kora78 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 wreszcie sie da zlapac, bo na 1 focie wskakuje na czlowieka przeciez lapkami. na kielbase nie da sie zlapac?? slaby lapacz chyba tam jest ;) Quote
ostatniaszansa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Klaudus__']Słuchajcie. Nie ma informacji,bo nie siedzę całą dobe na dogo. Masz racje - są sms-y i telefony - jak ktoś coś chce wiedzieć - proszę zadzwonić. Chętnie odpowiem na pytania co Was nurtują. Jeszcze obok żadnego psa nie przeszłam obojętnie. Jakby się dało Go ostatnio złapać - byłby u mnie. Za kogo mnie macie? Że psa zostawię na takim mrozie,bo mi się nie chce Go zabrać? Może Ada Wam opowie jak na Nią Reksio zareagował jak mi nie wierzycie? A teraz nie mam głowy do dogo,bo wywóz do Mysłowic czeka moich podopiecznych - kombinuję,żeby Ich gdzieś poumieszczać,a nie,żeby podnosić wątki. Wiem,że wątki też są ważne, i dlatego w każdej wolnej chwili na nie wchodzę. Pojecia nie miałam,że psiak nie daje się złapać :-( i wierzę. Jestem ostatnią osobą od ocen. Sprawa pod kontrolą i to jest ważne. Jezeli uda się psiaka złapać i ewentualnie hotelik - dorzucę grosz. Ile jest pracy, działań przy psach wiem doskonale. Mamy ich 482. a na dogo choćbym padała, wypada mi, nam ,wchodzić. Wielokroć stąd przyszła pomoc dla naszych boguszków. Powodzenia w poumieszczaniu Twoich podopiecznych oraz tego małego głuptasa, który jest bohaterem tego wątku. Ewa Quote
Klaudus__ Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 On podchodzi tylko do mojego brata. Wczoraj Go mój brat szukał - nie było. Znalazł Go nasz kolega - chciał zabrać - szans nie było... Od Ady też uciekł w siną dal. Tylko z moim Arkiem się koleguje. Odwiedza Go w pracy. Powiedział,że przywiezie łotra jak się pojawi. Może był,a Arek nie widział? Przed każdym głupi ucieka... Dzisiaj będę Go szukała,bo u nas straszna śnieżyca i mróz trzaska :bigcry: Jeszcze jedziemy dzisiaj chorą kotkę łapać - biedna na stacji koczuje, wychudzona. Ale też złapać się nie chce dać... :mad: Quote
laikinia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 straszne... a zima, to sie dopiero zbliza... :( Quote
kkanarekk Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ja małego mogę przetrzymać u siebie jakby się udało złapać. Ale mogę go zabrać na krótko - póki hoteliku albo stałego DT nie będzie. Jestem pod tel. 509217119 Quote
Avilia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 kkanarekk napisał(a):ja małego mogę przetrzymać u siebie jakby się udało złapać. Ale mogę go zabrać na krótko - póki hoteliku albo stałego DT nie będzie. Jestem pod tel. 509217119 Extra! Klaudia dzisiaj będzie starała się go złapać. Zaraz jej wyślę Twój numer smsem.Zapewne do późnej nocy nie będzie jej na Dogo. Quote
paros Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ogłoszę go na FB ale do kogo podać kontakt?? Quote
Julia84 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Paros do Klaudusi - ale ja niestety nie znam komórki :-( Quote
__Lara Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Oj zwierzaki, żebyście się jeszcze tak dały złapać :( Quote
Rudzia-Bianca Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Trzymam kciuki żeby się udało . A nie macie możliwości klatki łapki gdzieś pożyczyć ? Quote
ala Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='paros']Ogłoszę go na FB ale do kogo podać kontakt?? Kontakt do Klaudii: tel: 785 549 189 mail: [email protected] Quote
paros Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Julia84 napisał(a):Paros do Klaudusi - ale ja niestety nie znam komórki :-( ja też nie znam i co mam podać :cry: Quote
Julia84 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Czekam przy komputerze... co chwilę odświeżam bo liczę na to że Klauduś napiszę, że piesio dał się złapać... :-( Quote
Ninti Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wydaje mi się, że najlepszy sposób to karmić go regularnie w tym samym miejscu. Przyjdzie... Quote
Julia84 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Czy pieska udało się złapać?.... mam już najgorsze myśli :-( Quote
Nadziejka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 :thumbs::modla:kochaniutki daj sie zlapac ! Quote
Borówka16 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ewa gonzales napisał(a)::thumbs::modla:kochaniutki daj sie zlapac ! No właśnie :modla: :modla: :modla: Quote
Julia84 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 podnoszę... Klauduś odezwij się...czy są jakieś nowe wieści o psiaku? Quote
kora78 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 wszedzie jest nr klaudus podany. wystarczy zadzwonic, a nie tylko klikac w klawiature Quote
Julia84 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 kora78 napisał(a):wszedzie jest nr klaudus podany. wystarczy zadzwonic, a nie tylko klikac w klawiature Klikanie w klawiature ma również na celu podniesienie wątku na pierwszą stronę. Poza tym nie będę wydzwaniac do Klaudii bo jeździ teraz od rana do nocy za pszczyńskimi psiakami i nie będę jej zawracac głowy. Jak znajdzie czas - sama napisze w tym wątku. Quote
bela51 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 kora78 napisał(a):wszedzie jest nr klaudus podany. wystarczy zadzwonic, a nie tylko klikac w klawiature Po co w takim razie był zakładany watek ? Moze ja czegos nie rozumiem? Quote
Klaudus__ Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Kochani Reksio był widziany przez znajomego,który chciał mi Go przywieźć. Jednak uciekał przed Nim w siną dal. Jak mój brat dojechał, to już Go nie bylo. Sądzę,że śpi w jedej ze stodół,które jakiś czas temu spłonęły. Ważne,że żyje. Codziennie wieczorem chodzę Go szukać. Napewno niedługo Go schwytamy! Quote
Recommended Posts