Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Portos ma uraz oka i prawdopodobnie na to oko nie widzi. Dziś udało mi się pozaglądać do oka i ma zaczerwienione. Po za tym to oko jest szkliste i przymglone. Zrobiłam dzisiaj fotki to będzie to widać.
Największy problem jest z zapięciem go na smycz, wtedy zostawia mocz tam gdzie stoi, zdarza się też i wyślizgnąć kupka. Jak już się zapnie, to się trochę uspakaja.

Posted

Tak jak obiecalam chce wplacic 100 zl na Portoska, ale nie dostalam numeru konta. Dotyczy to tez Neski, ktora jest u Jaagi. Mam za to konto dla Pirusia. Czy tam moge wplacic pieniadze na wszystkie 3 pieski?

Posted

Alter Ego napisał(a):
Tak jak obiecalam chce wplacic 100 zl na Portoska, ale nie dostalam numeru konta. Dotyczy to tez Neski, ktora jest u Jaagi. Mam za to konto dla Pirusia. Czy tam moge wplacic pieniadze na wszystkie 3 pieski?

na Neske i Portosa zbieram ja ,
juz wysylam ,
przepraszam .

Posted

Alter Ego napisał(a):
Juz dostalam. Dziekuje. Konto dla Pirusia tez mam. Czy moge zrobic jeden wspolny przelew dla Neski i Portosa? Dopisze tylko ile dla ktorego pieska. Dobrze?

oczywiscie ,dziekujemy

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Monika Ty jesteś skarbnikiem?
proszę nr konta na pw, ludzie z fb chcą wpłacać kase

tak ja jestem ,
tylko prosze napisz ,ze koniecznie z dopiskiem ''Portos''
juz Ci wysylam,