monika083 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Klaudus__ napisał(a):Był z Katowic tel o chłopaka. Pani rozmawiała ze mną i z Lilu i... dobre wrażenie zrobiła na nas - jeszcze tylko wizyta :) supi supi! a wiesz moze gdzie pani wypatrzyla Slicznote? Quote
kora78 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 a jaki to dom? mieszkanie, dom, jaka rodzina, jakie doswiadczenie ?? Quote
monika083 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 kora78 napisał(a):a jaki to dom? mieszkanie, dom, jaka rodzina, jakie doswiadczenie ?? pewnie to po wizycie bedzie wiadomo. Quote
Iljova Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ja też trzymam kciuki za to by Portosek miał ten wspaniały domek NA ZAWSZE! Quote
LILUtosi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Pani miała wcześniej owczarka od szczeniaka. Miała trochę obaw o psa po przejściach, pytała czy wykazuje agresję. Zresztą zadawała mnóstwo pytań. Głównie martwiła się czy chłopak nadaje się do mieszkania w bloku i czy nie będzie nieszczęśliwy jak ona wyjdzie do pracy na 8h. Zobaczyła go w metro i się w nim zakochała od pierwszego spojrzenia. Quote
Poker Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dobrze,że jest zainteresowanie.Fajny pies. Quote
Buster Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 A ja mu cholercia wydarzenie na FB a tu się chłopak do domku szykuje?? Nic to, od przybytku głowa nie boli :cool3: Oby ten domek był dla ciebie Portosku! http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=183774011652920&index=1 Quote
monika083 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 przeslodki! przepiekny!! przecudowny!!!! Lilu ,czy pani sie odezwala? Quote
LILUtosi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Z tego co wiem, to dogrywana jest wizyta przedadopcyjna. Quote
Poker Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 LILUtosi napisał(a):Z tego co wiem, to dogrywana jest wizyta przedadopcyjna. to trzymam kciuki Quote
LILUtosi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Jednego tylko się boję. Portos lgnie do mojego tzta. Mnie jakby się bardziej boi. Nie wiem z czego to wynika bo to ja karmię. A on woli przebywać z tztem. Mam nadzieje że Pani to nie zrazi jak wybierze sobie za Pana męża. Pani zrobiła na mnie dobre wrażenie. Wykazywała zainteresowanie co będzie lepsze dla psa. Co prawda Portos nie do końca jest gotowy do adopcji, o czym poinformowałam Panią ale równie dobrze może dochodzić do stabilności emocjonalnej już w swoim domku. Miejmy nadzieje że wszystko się dobrze ułoży. Quote
Iljova Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Trzymam kciuki bardzo mocno. Portosku kochany śliczny psiaku :-) niech to będzie wspaniały domek taki NA ZAWSZE !!!!!! Quote
Alter Ego Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Portosku kochany trzymam kciuki za nowy domek. Mam pytanie do bardziej zaawansowanych uzytkownikow. Zjadlo mi sygnature. Napisali-patrz regulamin. Patrze i patrze i nic nie moge wypatrzec:) Mialam raptem dwa male banerki, rozmiarowo byly mniejsze niz dopuszczalna norma. Probuje wkleic jeszcze raz, ale zamiast obrazka wkleja mi sie cos co przypomina link, ale chyba nim nie jest. O co chodzi? Quote
LILUtosi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Zapraszam na IV, ZIMOWĄ, edycję bazarku fotograficznego :smile:! [B]Zwycięzca sam decyduje na którego psa przeznaczy wygraną! [/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-IV-ZIMOWA-EDYCJA-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02?p=16224112#post16224112"]http://www.dogomania.pl/threads/2013...2#post16224112[/URL] Jeśli ktoś chce pobrać jakieś zdjęcie z mojej galerii i tym sposobem uda się zdobyć parę groszy na wybranego psiaka to zapraszam. Quote
Olena84 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Alter Ego']Portosku kochany trzymam kciuki za nowy domek. Mam pytanie do bardziej zaawansowanych uzytkownikow. Zjadlo mi sygnature. Napisali-patrz regulamin. Patrze i patrze i nic nie moge wypatrzec:) Mialam raptem dwa male banerki, rozmiarowo byly mniejsze niz dopuszczalna norma. Probuje wkleic jeszcze raz, ale zamiast obrazka wkleja mi sie cos co przypomina link, ale chyba nim nie jest. O co chodzi?[/QUOTE] Pojęcia nie mam, moze mialas pare podpisow oprocz tego? Quote
Alter Ego Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dziekuje Olena, jakos mi sie udalo, chociaz nie do konca. Portosku!!! Quote
LILUtosi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Nic nie wiem. Klaudia miała dogrywać wizytę, nie wiem czy do niej doszło. Pani wysłała mi wczoraj sms-a: Przepraszam że tak późno, ale czy mogę poznać najnowsze info w sprawie Portosa ? Jak postępuje jego resocjalizacja? Quote
monika083 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 a gdzie ta wizyte trzeba przeprowadzic? to poszukam kogos. Quote
.blueberry. Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Wydaje mi się, że w Katowicach bo tak dziewczyny pisały wcześniej. Jak będzie wiadomo gdzie dokładnie to będzie to ja mogę pomóc... Quote
Recommended Posts