Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Był z Katowic tel o chłopaka.
Pani rozmawiała ze mną i z Lilu i... dobre wrażenie zrobiła na nas - jeszcze tylko wizyta :)

supi supi! a wiesz moze gdzie pani wypatrzyla Slicznote?

Posted

Pani miała wcześniej owczarka od szczeniaka. Miała trochę obaw o psa po przejściach, pytała czy wykazuje agresję. Zresztą zadawała mnóstwo pytań. Głównie martwiła się czy chłopak nadaje się do mieszkania w bloku i czy nie będzie nieszczęśliwy jak ona wyjdzie do pracy na 8h.
Zobaczyła go w metro i się w nim zakochała od pierwszego spojrzenia.

Posted

Jednego tylko się boję. Portos lgnie do mojego tzta. Mnie jakby się bardziej boi. Nie wiem z czego to wynika bo to ja karmię. A on woli przebywać z tztem. Mam nadzieje że Pani to nie zrazi jak wybierze sobie za Pana męża. Pani zrobiła na mnie dobre wrażenie. Wykazywała zainteresowanie co będzie lepsze dla psa. Co prawda Portos nie do końca jest gotowy do adopcji, o czym poinformowałam Panią ale równie dobrze może dochodzić do stabilności emocjonalnej już w swoim domku. Miejmy nadzieje że wszystko się dobrze ułoży.

Posted

Portosku kochany trzymam kciuki za nowy domek.

Mam pytanie do bardziej zaawansowanych uzytkownikow. Zjadlo mi sygnature. Napisali-patrz regulamin. Patrze i patrze i nic nie moge wypatrzec:) Mialam raptem dwa male banerki, rozmiarowo byly mniejsze niz dopuszczalna norma. Probuje wkleic jeszcze raz, ale zamiast obrazka wkleja mi sie cos co przypomina link, ale chyba nim nie jest. O co chodzi?

Posted

Zapraszam na IV, ZIMOWĄ, edycję bazarku fotograficznego :smile:!
[B]Zwycięzca sam decyduje na którego psa przeznaczy wygraną!
[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-IV-ZIMOWA-EDYCJA-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02?p=16224112#post16224112"]http://www.dogomania.pl/threads/2013...2#post16224112[/URL]

Jeśli ktoś chce pobrać jakieś zdjęcie z mojej galerii i tym sposobem uda się zdobyć parę groszy na wybranego psiaka to zapraszam.

Posted

[quote name='Alter Ego']Portosku kochany trzymam kciuki za nowy domek.

Mam pytanie do bardziej zaawansowanych uzytkownikow. Zjadlo mi sygnature. Napisali-patrz regulamin. Patrze i patrze i nic nie moge wypatrzec:) Mialam raptem dwa male banerki, rozmiarowo byly mniejsze niz dopuszczalna norma. Probuje wkleic jeszcze raz, ale zamiast obrazka wkleja mi sie cos co przypomina link, ale chyba nim nie jest. O co chodzi?[/QUOTE]

Pojęcia nie mam, moze mialas pare podpisow oprocz tego?

Posted

Nic nie wiem. Klaudia miała dogrywać wizytę, nie wiem czy do niej doszło. Pani wysłała mi wczoraj sms-a: Przepraszam że tak późno, ale czy mogę poznać najnowsze info w sprawie Portosa ? Jak postępuje jego resocjalizacja?