justynavege Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 To najszczesliwsze dla mnie chwile :))))))) Chojrak wspanialy psiak ktory nie bedzie juz ogladal swiata zza krat pozna co to miec wlasny dom kochajacy ujjj pewnie bedzie mnei wspominal jako wredna pania ktora tak malo mu uwagi poswiecala ;) Ale.......... Mam nadzieje ze Nowa Pani Chojraczka nie bedzie miala nic przeciwko temu gdybym byla przejazdem w Jej stronach na male odwiedziny u Chojriego........... Kurcze czuje sie jakbym wlasne dziecko oddawala ;P Tak mi zapadl w serducho fjolka zobaczycie nie sposob go nie kochac :) Quote
yewcia1 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 justynavege napisał(a):To najszczesliwsze dla mnie chwile :))))))) Chojrak wspanialy psiak ktory nie bedzie juz ogladal swiata zza krat pozna co to miec wlasny dom kochajacy ujjj pewnie bedzie mnei wspominal jako wredna pania ktora tak malo mu uwagi poswiecala ;) Ale.......... Mam nadzieje ze Nowa Pani Chojraczka nie bedzie miala nic przeciwko temu gdybym byla przejazdem w Jej stronach na male odwiedziny u Chojriego........... Kurcze czuje sie jakbym wlasne dziecko oddawala ;P Tak mi zapadl w serducho fjolka zobaczycie nie sposob go nie kochac :) fjolka i ja dziekuje Twojej Mamie i Tobie za adopcję, jak i "porządki domowe". :loveu: Mnie w Chojraku urzekło to , że jest taki dostojny i poważny, ale też to jak nastawia "dupkę" do czochrania ( nie bierzcie mnie za perwersa:diabloti: ) no i jak się słodko przytula;) Super pies, a jak chodził ze mną na spacerku i powiedziałam Chojri czekaj masz coś na nosku, to zrozumial, zatrzymał się i popatrzyła na mnie a ja mu zjęłam listek. Super synuś. Quote
justynavege Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 No no Ewka synus to jest moj ;) :evil_lol: a tak powaznie to Chojrak jest ulubiencem wiekszosci wolontariuszy............ da sie kochac Chłopaczyna Bezmiar radosci ze wreszcie bedzie mial dom , prawdziwy dom :lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
Radek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Tak miło przeczytać, że Chojrak niedługo będzie w domku :) Quote
Beata J. Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Chojraczku cudny psiaczku, to ostatnie chwile w Uciechowie. Oj bedzie Pańcia za tobą płakać...............będzie . I z żalu i z radości.:evil_lol: Fjolka wielkie dzięki. Taki pies jak Chojrak to sama radość i duma. A teraz chwila radości: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: Quote
fjolka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ogromne podziekowania i buziaki naleza sie przede wszystkim mojej MAMIE, ktora dala sie przekonac i mimo roznych trudnosci nie odpuscila...nie zrezygnowala MAMUNIU buzka za wielkie serce:buzi: (wiem, ze tu zagladasz) majaga najpierw ja sie w chojraczku zakochalam, a krotko potem moja mama...jutro juz sie spotkaja:loveu: justyna oczywiscie, ze bedziesz mogla odwiedzac chlopaka w nowym domku, a ja moge wam obiecac, ze bede wklejac jego foty i pisac na biezaco co slychac u chojraka Quote
justynavege Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 fjolka jako ze jutro nie ma mnie w schronie dzis nastapilo pozegnanie z Chojrim On łobuziak nieswiadom niczego nawet sie nie wzruszył :evil_lol: Quote
justynavege Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 fjolka pozdrów ode mnie Mame :) :loveu: czeka ją wiele wspanialych chwil z Chojrakiem :) Quote
fjolka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 oj szkoda, ze sie nie spotkacie, pozdrowienia oczywiscie przekaze:p a mama pewnie nie zmruzy dzisiaj oka z tych emocji;) Quote
justynavege Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 To juz dziś Chojruś bedzie w nowym kochajacym domku fjolka licze na szybką relacje foto :) :loveu: Quote
Flaire Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No piszcie, jak poszło??? :loveu: majaga, Tobie też należą się wielkie podziękowania! Pomysł, żeby o Chojraczku napisać na terierach był Twój, wytrwałaś w tym pomyśle, zrealizowałaś go i chyba właśnie tam fjolka o Chojraczku się dowiedziała! :buzi: Quote
justynavege Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Kochani wspaniałe wieści :) Chojrak pojechał juz do Nowego Domku :) Rozmawialam z Panią Chojraka lekko zestresowany w podróży ale wie juz kto jest teraz jego Przyjacielem :):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :thumbs: Basiu dziękuje :) Quote
Beata J. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Nareszcie można się naprawdę cieszyć TADAM !!!!!! :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :smilecol: :smilecol: :smilecol: CHOJRACZKU BĄDŹ SZCZĘŚLIWY :loveu: :loveu: :loveu: Quote
yewcia1 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 CHOJRACZKU BĄDŹ SZCZĘŚLIWY :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Beata J.']Nareszcie można się naprawdę cieszyć TADAM !!!!!! :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: CHOJRACZKU BĄDŹ SZCZĘŚLIWY :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki naszemu wspólnemu wysiłkowi ( wystawianie, podnoszenie, podpowiadanie co można jeszcze zrobić aby Chojri miał domek, odwiedzinach wirtualnych itd.) Nareszcie mu się udało i nam też;) Jestem szczęśliwa, że i Fjolka i Mamcia Fjolki, i my wszyscy mamy dziś powód do szczęscia. Mamciu fjolki - Dziekujemy, Fjolka - Dziękujemy. Jutro Uciechów zaprasza Fjolke na kawe;) Tak jak fjolka obiecała, że ich i psiaki odwiedzi. Czekamy na wieści od Fjolkowo - Chojrakowej Rodzinki:n00b: :n00b: :n00b: :n00b: Quote
justynavege Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Oj wreszcie poznam Fjolke:) Chojrusia prosze ode mnie wygłaskać :):loveu: Quote
justynavege Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Prosze mnie nie trzymać w niepewnosci napiszcie jak Chojri ,,,,,,,,, na pewno spi juz smyk kochany szczesliwy :):loveu: Quote
justynavege Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 dzwonila dzis do mnie Pani Chojraka :)):loveu: Psiak kochany ma sie wspaniale , juz po wizycie u weta , ba nawet jest szansa ze zaprzyjazni sie ze szczurkiem :))))))) Basiu dziekuje :loveu: ZA ogromne serce :cool2: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
brazowa1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ten piekny pies nie bedzie juz bezdomny! Ufff,czuje ulge. i bardzo sie ciesze!:multi: :multi: :multi: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
yewcia1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 brazowa1 napisał(a):Ten piekny pies nie bedzie juz bezdomny! Ufff,czuje ulge. i bardzo sie ciesze!:multi: :multi: :multi: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Fjolka wczoraj dzwoniła ( jest jeszcze u tesciów), wiec Chojriego jeszcze nie widziała. W sobotę jedzie przez Uciechow na kawusie, no i do mamy do Chojraczka. Chojri zakochany w Pani, a Pani jeszcze bardziej w nim;) Fjolka foty popstryka w sobote i jak wróci do domu obiecała super dużo fotek wstawic:diabloti: Quote
justynavege Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Uprzejmie donosze ze Chojrak dal sie poslusznie wykąpac :) Quote
brazowa1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dzielny piesek! mam nadzieje,ze alergia na domowym jedzonku,bez stresu odejdzie w niebyt. Quote
yewcia1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 brazowa1 napisał(a):dzielny piesek! mam nadzieje,ze alergia na domowym jedzonku,bez stresu odejdzie w niebyt. Fjolka jedzie dziśiaj do mamy więc to jej pierwsze spotkanie z Chojrim:loveu: Quote
justynavege Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Kochani nie dosc ze Chojraczek ma wspanialy domek to jeszcze zakolegował się z Sezamem (ych jaki fajny kolo :) Basiu Tzetu Basi fjolko dziekujemy :))))))))) a fjolka jest mi dluzna zdjecia Chojriego ;P no i Sezamka :))))))))))) :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
yewcia1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 justynavege napisał(a):Kochani nie dosc ze Chojraczek ma wspanialy domek to jeszcze zakolegował się z Sezamem (ych jaki fajny kolo :) Basiu Tzetu Basi fjolko dziekujemy :))))))))) a fjolka jest mi dluzna zdjecia Chojriego ;P no i Sezamka :))))))))))) :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Dajmy się Fjolce wyspać;) Po podróżach pewnie cała Fjolkowa rodzinka śpi już o tej porze;) Quote
Recommended Posts