.blueberry. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 dziewczyny jest opcja, że psiak może być u mnie ale tylko do niedzieli... bo w poniedziałek będzie u mnie kolejny i z trzema nie dam sobie napewno rady... dalej musiałybyśmy kombinować Quote
yoko100 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 to moze warto, ja dzis zabieram sie za bazarek dla tyc bid, i moze sprubowac jakies deklaracje cos Quote
Aldrumka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 śliczny czarnulek -do niedzieli to 3 dni a dalej ???? Quote
.blueberry. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Zawsze to chyba lepsze niż schron... i to jeszcze w Mysłowicach... Quote
monika083 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 blueberrykiss napisał(a):Zawsze to chyba lepsze niż schron... i to jeszcze w Mysłowicach... oj to pewnie , tylko teraz trzeba szybko transport kombinowac ..no i co po niedzieli.... Quote
.blueberry. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ja zarazdzwonię do szczepona zapytam kiedy przywiezie mi drugiego psiaka i napiszę do kiedy może być u mnie Portos Quote
Avilia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='blueberrykiss']ja zarazdzwonię do szczepona zapytam kiedy przywiezie mi drugiego psiaka i napiszę do kiedy może być u mnie Portos Aniu dzwoniłam już do Klaudus i mówiłam,że możesz w razie co przetrzymać chłopaka do niedzieli.Ona teraz nie ma dostępu do neta,dziewczyny jadą właśnie do punktu.Jeżeli nie znajdą innego rozwiązania możliwe,że będziesz jedyną deską ratunku. Klaudia ma jeszcze do mnie dzwonić co i jak. Jak coś podaję jej numer (który jest także w pierwszym poście) [FONT=Comic Sans MS]785 549 189. [/FONT] Quote
ewexoxo Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 jestem na wezwanie yoko - nie wiem jak mogę pomóc, ale jeżeli potrzebna by była kasa - chętnie dorzucę się do bazarku Quote
yoko100 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ja wlasnie ebde tworzyc bazar, mozna warto zaczac zbierac deklaracje tylko pasowalo by tytul zmienic, dziekuje ewexoxo:*:*: Quote
Awit Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Widziałam bidulka już chyba ze dwa dni temu na wątkach innych z innymi bidami, serce boli, łzy płyną:-( A teraz zobaczyłam jaki on ma piękny profil, to jest naprawdę bardzo urodziwy pies!! Blueberry obyś jak najdłużej mogła go trzymać..... Quote
.blueberry. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Czekam cały czas na odpowiedź co z transportem do mnie. Ale błagam nie spodziewajcie się cudów bo z 3 psiakami nie dam sobie rady sama... :( Quote
Avilia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 INFO Z PUNKTU: Są kolejne dwa psy! ON-ek bez oczka i dziadek!Klaudia mówiła,że dziadek jest na wpół zamarznięty!Nie ma siły się ruszać!Wszędzie pełno śniegu,woda w miskach pozamarzała,a on nie ma siły wejść do budy!Tak jak i ON-ek! POMOCY!Te psy mogą nie przeżyć kolejnej nocy! Pomóżcie nam je uratować! Nie mamy czasu!DT potrzebne na już!Dosłownie na TERAZ!One nie mogą tam zostać! Może ktoś zdoła upchnąć u siebie choć jednego psiaka?Sytuacja jest krytyczna!Mróz -15 stopni,a te psy nawet do bud nie mają siły się schować!!!:placz::placz::placz: PROSZĘ O POMOC!!!SAME NIE DAMY RADY!!!TE PSY TAM UMRĄ!ZAMARZNĄ JEŻELI W PORĘ ICH NIE WYCIĄGNIEMY!!! Quote
Avilia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 blueberrykiss napisał(a):Czekam cały czas na odpowiedź co z transportem do mnie. Ale błagam nie spodziewajcie się cudów bo z 3 psiakami nie dam sobie rady sama... :( Aniu dziewczyn nie ma na necie.Wyciągają psy z punktu i wożą po Śląsku.Warunki na drodze tragiczne.Dzisiaj raczej już Portosa nie zdążą wyciągnąć. Może zadzwoń do Klaudii.Będziesz wiedziała co i jak.Ja już niestety wygadałam wszystko co miałam na karcie;/ Quote
.blueberry. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Miałam na myśli psiaka który ma do mnie przyjechać po niedzieli. Wiem że dziewczyny są zabiegane... Dzwoniłam do Klaudii i nie podnosi. Spróbuję jeszcze później ;) Quote
Piromanka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 :-( :-( :-( A ten duży biały psiak ma wątek? Quote
.blueberry. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Do mnie psiak przyjeżdża jednak w sobotę. Ale swojej obietnicy nie zmieniam i Portos będzie mógł u mnie zostać do niedzieli. Jakoś sobie damy radę... Quote
Gosia121 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jestem na powiadomienie Joko. Ja niestety nie mogę dać domku tymczasowego nawet bo mam problem z sąsiadem który mnie podał na policję że mój pies stale szczeka jak mnie nie ma w domu.Musiałam poupychać psiaki gdzie się dało i zostałam tylko z rezydentką i nic więcej nie mogę brać do domu bo w końcu w sądzie wyląduję.Mogę coś podrzucić na bazarek lub dorzucić kilka groszy na biedaka bo stałych deklaracji też mam kilka.Nic więcej nie wskóram pomimo szczerych chęci. Quote
.blueberry. Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 dziewczyny ja zmykam bo walczę z gorączką... jak coś to Avilia ma do mnie numer telefonu dzwońcie o każdej porze dnia i nocy Quote
EVA2406 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jestem. Mogę wspomóc zdjęciami rzeczy na bazarek i później wysyłką, jeśli ktoś wystawi bazarek............... Quote
grzenka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Mogę dać parę groszy deklaracji, nic więcej Quote
yoko100 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 grzenka napisał(a):Mogę dać parę groszy deklaracji, nic więcej to bardzo duzoooo mysle ze napewno sie przydadza pieniazki Quote
grzenka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 blueberrykiss napisał(a):i co dziewczyny...?:roll::roll::roll:???? Quote
fibi:) Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 też jestem na zaproszenie yoko. mogę jedynie dorzucić coś na bazarek- to wszystko:oops: Quote
Recommended Posts