grzenka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dam jednorazowo 50 zł, potem mogę dać tylko 10 zł/m-c. Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [I]Dziewczyny ja bardzo dziękuję,że robicie ogłoszenia,ale miałam dzisiaj kilka telefonów z ogłoszeń z pretensjami i wręcz pogróżkami odnośnie treści ogłoszeń. Że wyciągną konsekwencje gdzie te psy są usypiane i wogóle. Nie mam zamiaru mieć problemów odnośnie treści ogłoszeń,więc bardzo proszę o to,abyści zmieniły to co świadczy o miejscu gdzie psy pojadą,gdzie przebywają i wogóle... Przed momentem dzwoniła kobieta z niemiec,która zagroziła,że mnie znajdzie i wyciągnie konsekwencje odnośnie treści ogłoszeń. Kiepsko się dzisiaj czuję, i odbieranie takich tel. nie jest przyjemne,bo naprawdę jestem obrażana...[/I] Quote
yoko100 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Klaudus ale przeciez to nie ty te psy usypiasz to o co chodzi Quote
paulinken Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Dziewczyny ja bardzo dziękuję,że robicie ogłoszenia,ale miałam dzisiaj kilka telefonów z ogłoszeń z pretensjami i wręcz pogróżkami odnośnie treści ogłoszeń. Że wyciągną konsekwencje gdzie te psy są usypiane i wogóle. Nie mam zamiaru mieć problemów odnośnie treści ogłoszeń,więc bardzo proszę o to,abyści zmieniły to co świadczy o miejscu gdzie psy pojadą,gdzie przebywają i wogóle... Przed momentem dzwoniła kobieta z niemiec,która zagroziła,że mnie znajdzie i wyciągnie konsekwencje odnośnie treści ogłoszeń. Kiepsko się dzisiaj czuję, i odbieranie takich tel. nie jest przyjemne,bo naprawdę jestem obrażana...[/I][/QUOTE] Do mnie dzwoniła Budrysek i mówiła tylko, że nie może być w treści Pszczyny. Więc tak gdzie mogłam to to zmieniłam. Quote
BUDRYSEK Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='yoko100']klaudus ale przeciez to nie ty te psy usypiasz to o co chodzi[/quote] ale tempe strzały tego nie mogą zrozumieć!!!!! Quote
paulinken Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='BUDRYSEK']ale tempe strzały tego nie mogą zrozumieć!!!!![/QUOTE] Ale w takim razie nie może być w ogóle mowy o uśpieniu psa? Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [I]Kobieta objechała mnie,że w "tej Pszczynie" chcemy tylko rasowe psy i kundle usypiamy. Doczepiła się do wyrazu "nieadopcyjny","że będzie uśpiony" i wogóle. Strasznie mnie obrażała. Nie rozumiała, nie słuchała. Nie można pisać w ogłoszeniach skąd i dokąd pojadą. Nie można podawać miejscowości. Kobieta obiecała mi,że się ze mną policzy,bo mi nerwy nie wytrzymały i też coś ode mnie usłyszała... [/I] Quote
paulinken Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Kobieta objechała mnie,że w "tej Pszczynie" chcemy tylko rasowe psy i kundle usypiamy. Doczepiła się do wyrazu "nieadopcyjny","że będzie uśpiony" i wogóle. Strasznie mnie obrażała. Nie rozumiała, nie słuchała. Nie można pisać w ogłoszeniach skąd i dokąd pojadą. Nie można podawać miejscowości. Kobieta obiecała mi,że się ze mną policzy,bo mi nerwy nie wytrzymały i też coś ode mnie usłyszała... [/I][/QUOTE] Ja o miejscowości nie pisałam w ogłoszeniach Portosa ani Pirusia. Ale pisałam, że grozi mu uśpienie. Quote
BUDRYSEK Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='paulinken']Do mnie dzwoniła Budrysek i mówiła tylko, że nie może być w treści Pszczyny. Więc tak gdzie mogłam to to zmieniłam.[/QUOTE] mówiłam pszczyna i mysłowice Quote
paulinken Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='BUDRYSEK']mówiłam pszczyna i mysłowice[/QUOTE] No tak, ale tylko nazwy miejscowości. A co z tym uśpieniem? Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [I]Kurcze Ci ludzie to tylko czepiać się potrafią... Może zamiast uśpienie pisać,że nie ma tam szans czy coś takiego...?[/I] Quote
paulinken Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Kurcze Ci ludzie to tylko czepiać się potrafią... Może zamiast uśpienie pisać,że nie ma tam szans czy coś takiego...?[/I][/QUOTE] Dobra, to gdzie jest taka możliwość, to poprawię. Quote
Alter Ego Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja dam druga polowe na pierwszy miesiac. Gdzie znajde numer konta? Quote
yoko100 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 czyli na pierwszy miesiac pieniazki sa, trzeba zbierac na nastepny ale tu trzeba zmienic tytul Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [I]Zmienię tytuł wieczorem. Kto zostanie księgowym Portosa?:)[/I] Quote
Norel Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dziewczyny-a co ma baba z niemiec do naszych/waszych ogłoszeń? to ją ktoś pomawia o usypianie? i dobrze ze jej przygadałaś,też bym ja obsobaczyła-i niech sobie mnie szuka i pozywa.haha! Ja mam zaległosci poszpitalne wiec nie wiem o co idzie z tymi Mysłowicami. niestety moge tylko podrzucic watek w góre,kasowo nawet nie leże....z moimi 3psami i kilkunastoma końmi.. Quote
mikoada Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Zrobiłam zestawienie deklaracji sprawdźcie proszę czy się nie pomyliłam, niestety nie wygląda to zbyt imponująco... [U][B]Deklaracje stałe:[/B][/U] Grzenka – 10 zł [B]Razem 10 zł [/B]brakuje 340 zł [U][B]Deklaracje jednorazowe:[/B][/U] Grzenka – 50 zł Paulinken – ok. 170 (połowa za pierwszy miesiąc hoteliku) Alter Ego – coś?? MyrkurDagur – 50 zł a może ciut więcej [FONT=Wingdings]:)[/FONT] Gosia121 – coś?? [B]Razem 270 zł + coś [COLOR=Red] Nadal prosimy o pomoc dla tego wystraszonego psiaka, każda deklaracja jest na wagę złota !!![/COLOR] [/B] Quote
Alter Ego Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cos :) -tyle ile potrzeba dolozyc do pierwszego miesiaca w hoteliku, bo jak widze sytuacja jest podbramkowa. Jednoczesnie chcialabym tez troche pomoc Pirusiowi i ON-kowi, ktore sa w podobnej sytuacji. Do kiedy trzeba wplacic i gdzie znajde numer konta? Czy jesli Portos bedzie mial pieniadze na pierwszy miesiac to bedzie mozna go juz zabrac? Czy tez najpierw trzeba zebrac stale deklaracje? Quote
paulinken Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Norel']Dziewczyny-a co ma baba z niemiec do naszych/waszych ogłoszeń? to ją ktoś pomawia o usypianie? i dobrze ze jej przygadałaś,też bym ja obsobaczyła-i niech sobie mnie szuka i pozywa.haha! Ja mam zaległosci poszpitalne wiec nie wiem o co idzie z tymi Mysłowicami. niestety moge tylko podrzucic watek w góre,kasowo nawet nie leże....z moimi 3psami i kilkunastoma końmi..[/QUOTE] Ja bym chyba zapytała, że skoro tak ją los psa poruszył, to czemu go nie weźmie. Quote
fibi:) Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 wysłałam wczoraj 43 PW z prośbą dla Portosa.......... jak widzę tylko dwie-aż?- dwie osoby przybyły na wątek. dziękujemy;) bardzo mi przykro ale ja nie pomogę finansowo:( :( :( mam psa na DT Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [I]Słuchajcie. Rozmawiałam dzisiaj z Lilu. Jest skłonna zabrać na hotel Portosa już od piątku. Tylko kiepsko stoimy z finansami. Nie chciałabym zostać później z płaceniem sama. To zaledwie dwa dni na działanie... POmóżcie Mu... U Lilu napewno zaufa człowiekowi...[/I] Quote
yoko100 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Portosik dostanie 50 zl z bazarku narazie tyle a bazar trwa jeszcze troche Quote
Recommended Posts