestem wściekła i chce mi się płakać! Quote
tatankas Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Pablo,podoba mi się,Germaine za twoje dobre serducho niech już tak zostanie,czekamy na zdjęcia. Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pablo :shake::shake::shake: [img]http://lh6.ggpht.com/_gQeHCB9fEVY/TPajfe4iRRI/AAAAAAAAAcQ/V_Aaku-FgrA/s640/Pablo1.JPG[/img] [img]http://lh3.ggpht.com/_gQeHCB9fEVY/TPajf3CZm2I/AAAAAAAAAcU/PhzXx-qT_l8/s640/Pablo2.JPG[/img] Kochani, pomóżcie biedaczkowi :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Agnezia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/1214/dscf4914h.jpg[/IMG] [IMG]http://img822.imageshack.us/img822/8652/dscf4919.jpg[/IMG] [IMG]http://img574.imageshack.us/img574/1691/dscf4931.jpg[/IMG] [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/5603/dscf49360.jpg[/IMG] [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/2268/dscf4940.jpg[/IMG] Quote
Iv_ Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Co za kat go tak urządził :angryy::angryy: a żeby go trafił szlag :angryy::angryy::angryy: Biedy maleńki, oj serce pęka jak patrzę w te oczy :shake: Quote
kora78 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 a myslalam, ze Bodzio byl chudy........ skoro wykupiony przez osobe prywatna- chyba nie ma na nich bata..... zabilabym Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='haniabor']Buda?! Łańcuch?! Zima i boksio?![/QUOTE] Tak Haniu, pól metra łańcucha, że do budy wejść nie mógł, Pani od miesiąca prosząca kolejne Fundacje, łapa złamana :-( Co za cudowna kobieta musiała być, że tak walczyła i się nie poddała :shake: Quote
Anastazja2009 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ta Pani musi by wspaniala...Co do fundacji BwP szkoda mi juz słow... Pomyslimy gdyby nie tel do Germaine psiak by odszedł... Tak jak Sonia i mysle ze to nie tylko te przypadki! Co do Pablo jest piekny cudny i ma takie smutne oczka;( hmmm nie mam Rockiego tak?...;) Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Kapsel']Tak Haniu, pól metra łańcucha, że do budy wejść nie mógł, Pani od miesiąca prosząca kolejne Fundacje, łapa złamana :-( Co za cudowna kobieta musiała być, że tak walczyła i się nie poddała :shake:[/QUOTE] serce pęka ...... Na razie będę mogła przelać tylko te pieniążki bazarkowe ... moze potem jeszcze coś mi się uda osobistego dołożyć Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Anastazja2009']Ta Pani musi by wspaniala...Co do fundacji BwP szkoda mi juz słow... Pomyslimy gdyby nie tel do Germaine psiak by odszedł... Tak jak Sonia i mysle ze to nie tylko te przypadki! Co do Pablo jest piekny cudny i ma takie smutne oczka;( hmmm nie mam Rockiego tak?...;)[/QUOTE] No tak Rockuś już w nowym domku, miał chłopczyk szczęście!!! Anastazjo.... Quote
tatankas Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Anastazja2009']Ta Pani musi by wspaniala...Co do fundacji BwP szkoda mi juz słow... Pomyslimy gdyby nie tel do Germaine psiak by odszedł... Tak jak Sonia i mysle ze to nie tylko te przypadki! Co do Pablo jest piekny cudny i ma takie smutne oczka;( hmmm nie mam Rockiego tak?...;)[/QUOTE] Pewnie każda z was by tak postąpiła widząc go na własne oczy,ja tam jeszcze zamiast mu płacić to bym mu wpier****** i patrzała jak puchnie,a jak mu się nie podoba to zebrałabym kilka cioteczek z boksiami i go odwiedziła(czytaj poszczuła).Gada jednego,a niech tylo słowem by się odezwał to na policję i do sądu i do ostatniego grosz bym walczyła,a i jeszcze ciotki astowe mam pod bokiem,to dopiero byłoby wsparcie,bo to przecież "mordercze psy są" hihihi. Pabluniu już tylko lepiej będzie. Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pablo juz na stronie Fundacji, on prawdopodobnie ma te złamania od kopania!!!! [url]http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=621[/url] Quote
bulta Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 :angryy: co za sk....n go tak urządził !!! mam tylko nadzieję że uda się pociągnąć do odpowiedzialności tych ,, pseudowłaścicieli " !!! całe szczęście że ktoś go zauważył miał chłopak szczęście !! teraz tylko życzę mu szybkiego powrotu do zdrówka !!! a skąd psiak jest ?? Quote
Germaine Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pablo jeszcze 4 tyg temu wyglądał w miarę dobrze, był wychudzony, ale nie aż tak, Pani Nina i jej córka chodziły go dokarmiać, nawet kupili worek karmy i przekazali właścicielom. W międzyczasie szukały dla niego pomocy. Jakieś dwa tygodnie temu Pablo zniknął, Pani Nina zmartwiła się, że właściciele pozbyli sie go. Okazało sie, że ci ludzie schowali boksera między dwoma szopami, żeby nie było widac budy z innych posesji. Pablo jak to ujęła pani Nina: pół siedział, pól stał, nie mógł się nawet obrócic, o wejściu do budy mógł sobie pomarzyć :angryy: Pablo jest piatym psem tych ludzi w tym roku, nie wiadomo co stało się z poprzednimi, mieli nawet szczeniaka jakiegoś :-( Quote
Franca81 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Zszokowałam się jak mi Kapselek linka podesłała. Myślałam, że tak wiele widziałam... Ale takiej chudzinki jeszcze nie.... Powinien się nazywać Fuks.. Bo miał fuksa, że w czasach tak ujemnej wręcz wrażliwości ktoś go wypatrzył i walczył by miał szansę żyć..... Czym ten boksio k.... zawinił? :-( Chyba tylko tym, że żył.... Zawinił tym, ze komuś się kiedyś psa zachciało a później chyba odechciało.... :shake: Masakra...... Quote
Mysza2 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jak skończy sie mój bazarek na Bodzia to też postaram się zrobić następny na Pabla. A tem DT Alusiu o którym pisałaś (ten co się mógłby zamienić) to płatny? Mnie już nic niestety chyba nie zdziwi w kwestii ma co stać ludzi. Nie ma na nich bata. Tylko strach przed surowymi karami coś mógłby zmienić. Quote
Germaine Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Nakarmiłam go drugi raz, i co on zrobił ? :crazyeye:zaczął na mnie skakać z ta złamaną łapka i tak mnie wycałował .... a ogonek mu chodził Quote
Miła od Gucia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dobry wieczór, po przeczytaniu i obejrzeniu zdjęć, tylko tyle mogę z siebie wydobyć Quote
jostel5 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Miła od Gucia']Dobry wieczór, po przeczytaniu i obejrzeniu zdjęć, tylko tyle mogę z siebie wydobyć[/QUOTE] Wpłaty jak zwykle na konto Fundacji? Z dopiskiem,że na Pablo...? Za parę dni chcę coś przelać... Quote
Agnezia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tak, jeśli możecie wspomóc grosikiem to na konto SOS Fundacja "SOS bokserom" ul. Mrówcza 77a 04-857 Warszawa KRS: 0000318908 REGON: 141669113 NIP: 952-206-26-60 nr konta: 06 1500 1012 1210 1015 2421 0000 nr konta w standardzie IBAN : PL 06 1500 1012 1210 1015 2421 0000 kod SWIFT: KRDBPLPW BARDZO DZIĘKUJEMY :) Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Aduś, wstaw nr konta w pierwszym poście :modla: Jostelku ani ani :mad::mad::mad: Quote
emhokr Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 problemem bokserów jest ich łagodnośc...są za kochane, za miłe, za bardzo wierzą w ludzi...a nie każdy człowiek jest...człowiekiem. stwierdzenie, że ktos jest zezwierzęcony to winien byc komplement! tego, co zrobiono Pablowi nie umiem zrozumiec, ani wybaczyc. to kurestwo (możecie mnie zbanowac, ale ja czasem muszę sobie dostadniej powiedziec, bo zaraz eksploduję!) w czystej postaci. piętnowac. na czole wypalac. i robic tym @#$%^&*(&^% to samo ;/ wciąż spłacamy klinikę za Galusia, ale chociaż 10zł wplacę. przepraszam, ze tak mało :( trzymaj się PABLO! Quote
jostel5 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Kapsel']Aduś, wstaw nr konta w pierwszym poście :modla: Jostelku ani ani :mad::mad::mad:[/QUOTE] Kiedy ja,Kapselku,siedzę przed monitorem ze ściśniętym gardłem i głosu z siebie -na widok tego biedaka -wydobyć nie mogę. Nie wyślę wiele,ale bardzo chcę mu choć odrobinę pomóc. Quote
Recommended Posts