Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I]Dziewczyny ja bardzo dziękuję,że robicie ogłoszenia,ale miałam dzisiaj kilka telefonów z ogłoszeń z pretensjami i wręcz pogróżkami odnośnie treści ogłoszeń.
Że wyciągną konsekwencje gdzie te psy są usypiane i wogóle.
Nie mam zamiaru mieć problemów odnośnie treści ogłoszeń,więc bardzo proszę o to,abyści zmieniły to co świadczy o miejscu gdzie psy pojadą,gdzie przebywają i wogóle...
Przed momentem dzwoniła kobieta z niemiec,która zagroziła,że mnie znajdzie i wyciągnie konsekwencje odnośnie treści ogłoszeń.
Kiepsko się dzisiaj czuję, i odbieranie takich tel. nie jest przyjemne,bo naprawdę jestem obrażana...[/I]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Dziewczyny ja bardzo dziękuję,że robicie ogłoszenia,ale miałam dzisiaj kilka telefonów z ogłoszeń z pretensjami i wręcz pogróżkami odnośnie treści ogłoszeń.
Że wyciągną konsekwencje gdzie te psy są usypiane i wogóle.
Nie mam zamiaru mieć problemów odnośnie treści ogłoszeń,więc bardzo proszę o to,abyści zmieniły to co świadczy o miejscu gdzie psy pojadą,gdzie przebywają i wogóle...
Przed momentem dzwoniła kobieta z niemiec,która zagroziła,że mnie znajdzie i wyciągnie konsekwencje odnośnie treści ogłoszeń.
Kiepsko się dzisiaj czuję, i odbieranie takich tel. nie jest przyjemne,bo naprawdę jestem obrażana...[/I][/QUOTE]

Do mnie dzwoniła Budrysek i mówiła tylko, że nie może być w treści Pszczyny. Więc tak gdzie mogłam to to zmieniłam.

Posted

[I]Kobieta objechała mnie,że w "tej Pszczynie" chcemy tylko rasowe psy i kundle usypiamy.
Doczepiła się do wyrazu "nieadopcyjny","że będzie uśpiony" i wogóle.
Strasznie mnie obrażała.
Nie rozumiała, nie słuchała.
Nie można pisać w ogłoszeniach skąd i dokąd pojadą.
Nie można podawać miejscowości.
Kobieta obiecała mi,że się ze mną policzy,bo mi nerwy nie wytrzymały i też coś ode mnie usłyszała...
[/I]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Kobieta objechała mnie,że w "tej Pszczynie" chcemy tylko rasowe psy i kundle usypiamy.
Doczepiła się do wyrazu "nieadopcyjny","że będzie uśpiony" i wogóle.
Strasznie mnie obrażała.
Nie rozumiała, nie słuchała.
Nie można pisać w ogłoszeniach skąd i dokąd pojadą.
Nie można podawać miejscowości.
Kobieta obiecała mi,że się ze mną policzy,bo mi nerwy nie wytrzymały i też coś ode mnie usłyszała...
[/I][/QUOTE]

Ja o miejscowości nie pisałam w ogłoszeniach Portosa ani Pirusia. Ale pisałam, że grozi mu uśpienie.

Posted

[quote name='paulinken']Do mnie dzwoniła Budrysek i mówiła tylko, że nie może być w treści Pszczyny. Więc tak gdzie mogłam to to zmieniłam.[/QUOTE]

mówiłam pszczyna i mysłowice

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Kurcze Ci ludzie to tylko czepiać się potrafią...
Może zamiast uśpienie pisać,że nie ma tam szans czy coś takiego...?[/I][/QUOTE]

Dobra, to gdzie jest taka możliwość, to poprawię.

Posted

Dziewczyny-a co ma baba z niemiec do naszych/waszych ogłoszeń? to ją ktoś pomawia o usypianie? i dobrze ze jej przygadałaś,też bym ja obsobaczyła-i niech sobie mnie szuka i pozywa.haha!
Ja mam zaległosci poszpitalne wiec nie wiem o co idzie z tymi Mysłowicami. niestety moge tylko podrzucic watek w góre,kasowo nawet nie leże....z moimi 3psami i kilkunastoma końmi..

Posted

Zrobiłam zestawienie deklaracji sprawdźcie proszę czy się nie pomyliłam, niestety nie wygląda to zbyt imponująco...

[U][B]Deklaracje stałe:[/B][/U]

Grzenka – 10 zł

[B]Razem 10 zł [/B]brakuje 340 zł

[U][B]Deklaracje jednorazowe:[/B][/U]

Grzenka – 50 zł
Paulinken – ok. 170 (połowa za pierwszy miesiąc hoteliku)
Alter Ego – coś??
MyrkurDagur – 50 zł a może ciut więcej [FONT=Wingdings]:)[/FONT]
Gosia121 – coś??

[B]Razem 270 zł + coś
[COLOR=Red]
Nadal prosimy o pomoc dla tego wystraszonego psiaka, każda deklaracja jest na wagę złota !!![/COLOR]
[/B]

Posted

Cos :) -tyle ile potrzeba dolozyc do pierwszego miesiaca w hoteliku, bo jak widze sytuacja jest podbramkowa. Jednoczesnie chcialabym tez troche pomoc Pirusiowi i ON-kowi, ktore sa w podobnej sytuacji.
Do kiedy trzeba wplacic i gdzie znajde numer konta?
Czy jesli Portos bedzie mial pieniadze na pierwszy miesiac to bedzie mozna go juz zabrac? Czy tez najpierw trzeba zebrac stale deklaracje?

Posted

[quote name='Norel']Dziewczyny-a co ma baba z niemiec do naszych/waszych ogłoszeń? to ją ktoś pomawia o usypianie? i dobrze ze jej przygadałaś,też bym ja obsobaczyła-i niech sobie mnie szuka i pozywa.haha!
Ja mam zaległosci poszpitalne wiec nie wiem o co idzie z tymi Mysłowicami. niestety moge tylko podrzucic watek w góre,kasowo nawet nie leże....z moimi 3psami i kilkunastoma końmi..[/QUOTE]

Ja bym chyba zapytała, że skoro tak ją los psa poruszył, to czemu go nie weźmie.

Posted

wysłałam wczoraj 43 PW z prośbą dla Portosa.......... jak widzę tylko dwie-aż?- dwie osoby przybyły na wątek. dziękujemy;)
bardzo mi przykro ale ja nie pomogę finansowo:( :( :( mam psa na DT

Posted

[I]Słuchajcie.
Rozmawiałam dzisiaj z Lilu.
Jest skłonna zabrać na hotel Portosa już od piątku.
Tylko kiepsko stoimy z finansami.
Nie chciałabym zostać później z płaceniem sama.
To zaledwie dwa dni na działanie...
POmóżcie Mu... U Lilu napewno zaufa człowiekowi...[/I]