LILUtosi Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Rzeczywiście pies mocno skrzywdzony. Nie wiem co mu ktoś zrobił. Podejrzewam że ten sznurek mógł być też od uwiązania w lesie na pastwę losu, czyli na śmierć. Dobrze że to był tylko sznurek, zresztą już odcięty. A tu parę fot: Quote
...robaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ostatnia fotka portretowa idealna do ogłoszeń...taka ładna mordeczka :) Quote
Julia84 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Piękny Kudłaczek... Widać że po kupce od razu mu się humor poprawił :-) Quote
mikoada Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Naprawdę śliczny psiak z niego i prawie na każdym zdjęciu ma radosny pysio :) Co do tabletek to na pewno ich w Punkcie psiaki nie dostają... Quote
yoko100 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Portosiku ales ty piekny jest, pewnie szczesliwy ciasteczka dostaje wyglaskany Quote
LILUtosi Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Tak dobrze nie ma. Głaski to na razie są dla niego bardzo dużym stresem. Quote
BUDRYSEK Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 on jest piękny :) juz widac że otwiera się na ludzi :) a u Lilu na pewno odżyje :) całą drogę...dłuuuugą! był bardzo grzeczny wciął 4 hamburgery ;) w aucie nai zaczepiał psów i kotów, na gołębia tez nawet nie spojrzał ;) jeszcze wczoraj na dotyk reagował ucieczką a tu proszę juz głaskany :) na bank jest po przejściach :( przy okazji wygłąskałam wszytskie Gadziory u Lilu :) Szarki nie do poznania, piękne futerko, odważny, lubi pieszczoszki Bilonik tez super :) nie mówiąc juz o reszcie :) Quote
grzenka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Jak dobrze, że wszystko poszło sprawnie i Portosik już na miejscu.Dopiero teraz widać jaki to piękny pies. Quote
Avilia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Przepiękny! Myślę,że domki będą się o niego biły jak już troszkę się nam chłopak oswoi. Zdjęcia są powalające,idealne do ogłoszeń. Quote
monika083 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 sliczny Portos, taki pies to moje marzenie..niestety nie moge miec teraz drugiego.Ale jest przecudny. Zrobie mu allegro ,tylko nad tekstem pomysle. Quote
.blueberry. Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 dziewczyny macie może numer telefony do paulinken? bo chyba do mnie dzwoniła a mi telefon nawala i nie mam jak oddzwonic bo mi sie numery kasują... Quote
Norel Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Widać trochę nadziei w tych ślepkach.Bardzo sympatyczny psiak,to znaczy ładny-bo sympatyczne sa wszystkie,ale tym ładnym łatwiej dom znaleść..... Quote
...robaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 mogę mogę?????:oops::oops::oops: [FONT=Arial]:x-mas:Zapraszam serdecznie na bazarek dla dziadziusia też z Pszczyny:x-mas:[/FONT] [FONT=Arial]i na bazarek z cudnymi koralami, fajne na prezent pod choinkę[/FONT][FONT=Arial]:x-mas:[/FONT] Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Jak tylko mi dogo ruszyło zaraz do Portosa przybiegłam,bo Lilu mi mówiła przez telefon,że zdjęcia są,a wiem jakie Ona piękne zdjęcia robi... Jestem w szuku widząc Go takiego ufnego... Bardzo bardzo bardzo mocno się cieszę!! Słuchajcie cioteczki, teraz musimy nazbierać na Jego hotel... Bo wiele tego nie jest... Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='LILUtosi']I tak,zacznijmy od tego: Czy w w Waszym pkt podają jakieś tabletki na robaki? Bo rozumiem że szczepień to nie ma? Tabletki podobno są podawane,ale napewno nie są w stanie dopilnować czy pies zjadł. Co do szczepień to tak jak sama wiesz... Trzeba gnać do weta i szczepić... Quote
paulinken Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='.blueberry.']dziewczyny macie może numer telefony do paulinken? bo chyba do mnie dzwoniła a mi telefon nawala i nie mam jak oddzwonic bo mi sie numery kasują...[/QUOTE] Cioteczko, ja nie dzwoniłam. Quote
.blueberry. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 paulinken napisał(a):Cioteczko, ja nie dzwoniłam. No własnie wiem. Mam do Ciebie numer zapisany i wyświetliło mi że dzwoniłaś a później jak chciałam oddzwonić to cie wogóle nie miałam :-? mój telefon chyba naprawdę oszalał... Quote
Olena84 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ja podrzucam Portoska. Widac po nim, ze troche przerazony, ale bedzie coraz lepiej. Quote
paulinken Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Podajcie mi nr konta, obiecałam połowę na hotelik. Quote
Recommended Posts