LILUtosi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Portos uwalił mi dzisiaj wielką kupę na wersalce, którą wcześniej wyprałam bo....cytuje z innego wątku: LILUtosi napisał(a): ;-) Wczoraj nie było nas dłuższy czas w domu, wróciliśmy mocno zmęczeni po 22. Po powrocie zastałam mały bajzelek w salonie. Kot z wyrwaną sierścią, wszystko poprzewracane, zasłonka z firaną podarta, wyrwany karnisz ze ściany, na wersalce kot się chyba zesikał ze strachu!! I założę się że do tego mocno przyczynił się Bilonik. Oj zdrowieje nam chłopak. Na dokładkę w sypialni obsikane całe łózko tym razem pewnie przez koty. A dziś po nocy zastałam wielką kupę na tej wersalce co ją wczoraj prałam po sikach (stawiam na Portosa). Jestem mocno zdegustowana i lekko podłamana!! Quote
Olena84 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 To masz wesolo:(, ale co sie stalo, nagle jakis pies sobie przypomnial ze kotow nie lubi? Quote
Iljova Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dziwne jest to zachowanie. A może to na pożegnanie starego roku? :-) Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 LILUtosi napisał(a):Portos uwalił mi dzisiaj wielką kupę na wersalce, którą wcześniej wyprałam bo....cytuje z innego wątku: po złym dniu przychodzą lepsze ;) Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 znaleziono SH/AM http://www.dogomania.pl/threads/1991...8#post16012628 Quote
LILUtosi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Lepsze mówisz.... Dzisiaj duże rozwolnienie na dole i na gorze.... Nie wiem który jest winny. Kurcze chciałam kupić auto i go szukałam po całym d.śląsku. Widać ponad 8 h to za dużo na tyle psów. Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 czy dzisiaj też był jakis zagubiony kreciorek? ;) Quote
LILUtosi Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Dzisiaj czysto o dziwo, żadnych kupek i sików. Za to bramka zjedzona, tym razem Szariczek. ;-) Za to ja jestem bogatsza o 5 bud dla piesków. Quote
Iljova Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ty to nie masz czasu na nudy wesoło u Ciebie :-) Niech upłynie miło i radośnie starego roku dzień ostatni, A Nowy Rok niech będzie w zdrowiu i dostatni. Niech spełnią się marzenia i szczęściem obfituje I dobrych chwil dla wszystkich nie żałuje Z osiągnięć satysfakcji i wiele miłości Niech w sercu radość i szczęście zagości. Niech w Nowym Roku Zwierzaczki nie mają ze zdrowiem kłopotu. Niech wszystkie będą przez ludzi kochane I w swoich już domkach będą zadbane. Dla tych co domków szukają niech szybko je dostają. * * * SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Quote
mikoada Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Jak tam nasi chłopcy nadal tak rozrabiają czy Nowy Rok ich troszkę uspokoił?? ;) Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Pomoże ktoś Portosa ogłaszać? Może ktoś da radę jakiś bazarek dla Niego zrobić? Trzeba jakoś chłopaka utrzymać... Zdjęcia śliczne :) Lilu zabrała nam wystraszonego biedaka, a zrobiła z Niego dostojnego młodzieńca! Quote
LILUtosi Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Niestety nadal jest wystraszony. Ktoś go musiał strasznie bić. Wczoraj mu Tz zmieniał obroże to się posikał, a wydawało się że już tego robić nie będzie. Nie wymarzę w dwa tygodnie jego poprzedniego życia. Do tego potrzeba więcej czasu. Wiadomo na pewno że nie ma w sobie agresji ani do ludzi ani do zwierząt, co jedynie może na ślepo kłapnąć ze strachu. Jak wychodzi na spacer to podszczypuje nas w rękę od tyłu, czasem szczeka ochoczo ciesząc się. Ale wystarczy na innego psa krzyknąć a on już się wycofuje i zamyka w sobie. Co raz rzadziej brudzi w domu. Właściwie już sporadycznie. Nie jest łakomy na suchą karmę, zje ile mu potrzeba. Jednak jak nagotuje ryżu z mielonym czy też dam z puszki, to wyliże do dna, szybko połykając jedzenie. Leży sobie grzecznie na dole, zajął do celowo pokój i koszyk wolfa i go okupuje. Tam ma blisko do drzwi wyjściowych i jak tylko jest przy nich ruch to z ochotą wychodzi na zewnątrz. Quote
mikoada Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 W sumie to dobre wieści bo widac, że się nam chłopak co raz bardziej otwiera. Na pewno nie da rady tak szybko "wyleczyc" go z lęku przed człowiekiem, ale myślę, że wszystko idzie w dobrym kierunku :) Quote
kora78 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 piekne fotki i jak duzo! to zloto na innych watkach hoteli! Quote
Iljova Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 mikoada napisał(a):W sumie to dobre wieści bo widac, że się nam chłopak co raz bardziej otwiera. Na pewno nie da rady tak szybko "wyleczyc" go z lęku przed człowiekiem, ale myślę, że wszystko idzie w dobrym kierunku :) Niestety to fakt nie da się zmienić w jednej chwili czegoś co przez jakiegoś "człowieka" trwało długi czas. To smutne. Ale cierpliwość, troskliwość i miłość które takie psiaki otrzymują pomoże im znowu zaufać i przekonać się że prawdziwy Człowiek to dobro i wspaniałe życie, pomoże pokonać strach. Trzymaj się Portosku teraz jesteś wśród dobrych ludzi zaufaj im, zapomnij o strachu z przeszłości bo zaczęło się Twoje nowe lepsze życie!!! Quote
LILUtosi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 :evil_lol: A dzisiaj Portos przychodził do Pana i kład mu sam mordę do głaskania na kolana. :multi: Quote
monika083 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 aktualne finanse : 15.12 ------- Grzenka --50zl paulinken --170zl 16.12 ------- Alter Ego-- 100zl -------------------- 20.12 ------------ aldrumka -- 78zl 2.01 -------- Elżbieta P. 50zl -318zl (pobyt w hotelu -grudzien +szczepienia+odrobaczenie) saldo+130zl lilu wyslij mi prosze nr konta ,bo gdzies podzialam ,zapisze sobiew dokumentach ,zeby miec na przyszlosc , przeleje 318 zl za grudzien , na styczen zostanie tylko 130 zl .. edit: lilu juz Ci przeslalam , przeciez na bilonka to samo konto ,wiec mam ,znalazlam w hostori przelewow :) Quote
mercy Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 kopiuję elu z miau Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f...04991#p6904991 Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815&p=6904991#p6904991 Proszę o oddanie głosu! Quote
kora78 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 jesli bedzie w 1 poscie ladny tekst i tytul do oglaszania, oraz namiary i woj do ogloszen, to zrobie 20sztuk. tylko tyle moge dla Portoska zrobic. w najblizszych dniach. max pojutrze Quote
Recommended Posts