Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 890
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewcia rodzice z bratem byli, ja tylko foty wrzucam :cool1: a biszkoptowa bestia, to wlasnie suka brata, chociaz w sumie to chyba juz rodzicow:roll: zostawil ja na tymczasie i tak jakos sobie zostala;) chojrak ma przynajmniej towarzystwo, jest takim dobrym wujkiem, ktory na wszystko mlodej pozwala, a ona jak to suka:evil_lol: maksymalnie to wykorzystuje, terrorystka wstretna:evil_lol:

Posted

yewcia1 napisał(a):

Fjolka a jak tak Chojri pznał stare kąty?

a w sumie to nie wiem dokladnie :oops: , na pewno byl malo wylewny w stosunku do roberta i troszku ostrozny, ale on tak dosyc czesto sie zachowuje:roll: moze justyna powie cos wiecej, ale jej chyba wtedy tez nie bylo w uciechowie

Posted

chlopaki wlasnie zasnely i chojrak pochrapuje:evil_lol:

no to lece ze swoimi fotami :p
njpierw duety:loveu:

prowokacja no i sie zaczelo:diabloti:

te ich szalenstwa nie maja konca, trza interweniowac, bo by chalupe rozniosly
chojraka tylko zal:shake:;):lol:

Posted

Fjolka foty przepiękne :loveu:
Ucałuj rodziców i towarzystwo:loveu:
Rodzice teraz pewnie zagonieni w domu jakby małe dzieci były:evil_lol:
Bo ta trójka jak banda dzieciaków:lol:

Posted

yewcia zakręcona jak słoik z dżemem :evil_lol:
mnie neistety nei bylo w Uciechowie podczas odwiedzin Chojraczka

ciekawe jakby mnie przywital :cool3:;)

to małe biszkoptowe cudo nieżle meczy Chojraka :evil_lol:
ale widać po pysiach ze cala trojka wniebowzięta

no teraz znam pochodzenie powiedzenia
" wchodzić komuś na głowę " :evil_lol::evil_lol:

Posted

milo popatrzeć na te zajęte smakami mordusie :))

nie wyrywały sobie prezentów??

tzn czy mala biszkoptowa Panna nie podkradala panom , bo Chojri i Sezamek to gentelmani wiec pewnie jej by nie podkradli ;)

Posted

justynavege napisał(a):
milo popatrzeć na te zajęte smakami mordusie :))

nie wyrywały sobie prezentów??

tzn czy mala biszkoptowa Panna nie podkradala panom , bo Chojri i Sezamek to gentelmani wiec pewnie jej by nie podkradli ;)

chojraka trzeba bylo odseparowac, bo burczy przy jedzeniu na reszte niemilosiernie:shake:, seziasty oczywiscie piance nie podbieral bucika, za to mloda oczywiscie podbierala, terrorystka:evil_lol:
postaram sie film zapodac jak wroce od weta

Posted

zdrojka napisał(a):
Cudne :loveu:
A Chojri taki cierpliwy, niesamowite :crazyeye:

mloda moze mu wejsc na leb, do pyska, poszarpac za ucho i w ogole za wszystko, moze oprocz klejnotow:evil_lol: i nic, natomiast gdyby seziasty choc sprobowal cos teges pewnie zostalby pozarty:evil_lol:

Posted

[quote name='yewcia1']Fjolka foty przepiękne :loveu:
Ucałuj rodziców i towarzystwo:loveu:
Rodzice teraz pewnie zagonieni w domu jakby małe dzieci były:evil_lol:
Bo ta trójka jak banda dzieciaków:lol:

[quote name='AnkaG']Ale suuuper foteczki. :multi:

dzieki za komplementy :oops:
ewcia z chojrakiem to wlasciwie nie ma zdnego klopotu, czasem tylko jak sie uwali w przejsciu to trzeba gonic;), a tak poza tym to jakby go nie bylo, oczywiscie w domu, bo na spacerach to niestety wychodzi z niego diabelek:cool1:, potrafi ogluchnac, na koty trzeba uwazac i na agresywne psy, bo chojrak nie odpusci:shake::mad: a z sezamem i pianka to juz inna bajka i jeszcze o ile szorstki jest do opanowania, to z mala roznie bywa, ona ma niespozyte sily witalne i straszna z niej zadziora, moze caly dzien biegac, drzec jape i psocic, meczy chlopakow przeokrutnie, goni sezama wokol stolu, wlazi mu na glowe i kladzie na lopatki:evil_lol:, a jak sie zmecza, to leza naprzeciw siebie i bawia sie w zagryzanie, potrafia tak bez konca :evil_lol: na spacerach swietnie to wyglada, bo terrorystka goni po calym boisku dwa wielkie psy i drze sie przy tym bardzo, smieszny widok:evil_lol: a jak jest jakas zabawka to gowniarze gonia chojraka,bo on, dziwnym trafem, zwykle pierwszy dobiega do pileczki :roll::evil_lol: musze kiedys zabrac aparat i troche ich w plenerze pofocic
a odnosnie przywodztwa w stadzie to mysle, ze bezapelacyjnie przejela je mala, to jeszcze szczenior,ale juz sobie podporzadkowala chlopakow:loveu:
chociaz na pocatku musielismy uwazac, bo chojrak nie byl zbytnio przyjacielski w stosunku do sezama, pare razy nawet probowal go chapnac:shake: sezam natomiast w ogole nie wykazuje agresji, nie jest tez typem dominanta i to chyba bardzo pomoglo ulozyc ich wspolne relacje:p sasiedzi nie moga sie nadziwic, ze psiaki tak fajnie sie dogaduja i ja troszku tez;)

a! i powiem szczerze, ze ja specjalnie roznicy nie widze miedzy zajmowaniem sie 2 czy 3 psami, no moze wiecej miejsca zajmuja:evil_lol: no fakt nie sa tak nauczone, by jedna osoba mogla wszystkie naraz wyspacerowac, chociaz mam plana na przyszly tydzien i sprobuje je powoli ujarzmiac, zobaczymy co z tego wyjdzie:roll: