Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fjolka :)
jak Twoja Mama pierwszy raz zadzwonila w sprawie Chojraka. oj dawno temu :) i wspomniala o Szczurce przyznam ze bałam sie troszkę bo na gonitwe za kotami mial ochote . Cudownie ze się zaprzyjaźnili. Chojri to gentelman :)

• Replies 890
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszyscy sie o ich wzajemne stosunki obawialismy, a co do choinki to ja sie obawiam, ale o mojego swira:shake: chojri jest taki kofany, ze wystarczy mu zwrocic uwage i on zaraz pojmuje, ze nie wolno, no a sezam toz to przeciez podrecznikowy przyklad adhd, mam nadzieje, ze nie dojdzie do choinkowej katastrofy:roll:

Posted

Fjolka katastrofa choinkowa , ech najwyżej na nastepne rok nowe ozdoby kupicie :evil_lol:

Fjolce Jej Rodzinie i wszystkim dogomaniakom i psiakomaniakom
zamiast życzeń ( jakoś nigdy mi nic skladnego nie wychodzi )

Posted

DLA KOCHANEGO CHOJRACZKA I JEGO NOWEJ RODZINKI

W IMIENIU SWOIM, RAFAŁA I SENKI ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO NA TE ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA, ŻEBY BYŁY ONE SPOKOJNE I RODZINNE, DUŻO SPOKOJU I MIŁOŚCI

A WSZYSTKIM PSIACZKOM

ŻYCZYMY PEŁNYCH BRZUSZKÓW I WSPANIAŁYCH DOMKÓW, BO KAŻDY Z WAS BEZ WYJĄTKU NA TAKI ZASŁUGUJE

:tree1: :tree1: :tree1: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :tree1: :tree1: :tree1:

ADZIA, RAFAŁEK I SENIACZEK

• 3 weeks later...
Posted

swieta psio-szczurkowo-ludzkie byly cudne :p jak tylko uporam sie z fotami, to troszke ich tu powrzucam
mam tez kilka filmikow, ale niestety niezazbytnio wiem jak je wrzucic:oops:

Posted

i jeszcze kilka spacerowych :p
btw chojri przy sezamie odmlodnial i czasem, mimo calej swej powagi i statecznosci, udzielala mu sie terierowa glupawka i biegaly tak sobie beztrosko dwa wariaty kofane :loveu:

razem razniej, nawet jak takie dziwadla z ziemi wyrastaja :-o;)

Posted

Oj jak dawno ciotki Fjolki niebyło.
Tak czułyśmy pismo nosem, że święta spędzacie u rodziców:multi:
Z filmikami sobie pewnie jakoś poradzimy, poszukamy kogoś, kto nam pomoże.
Piękne fotki.
Jak tam wyglądało powitabie Sezamka i Chojriego?

A ta fota jest rewelacyjna:loveu:

Posted

powitanie tradycyjnie juz odbylo sie na dworku, chojri na widok naszego swira ucieszyl sie raczej umiarkowanie, natomiast sezamowi wlaczyl sie taki helikopter w dupce, ze myslelismy, ze nam zaraz odleci:razz:
na dalsza relacje zapraszam pozniej, musze szorstka odwysikac;)

Posted

fjolka napisał(a):
powitanie tradycyjnie juz odbylo sie na dworku, chojri na widok naszego swira ucieszyl sie raczej umiarkowanie, natomiast sezamowi wlaczyl sie taki helikopter w dupce, ze myslelismy, ze nam zaraz odleci:razz:
na dalsza relacje zapraszam pozniej, musze szorstka odwysikac;)

No to my niecierpliwie czekamy.
W Uciechowie pojawił się nowy psiak, a że karteczka z imieniem Chojriego została justyna go mianowała Chojri 2
Tutaj ostanie najświeższe wieści.
Chojrak a raczej Smutasek odnalazl się Pan
Po Nowym Roku w schronisku zastałam nowego psiaka
przyprowadziły go dziewczynki błąkał się po wsi........
Młody okolo 1,5 roczny zrezygnowany smutny pies......
Musiał wiele godzin rozpaczliwie próbowac się wydostać z boksu bo naderwał sobie pazurki drapiąc o kraty :-(
Cały czas rozpacza i wyje :-(

okazało się, że Państwo mieli wypadek i smutas wyleciał przez szybę.
Państwo trafili do szpitala a Smuas do schroniska do Dzierżoniowa i uciekł ze schronu, a potem trafił do Uciechowa.
Tak bardzo chciał do domu, że włożył głowę między kraty i nie móg się wydostać - Robert musiał piłować kraty i uwolnić smutasa.
Po paru dniach przyszedł jego Pan, a raczej przykuśtykał o kulach i radość była przeogromna smutas wrócił do domu.
Tu jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37654

Posted

cudne są te Chojraczkowe fotki a Sezamek znów "nad ziemią " :)
oooooooo :) szczurkowata tez na spacerku była :)

Fjolko teraz ja chyba wszystkie psy bede naywać Chojrak hihihi zeby tak jak Chojri znalazły wspaniały dom :)
Chojrak to z całą pewnością szczęsliwe imie :)
Pozdrowienia dla całej rodzinki :)

Posted

justynavege napisał(a):
cudne są te Chojraczkowe fotki a Sezamek znów "nad ziemią " :)
oooooooo :) szczurkowata tez na spacerku była :)

pewnie szczurka im nagadala cos w wigilijna noc:razz: sumienie ich ruszylo no i wzieli ze soba i ja:evil_lol:

a jesli chodzi o imie chojrakowe, to zdecydowanie do szczesliwych nalezy:loveu: wiec justynko nazywaj, nazywaj :p

Posted

a relacje miedzy zwierzakami faktycznie niesamowite, wyobrazcie sobie, ze chojrak nawet bronil mala przed sezamem, ktory w planach mial chyba konsumpcje:roll: