justynavege Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 fjolka :) jak Twoja Mama pierwszy raz zadzwonila w sprawie Chojraka. oj dawno temu :) i wspomniala o Szczurce przyznam ze bałam sie troszkę bo na gonitwe za kotami mial ochote . Cudownie ze się zaprzyjaźnili. Chojri to gentelman :) Quote
yewcia1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Pierwsze świeta Chojriego u Fjolki rodziców - ciekawe jak to bedzie i jaka reakcja na choinkę? Fjolka nam pewnie wszystko opowie:lol: Quote
justynavege Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Rozmawiałam chwilę temu z Panią Chojraczka :) Ach żeby wszystkie psiaki trafiały tak wspaniale :))))) Quote
fjolka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 wszyscy sie o ich wzajemne stosunki obawialismy, a co do choinki to ja sie obawiam, ale o mojego swira:shake: chojri jest taki kofany, ze wystarczy mu zwrocic uwage i on zaraz pojmuje, ze nie wolno, no a sezam toz to przeciez podrecznikowy przyklad adhd, mam nadzieje, ze nie dojdzie do choinkowej katastrofy:roll: Quote
fjolka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 gdybym sie juz nie pojawila na dogo, to zycze wam cudnych, rodzinnych swiat, psom wszystkiego najpsiejsiego i bidom uciechowskim kochanych nowych ludzi Quote
justynavege Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Fjolka katastrofa choinkowa , ech najwyżej na nastepne rok nowe ozdoby kupicie :evil_lol: Fjolce Jej Rodzinie i wszystkim dogomaniakom i psiakomaniakom zamiast życzeń ( jakoś nigdy mi nic skladnego nie wychodzi ) Quote
Adzia&Senka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 DLA KOCHANEGO CHOJRACZKA I JEGO NOWEJ RODZINKI W IMIENIU SWOIM, RAFAŁA I SENKI ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO NA TE ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA, ŻEBY BYŁY ONE SPOKOJNE I RODZINNE, DUŻO SPOKOJU I MIŁOŚCI A WSZYSTKIM PSIACZKOM ŻYCZYMY PEŁNYCH BRZUSZKÓW I WSPANIAŁYCH DOMKÓW, BO KAŻDY Z WAS BEZ WYJĄTKU NA TAKI ZASŁUGUJE :tree1: :tree1: :tree1: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :tree1: :tree1: :tree1: ADZIA, RAFAŁEK I SENIACZEK Quote
justynavege Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 ciekawe jak przebiegają święta Chojrakowo - Szczurkowo - Sezamkowe ? :loveu: Quote
fjolka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 witam w nowym roku :p mowilam juz ze uwielbiam chojraczka :loveu::loveu::loveu: Quote
fjolka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 swieta psio-szczurkowo-ludzkie byly cudne :p jak tylko uporam sie z fotami, to troszke ich tu powrzucam mam tez kilka filmikow, ale niestety niezazbytnio wiem jak je wrzucic:oops: Quote
fjolka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 cos spac nie moge wiec wrzuce na poczatek kilka;) prawda ze cudne:loveu: swietnie sie dogaduja szczesliwa i zmeczona mordka Quote
fjolka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 i jeszcze kilka spacerowych :p btw chojri przy sezamie odmlodnial i czasem, mimo calej swej powagi i statecznosci, udzielala mu sie terierowa glupawka i biegaly tak sobie beztrosko dwa wariaty kofane :loveu: razem razniej, nawet jak takie dziwadla z ziemi wyrastaja :-o;) Quote
fjolka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 i na koniec nasza pieknosc szczurkowata :loveu: dobranoc :sleep: Quote
yewcia1 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Oj jak dawno ciotki Fjolki niebyło. Tak czułyśmy pismo nosem, że święta spędzacie u rodziców:multi: Z filmikami sobie pewnie jakoś poradzimy, poszukamy kogoś, kto nam pomoże. Piękne fotki. Jak tam wyglądało powitabie Sezamka i Chojriego? A ta fota jest rewelacyjna:loveu: Quote
fjolka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 powitanie tradycyjnie juz odbylo sie na dworku, chojri na widok naszego swira ucieszyl sie raczej umiarkowanie, natomiast sezamowi wlaczyl sie taki helikopter w dupce, ze myslelismy, ze nam zaraz odleci:razz: na dalsza relacje zapraszam pozniej, musze szorstka odwysikac;) Quote
yewcia1 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 fjolka napisał(a):powitanie tradycyjnie juz odbylo sie na dworku, chojri na widok naszego swira ucieszyl sie raczej umiarkowanie, natomiast sezamowi wlaczyl sie taki helikopter w dupce, ze myslelismy, ze nam zaraz odleci:razz: na dalsza relacje zapraszam pozniej, musze szorstka odwysikac;) No to my niecierpliwie czekamy. W Uciechowie pojawił się nowy psiak, a że karteczka z imieniem Chojriego została justyna go mianowała Chojri 2 Tutaj ostanie najświeższe wieści. Chojrak a raczej Smutasek odnalazl się Pan Po Nowym Roku w schronisku zastałam nowego psiaka przyprowadziły go dziewczynki błąkał się po wsi........ Młody okolo 1,5 roczny zrezygnowany smutny pies...... Musiał wiele godzin rozpaczliwie próbowac się wydostać z boksu bo naderwał sobie pazurki drapiąc o kraty :-( Cały czas rozpacza i wyje :-( okazało się, że Państwo mieli wypadek i smutas wyleciał przez szybę. Państwo trafili do szpitala a Smuas do schroniska do Dzierżoniowa i uciekł ze schronu, a potem trafił do Uciechowa. Tak bardzo chciał do domu, że włożył głowę między kraty i nie móg się wydostać - Robert musiał piłować kraty i uwolnić smutasa. Po paru dniach przyszedł jego Pan, a raczej przykuśtykał o kulach i radość była przeogromna smutas wrócił do domu. Tu jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37654 Quote
justynavege Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 cudne są te Chojraczkowe fotki a Sezamek znów "nad ziemią " :) oooooooo :) szczurkowata tez na spacerku była :) Fjolko teraz ja chyba wszystkie psy bede naywać Chojrak hihihi zeby tak jak Chojri znalazły wspaniały dom :) Chojrak to z całą pewnością szczęsliwe imie :) Pozdrowienia dla całej rodzinki :) Quote
AnkaG Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Super fotki. I ta przyjaźń Chojrakowo-szczurkowa. :loveu: Quote
justynavege Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 a tyle było obaw czy Chojri pies z instynktem myśliwskim nie zrobi szczurci krzywdy.......... ależ sielanka :loveu: Quote
fjolka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 justynavege napisał(a):cudne są te Chojraczkowe fotki a Sezamek znów "nad ziemią " :) oooooooo :) szczurkowata tez na spacerku była :) pewnie szczurka im nagadala cos w wigilijna noc:razz: sumienie ich ruszylo no i wzieli ze soba i ja:evil_lol: a jesli chodzi o imie chojrakowe, to zdecydowanie do szczesliwych nalezy:loveu: wiec justynko nazywaj, nazywaj :p Quote
fjolka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a relacje miedzy zwierzakami faktycznie niesamowite, wyobrazcie sobie, ze chojrak nawet bronil mala przed sezamem, ktory w planach mial chyba konsumpcje:roll: Quote
fjolka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 i kolejne dowody przyjazni i jakies szepty :p Quote
Recommended Posts