justynavege Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 fioleczko zagladaja zagladaja tylko czekaja niecierpliwie na nowe wiesci :)) i oto są :multi: ale sliczniasta biszkoptowa sunia :)) o czarna pantera na plocie :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Fjolka byłaś w Uciechowie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Napisz coś więcej o psicy Quote
fjolka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ewcia rodzice z bratem byli, ja tylko foty wrzucam :cool1: a biszkoptowa bestia, to wlasnie suka brata, chociaz w sumie to chyba juz rodzicow:roll: zostawil ja na tymczasie i tak jakos sobie zostala;) chojrak ma przynajmniej towarzystwo, jest takim dobrym wujkiem, ktory na wszystko mlodej pozwala, a ona jak to suka:evil_lol: maksymalnie to wykorzystuje, terrorystka wstretna:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Justyna nawet nic nie mówiłaś, ze synuś odwiedził Uciechów. Fjolka a jak tak Chojri pznał stare kąty? Quote
fjolka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 yewcia1 napisał(a): Fjolka a jak tak Chojri pznał stare kąty? a w sumie to nie wiem dokladnie :oops: , na pewno byl malo wylewny w stosunku do roberta i troszku ostrozny, ale on tak dosyc czesto sie zachowuje:roll: moze justyna powie cos wiecej, ale jej chyba wtedy tez nie bylo w uciechowie Quote
fjolka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 chlopaki wlasnie zasnely i chojrak pochrapuje:evil_lol: no to lece ze swoimi fotami :p njpierw duety:loveu: prowokacja no i sie zaczelo:diabloti: te ich szalenstwa nie maja konca, trza interweniowac, bo by chalupe rozniosly chojraka tylko zal:shake:;):lol: Quote
fjolka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 mowilam juz, ze chojrak klusce pozwala na wszystko:cool1::lying: Quote
fjolka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 to jeszcze nie koniec bestia dopiero sie rozkreca:shock::shocked!: no gdzie uciekasz, jeszcze z toba nie skonczylam:diabloti: Quote
zdrojka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Cudne :loveu: A Chojri taki cierpliwy, niesamowite :crazyeye: Quote
yewcia1 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Fjolka foty przepiękne :loveu: Ucałuj rodziców i towarzystwo:loveu: Rodzice teraz pewnie zagonieni w domu jakby małe dzieci były:evil_lol: Bo ta trójka jak banda dzieciaków:lol: Quote
zdrojka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ewcia, foty to chyba jednak nie moje :evil_lol: Quote
justynavege Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 yewcia zakręcona jak słoik z dżemem :evil_lol: mnie neistety nei bylo w Uciechowie podczas odwiedzin Chojraczka ciekawe jakby mnie przywital :cool3:;) to małe biszkoptowe cudo nieżle meczy Chojraka :evil_lol: ale widać po pysiach ze cala trojka wniebowzięta no teraz znam pochodzenie powiedzenia " wchodzić komuś na głowę " :evil_lol::evil_lol: Quote
zdrojka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Taaaa i "potrzymać kogoś za rękę" też :diabloti: Fjolka, max 5 zdjęć w jednym poście, bo Cię mod opie... tego, prawda... :p Quote
yewcia1 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 zdrojka napisał(a):Ewcia, foty to chyba jednak nie moje :evil_lol: Ostatnio coś mi mózg szwankuje:evil_lol: Quote
fjolka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 do chipsow wczoraj przyszedl mikolaj:cool3::lol: zabcia :loveu: Quote
zdrojka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Cudnie leży, jak typowy terier :evil_lol: Quote
justynavege Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 milo popatrzeć na te zajęte smakami mordusie :)) nie wyrywały sobie prezentów?? tzn czy mala biszkoptowa Panna nie podkradala panom , bo Chojri i Sezamek to gentelmani wiec pewnie jej by nie podkradli ;) Quote
fjolka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 zdrojka napisał(a):Cudnie leży, jak typowy terier :evil_lol: tia, raczej jak terror:evil_lol: Quote
fjolka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 justynavege napisał(a):milo popatrzeć na te zajęte smakami mordusie :)) nie wyrywały sobie prezentów?? tzn czy mala biszkoptowa Panna nie podkradala panom , bo Chojri i Sezamek to gentelmani wiec pewnie jej by nie podkradli ;) chojraka trzeba bylo odseparowac, bo burczy przy jedzeniu na reszte niemilosiernie:shake:, seziasty oczywiscie piance nie podbieral bucika, za to mloda oczywiscie podbierala, terrorystka:evil_lol: postaram sie film zapodac jak wroce od weta Quote
fjolka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 zdrojka napisał(a):Cudne :loveu: A Chojri taki cierpliwy, niesamowite :crazyeye: mloda moze mu wejsc na leb, do pyska, poszarpac za ucho i w ogole za wszystko, moze oprocz klejnotow:evil_lol: i nic, natomiast gdyby seziasty choc sprobowal cos teges pewnie zostalby pozarty:evil_lol: Quote
justynavege Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 czyli Chojri dalej Panem sytuacji ;) a sezamek nie probuje z Chojrim wytargować przywództwa w stadzie ?? wszak juz dojrzał co nieco ;) Quote
yewcia1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Czyli teraz jest psi raj:lol: Towarzystwo, żarełko, i "psi kelner" jak to moja mamcia mawia:evil_lol: Quote
fjolka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='yewcia1']Fjolka foty przepiękne :loveu: Ucałuj rodziców i towarzystwo:loveu: Rodzice teraz pewnie zagonieni w domu jakby małe dzieci były:evil_lol: Bo ta trójka jak banda dzieciaków:lol: [quote name='AnkaG']Ale suuuper foteczki. :multi: dzieki za komplementy :oops: ewcia z chojrakiem to wlasciwie nie ma zdnego klopotu, czasem tylko jak sie uwali w przejsciu to trzeba gonic;), a tak poza tym to jakby go nie bylo, oczywiscie w domu, bo na spacerach to niestety wychodzi z niego diabelek:cool1:, potrafi ogluchnac, na koty trzeba uwazac i na agresywne psy, bo chojrak nie odpusci:shake::mad: a z sezamem i pianka to juz inna bajka i jeszcze o ile szorstki jest do opanowania, to z mala roznie bywa, ona ma niespozyte sily witalne i straszna z niej zadziora, moze caly dzien biegac, drzec jape i psocic, meczy chlopakow przeokrutnie, goni sezama wokol stolu, wlazi mu na glowe i kladzie na lopatki:evil_lol:, a jak sie zmecza, to leza naprzeciw siebie i bawia sie w zagryzanie, potrafia tak bez konca :evil_lol: na spacerach swietnie to wyglada, bo terrorystka goni po calym boisku dwa wielkie psy i drze sie przy tym bardzo, smieszny widok:evil_lol: a jak jest jakas zabawka to gowniarze gonia chojraka,bo on, dziwnym trafem, zwykle pierwszy dobiega do pileczki :roll::evil_lol: musze kiedys zabrac aparat i troche ich w plenerze pofocic a odnosnie przywodztwa w stadzie to mysle, ze bezapelacyjnie przejela je mala, to jeszcze szczenior,ale juz sobie podporzadkowala chlopakow:loveu: chociaz na pocatku musielismy uwazac, bo chojrak nie byl zbytnio przyjacielski w stosunku do sezama, pare razy nawet probowal go chapnac:shake: sezam natomiast w ogole nie wykazuje agresji, nie jest tez typem dominanta i to chyba bardzo pomoglo ulozyc ich wspolne relacje:p sasiedzi nie moga sie nadziwic, ze psiaki tak fajnie sie dogaduja i ja troszku tez;) a! i powiem szczerze, ze ja specjalnie roznicy nie widze miedzy zajmowaniem sie 2 czy 3 psami, no moze wiecej miejsca zajmuja:evil_lol: no fakt nie sa tak nauczone, by jedna osoba mogla wszystkie naraz wyspacerowac, chociaz mam plana na przyszly tydzien i sprobuje je powoli ujarzmiac, zobaczymy co z tego wyjdzie:roll: Quote
Recommended Posts