Iljova Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dzisiaj trafiłam na ten wątek.Portosku jakiś Ty śliczny nic tylko chciałoby się wtulić w te Twoje wspaniałe futerko! :-) jesteś cudowny! :-) * * * * Cudowny psiak Portosek Taki ma slodki nosek. Śliczny, kudłaty choć wystraszony Kochającego domku bardzo spragniony. On przyjacielem na zawsze będzie I pójdzie za swym człowiekiem wszędzie. Ty człowieku tylko opieką go otocz troskliwą I daj mu miłość prawdziwą. On da Ci w zamian coś bezcennego miłość i wierność do końca życia swego. * * * * Ps. Petycję podpisałam w zeszłym tygodniu. Quote
LILUtosi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ale nam się ładna poezja urodziła! Portos wczoraj został zaszczepiony. Na wszystko: wścieklizna + komplet tych innych. Dzisiaj rano po raz pierwszy zjadł całą michę jedzenia, a jak mu dosypałam drugą porcje to ją też zjadł. Wieczorem też zjadł kubek karmy. Wcześniej tak jakby się bał jeść. Jak go zamykałam z michą to się stresował zamknięciem i nie jadł. Znowu jak zostawiałam michę żeby sobie zjadł w dogodnej chwili to mu inne psy wyjadały. Więc większość jedzenia przyswajał z ręki po jednym bobku. Quote
Klaudus__ Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Kochani pomóżcie pozyskać jakieś pieniążki na Portosa, bo przypominam,że chłopak nie ma deklaracji... Quote
LILUtosi Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Właśnie. Za grudzień będzie 21 dni x 11zł to daje 231 zł + 80zł szczepienia + drugie odrobaczenie Dehinel Plus 7zł za tabletkę na 10kg. (pierwsze było gratis pratelem). Quote
Iljova Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 To przerażające jak okrutny jest człowiek. To przez człowieka te wszystkie zwierzęta są w tak trudnej a nawet tragicznej sytuacji. A kto pomaga tym zwierzakom ludzie którym nie jest obojętny ich los,ludzie którzy wiedzą że te stworzenia też czują, ludzie którzy nie mają luksusów. * Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech cię aniołek ode mnie uściśnie i przekaże serdeczne życzenia: WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * !!! !!! Przez śnieżyczę, zawíeruchę ślę życzenia i otuchę by te święta choć tak zimne były ciepłe i rodzinne.Moc prezentów i miłości w Nowym Roku pomyślności. Dla Portoska i wszystkich zaglądających tutaj ślę te życzenia. Quote
Iljova Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Nie mam możliwości stworzenia wydarzenia na FB bo z komórki nie da rady, ale mam konto i umieściłam link do wątku z prośbą o pomoc dla Portoska. Chociaż tyle mogę, może to coś pomoże. Quote
grzenka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Coś pusto u psiaka, czemu tu nikt nie zagląda? No jak z tymi finansami? Quote
yoko100 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 to pewnie przeez te swieta, ciotki swietowaly, mysle ze powoli zacznie wszystko wracac do normy:) Quote
Olena84 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Przeslijcie nr konta, moja mama chce cosdorzucic swiatecznie, wiec szybko poki sie nie rozmysli;). Quote
grzenka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Zdaje się, że coś nam zaginęła ostatnimi czasy księgowa Portoska:razz: Quote
grzenka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Łał!Ostatnia fotka jest niesamowita.A na wcześniejszych Portos baaardzo dostojny.Jak z jego zachowaniem w tej chwili, dalej strachulec? Quote
LILUtosi Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Portos nie może uwierzyć w to wszystko co się dzieje. Cieszy się ale z niedowierzaniem. Nadal się boi. Ma takie czasem blokady że nie przyjdzie. Ale czasem potrafi pakować się do łóżka i jak nikt się nie obudzi spać koło Pana. Wielu rzeczy się jeszcze boi, ale powoli uczy się zaufania. Quote
monika083 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 grzenka napisał(a):Zdaje się, że coś nam zaginęła ostatnimi czasy księgowa Portoska:razz: ksiegowa siedzi do 4.01 na takim zad****... net wolny ,dogo otwiera sie pol godziny ,zaraz postaram sie spisac wszystko,co do tej pory dotarlo na konto Portoska. Quote
monika083 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 20.12 aldrumka- 78,00 16.12 Alter Ego- 100,00 15.12 paulinken - 170,00 15.12 grzenka- 50,00 ------------------ 398 -wiec juz zaokraglimy ,i mamy------------ 400zl Quote
Iljova Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Portosku jak minął Ci dzisiejszy dzień? Quote
Recommended Posts