Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fibi:)']wysłałam wczoraj 43 PW z prośbą dla Portosa.......... jak widzę tylko dwie-aż?- dwie osoby przybyły na wątek. dziękujemy;)
bardzo mi przykro ale ja nie pomogę finansowo:( :( :( mam psa na DT[/QUOTE]

eeee ciotka...ja reklamujac watek Ramba wyslalam ok 600pw:) i troszke dobrych duszyczek zajrzalo:)

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Słuchajcie.
Rozmawiałam dzisiaj z Lilu.
Jest skłonna zabrać na hotel Portosa już od piątku.
Tylko kiepsko stoimy z finansami.
Nie chciałabym zostać później z płaceniem sama.
To zaledwie dwa dni na działanie...
POmóżcie Mu... U Lilu napewno zaufa człowiekowi...[/I][/QUOTE]

Pozwolę sobie zacytowac bo bardzo ważne !!!

Posted

Dziewczzyny trzeba poprosić Lilkę aby zrobiła allegro Portosikowi (zrobiła takie staruszkowi) i już od wczoraj sprzedało się 41 cegiełek po 5 zł każda...

Edit: ciotki wysłałam wiadomość do Lilki z prośbą o takie cegiełkowie allegro dla Portosika.
Opłacę wszelkie koszty związane z jej wystawieniem i wypromowaniem na allegro

Posted

Doloze 100zl do pierwszego miesiaca. Gdzie znajde numer konta? Przepraszam, ale jestem nowa na Dogo i nie wiem jakie tu panuja zwyczaje. Czy konto jest gdzies podane tylko ja go ciagle nie widze?

Posted

Alter Ego dziękujemy w imieniu chłopaka. A jeśli chodzi o konto to musimy znaleźć księgową co będzie zbierać na swoje konto wpłaty. Na forum nikt nie podaje konta i danych bo to niebezpieczne. Dlatego wysyłane są prywatne wiadomości z kontem. Ale najpierw musimy ustalić kto użyczy konta.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191346-Dwa-kilku-miesięczne-szczeniaczki-na-łańcuchu-Ich-mama-została-zabita-rodzeństwo-też[/URL] ciotki zagladnijcie do tych szkrabow

Posted

Ja też finansowo nie mogę wspomóc. Na dodatek od dziś mam kolejną tymczasową biedę, niewidomą sunię, znalezioną na środku ulicy w Wesołej :(

Zapraszam na bazarek dla Portoska:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197604-Prezenciki-dla-Ciebie-ratunek-dla-Portosa-do-12-grudnia[/url]

Posted

[quote name='LILUtosi']Monika a Ty byś się nie podjęła?[/QUOTE]

jasne!
zbieram juz na 4 psy ,wiec jeden wiecej nie robi roznicy ,
tylko we wplatach ,KONIECZNIE z dopiskiem ''Portos+nick''

Posted

Czyli podsumowując:
ja – 50 zł
Paulinken – ok. 170 (połowa za pierwszy miesiąc hoteliku)
Alter Ego – 100
MyrkurDagur – 50 zł a może ciut więcej [FONT=Wingdings]:smile:[/FONT]
Yoko100-50
Gosia121 – coś??

[B]Razem 420 zł + coś
[/B]Dobrze liczę?

Posted

a jeszcze zapraszam na watek suni onkowatej ,miejsce u zuziam czeka ,tylko deklaracji brak --- tez z pszczyny ,ratujmy ja:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197935-ONkowata-sunia-czy-zdazymy-przed-Myslowicami-Zbieramy-na-hotel?p=15895852#post15895852"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1979...2#post15895852[/COLOR][/URL]

Posted

Co do ogloszen, rozni sa ludzie, szczerze nie wiem o co maja pretensje, jak uwazaja ze tam gdzie psy maja jechac jest dobrz,e niech sami tak pojada, albo wespra kasa, wiem, ze to tylko gadanie, ja bym chyba nie dala rady sluchac tych pogruszek:(.
Na razie moge tylko podniesc, sprobuje cos jednorazowego wyskrobac. Czy wplata hotelowa jest z gory, czy po miesiacu?

Posted

Nie dziwcie sie dziewczyny ze na pw jest mały odzew-psów jest po prostu zalew-człowiek momentami głupieje co robic-wszystkich zal a nawet ułamkowi ciezko pomóc....dopóki nie bedzie restrykcyjnego prawa kastracji wszystkiego co sie rusza na wsiach i w miastach to tak bedzie....Nie do końca rozumiem dlaczego fundacje z pomocą psiarzy i kociarzy nie zrobą jakiejs petycji,akcji na rzecz uchwalenia takiego przepisu...a cierpia jak zawsze zwierzeta.

Posted

Portosik dojechał do mnie właściwie już dzisiaj, czyli w nocy. Warunki były kiepskie i Agnieszka długo jechała. Za nim porozwoziła te wszystkie bidy ....dzielna dziewczyna!!!
Zastanawiałysmy się w nocy czy Portos to na pewno ON a nie ONA. Rano po obwąchaniu z Szarikiem zaczęłam podejrzewać że to jednak ONa. Ale się okazało na spacerze ze jednak Portos jest Portosem. I tak,zacznijmy od tego: Czy w w Waszym pkt podają jakieś tabletki na robaki? Bo rozumiem że szczepień to nie ma?