Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='blueberrykiss']ja zarazdzwonię do szczepona zapytam kiedy przywiezie mi drugiego psiaka i napiszę do kiedy może być u mnie Portos

Aniu dzwoniłam już do Klaudus i mówiłam,że możesz w razie co przetrzymać chłopaka do niedzieli.Ona teraz nie ma dostępu do neta,dziewczyny jadą właśnie do punktu.Jeżeli nie znajdą innego rozwiązania możliwe,że będziesz jedyną deską ratunku.
Klaudia ma jeszcze do mnie dzwonić co i jak.
Jak coś podaję jej numer (który jest także w pierwszym poście) [FONT=Comic Sans MS]785 549 189.

[/FONT]

Posted

Widziałam bidulka już chyba ze dwa dni temu na wątkach innych z innymi bidami, serce boli, łzy płyną:-(
A teraz zobaczyłam jaki on ma piękny profil, to jest naprawdę bardzo urodziwy pies!!
Blueberry obyś jak najdłużej mogła go trzymać.....

Posted

INFO Z PUNKTU:

Są kolejne dwa psy!
ON-ek bez oczka i dziadek!Klaudia mówiła,że dziadek jest na wpół zamarznięty!Nie ma siły się ruszać!Wszędzie pełno śniegu,woda w miskach pozamarzała,a on nie ma siły wejść do budy!Tak jak i ON-ek!
POMOCY!Te psy mogą nie przeżyć kolejnej nocy!
Pomóżcie nam je uratować!
Nie mamy czasu!DT potrzebne na już!Dosłownie na TERAZ!One nie mogą tam zostać!

Może ktoś zdoła upchnąć u siebie choć jednego psiaka?Sytuacja jest krytyczna!Mróz -15 stopni,a te psy nawet do bud nie mają siły się schować!!!:placz::placz::placz:

PROSZĘ O POMOC!!!SAME NIE DAMY RADY!!!TE PSY TAM UMRĄ!ZAMARZNĄ JEŻELI W PORĘ ICH NIE WYCIĄGNIEMY!!!

Posted

blueberrykiss napisał(a):
Czekam cały czas na odpowiedź co z transportem do mnie. Ale błagam nie spodziewajcie się cudów bo z 3 psiakami nie dam sobie rady sama... :(

Aniu dziewczyn nie ma na necie.Wyciągają psy z punktu i wożą po Śląsku.Warunki na drodze tragiczne.Dzisiaj raczej już Portosa nie zdążą wyciągnąć.
Może zadzwoń do Klaudii.Będziesz wiedziała co i jak.Ja już niestety wygadałam wszystko co miałam na karcie;/

Posted

Jestem na powiadomienie Joko. Ja niestety nie mogę dać domku tymczasowego nawet bo mam problem z sąsiadem który mnie podał na policję że mój pies stale szczeka jak mnie nie ma w domu.Musiałam poupychać psiaki gdzie się dało i zostałam tylko z rezydentką i nic więcej nie mogę brać do domu bo w końcu w sądzie wyląduję.Mogę coś podrzucić na bazarek lub dorzucić kilka groszy na biedaka bo stałych deklaracji też mam kilka.Nic więcej nie wskóram pomimo szczerych chęci.