Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yesoo czy u was tez tak pada :shake: jeszcze wczoraj 20 stopni, a dzis:lookarou: od rana istna powodz :lookarou: i epoka lodowcowa brrry
lece z fotami dalej...chociaz lato sobie powspominam:p

chojrak zabawowo,czyli druga strona pana powaznego:evil_lol:

uuuwaga...

rzucaaam....

i poooszly...

chojrak tym razem byl szybszy:evil_lol:

• Replies 890
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdrojka napisał(a):
Cuuudo :loveu:
A ja dopiero teraz zauważyłam, że Sezamek ma ooogooon :crazyeye: :oops:
Jaki fajny, jak nie obcięty :p

kochana jak moglas nie zauwazyc taaaakiej anteny :shake::razz:
a tak poza tym to terierom, bynajmniej wysokonoznym, nie kopiowano calkowicie ogonow, teraz to to u nas jest zabronione, ale w innych krajach obcina sie tylko "koncowke"

Posted

justynavege napisał(a):

u nas leje jak z cebra od kilku godzin

zdrojka napisał(a):
A u nas niebo czyste jeszcze trochę. Ale podobno od Was ma jutro dość to zachmurzenie.

tzn cale badziewie idzie z niemiec:angryy: nie chce was martwic, ale tu deszczowa aura ma byc az do konca tygodnia, chociaz podobno od piatku opady beda tylko przelotne i jest szansa na slonce

Posted

ciagle tylko psy i psy wiec, zeby troche urozmaicic wrzuce fotki z naszej wyprawy do stadniny, zabralismy ze soba chojraka coby sie troche posocjalizowal z innymi gatunkami :evil_lol:

przywitalo nas takie oto stadko gniadoszy z kara na czele:loveu:

straszne slodziaki, nic tylko by wachaly i lizaly :loveu:

Posted

fjolka napisał(a):
kochana jak moglas nie zauwazyc taaaakiej anteny :shake::razz:
a tak poza tym to terierom, bynajmniej wysokonoznym, nie kopiowano calkowicie ogonow, teraz to to u nas jest zabronione, ale w innych krajach obcina sie tylko "koncowke"

Wiem, że nie całkiem, u znajomych erdejli (nie pamiętam, jak to się po angielsku pisze) też zostawiane były takie po 15 cm i więcej, ale on ma śliczny, cały i ma czym merdać w końcu, cuuudooo :loveu:
Koniki śliczne, mieszkam koło wyścigów więc miewałam z nimi sporo kontaktu, to są drugie po psach moje ulubione zwierzaki.

Posted

justyna milo mi ,ze moje foty ci sie podobaja , ale zeby zaraz na konkurs,no jakos mi sie to nie widzi :roll:
a psiak faktycznie podobny,szczegolnie ta maska na glowie:p

Posted

[quote name='zdrojka']ale on ma śliczny, cały i ma czym merdać w końcu, cuuudooo :loveu:

oj ma i merda jak szalony, we wszystkich mozliwych plaszczyznach, nawet czasem mam wrazenie, ze sie szorstki unosi:evil_lol: i generalnie jak sie chlopak cieszy w poblizu niskich stolikow to trza szklanki trzymac, bo zamiata wszystko z tej niepohamowanej radosci:evil_lol:

[quote name='zdrojka']
Koniki śliczne, mieszkam koło wyścigów więc miewałam z nimi sporo kontaktu, to są drugie po psach moje ulubione zwierzaki.

[quote name='yewcia1']Zrojka moje też:loveu:Tylko do bloku nie bardzo:evil_lol:

no to mozemy sobie kobitki podac rece, konie to moje niespelnione jeszcze;) marzenie, kiedys jezdzilam dosyc czesto, teraz niestety juz tylko sporadycznie:sad:
zdrojka opowiedz cos o tych kontaktach;) jezdzilas rekreacyjnie czy moze cos wiecej?????

Posted

wspomnienia z wakacji :p
w pogoni za ....hm ogorkiem ;)

i moje ulubione zdjecie z chojraczkiem:loveu:

oj brakuje mi tego siersciuszka i wspolnych spacerow, w ogole wg mnie psy w duecie to kapitalna sprawa :p

Posted

Fjolka, jeździłam kiedyś jako "wczesna" nastolatka na wczasach i koloniach, ale potem nie było okazji i kasy niestety. Ale że na tor wyścigowy niedaleko, to często zagladałam do stajni, cukier w kostkach i te sprawy :p

Posted

zdrojka zazdroszcze ci tej bliskosci do torow :p ja pewnie spedzalabym tam wiekszosc wolnego czasu;)

justyna gratuluje ogoniastej :multi:, za chwile sobie ja oblukam ;)

Posted

[quote name='yewcia1']Fjolka zrobiła sobie pauze:razz::razz: i nic nie piszę:roll::roll:

no juz pisze przeciez i nawet foty wstawie :lol:, to juz ostatnie,wyszperane na dnie albumu...troche wakacyji w pazdzierniku :evil_lol:

dwa potwory :evil_lol:

syrena...prawie strazacka :evil_lol:

a tu juz aniolki, chojrus delikatnie sugeruje (jezyk:evil_lol: ), ze tez ma ochote na smaka

Posted

zdrojka kudlate mialy wielkie pragnienie , to i moment troszke trwal :evil_lol:;)
a poza tym to oni synchronizacje maja calkiem niezle opanowana :grin:
btw fajski masz avatar:p