BUDRYSEK Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='.blueberry.']Wydaje mi się, że w Katowicach bo tak dziewczyny pisały wcześniej. Jak będzie wiadomo gdzie dokładnie to będzie to ja mogę pomóc...[/QUOTE] K-ce i Chorzow Quote
.blueberry. Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Katowice mogę załatwić. A co do Chorzowa to dopiero pod koniec tygodnia będę wiedziała jak mi trasy wypadną więc jak się znajdzie ktos wcześniej to niech zrobi a jeśli nie to coś wymyślimy :) Quote
BUDRYSEK Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='.blueberry.']Katowice mogę załatwić. A co do Chorzowa to dopiero pod koniec tygodnia będę wiedziała jak mi trasy wypadną więc jak się znajdzie ktos wcześniej to niech zrobi a jeśli nie to coś wymyślimy :)[/QUOTE] to super bo moglabym go w niedz. przywiezc do k-c Quote
.blueberry. Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ja w sobote jade do szkoły do Katowic więc mogłabym zrobić wizytę. Jak się Pani zdecyduje to dajcie mi znać a ja już się z nią umówie :) Quote
LILUtosi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jestem dumna z Portosa. Dzisiaj byliśmy we Wrocławiu na klinikach z naszą Lilu i wzięliśmy do kompletu Portoska. Portos wsiadł do bagażnika i się nie posikał. Mało tego zachowywał się dość swobodnie zarówno w poczekalni jak i w gabinecie. Czarował pielęgniarki i dostawał mnóstwo przegryzek i machał przy tym ogonkiem i się cieszył. Na prawdę nas miło zaskoczył. Wróciliśmy do domku a on radośnie machał ogonkiem. Quote
Iljova Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A może on już przeczuwa co będzie? :-) i się tak cieszy :-) Quote
BUDRYSEK Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 do kiedy Portos ma antybiotyk? jak wszystko bedzie w sob ok to w niedz przyjade po niego Quote
LILUtosi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Antybiotyk jest w tabletkach więc nie ma problemu. Zresztą nic się takiego nie dzieje. Dzisiaj rozmawiałam z Panią pół godziny. Pani czeka z niecierpliwością o wszystko pyta. Będzie miał Portosek dobrze. Tyle że na wizytę jeszcze czeka przedadopcyjną. Będziemy tęsknić... Quote
monika083 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 trzeba zaplcic za stycznie , a finanse nieciekawie wygladaja: Finanse Portosa 15.12 ------- Grzenka --50zl paulinken --170zl 16.12 ------- Alter Ego-- 100zl -------------------- 20.12 ------------ aldrumka -- 78zl 2.01 -------- Elżbieta P. 50zl -318zl (pobyt w hotelu -grudzien +szczepienia+odrobaczenie) 14.01 -------- grzenka---- 30zl 17.01 -------- MyrkurDagur 50zl saldo+210zl Lilu ,ile za styczen wyszlo? napisz ,bedziemy zebrac gdzies.. Quote
.blueberry. Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 dzisiaj będę dzwoniła do Pani żeby się z nią umówić na wizytę :) Quote
LILUtosi Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Portos jest u mnie za 11 zł za dobę to daje nam 341zł . Po za tym Portos powinien być wykastrowany przed oddaniem. I to trzeba wyegzekwować w nowym domku bo teraz już kasy na to nie ma. Quote
monika083 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 to brakuje 131 zl ... kto dorzuci do hotelu? Quote
.blueberry. Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 dzwoniłam już dwa razy ale Pani nie odbiera zadzwonie jeszcze później Quote
monika083 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ja robilam bazarek na Prado ,a on jedzie do bdt dzisiaj,i Ania102, ktora oplacala mu hotel ,powiedziala, ze te pieniadze mozna przeznaczyc na innego psiaka ,takze niech pojda na Portosa. to jest 65 zl ,czyli 275 mamy ,brakuje 66 zl nadal. Quote
Avilia Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='.blueberry.']dzwoniłam już dwa razy ale Pani nie odbiera zadzwonie jeszcze później[/QUOTE] Blueberry wysyłam Ci na PW nr kom do Pani. Quote
.blueberry. Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jutro między 12 a 13 wizyta :) trzymajcie kciuki. Do kogo mam dzwonić z relacją? Quote
Iljova Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 To trzymam mocno kciuki żeby okazało się wszystko ok !!! Quote
.blueberry. Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 LILU to rzuć numerem telefonu na pw bo nie mam :) Quote
Avilia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='.blueberry.']Jutro między 12 a 13 wizyta :) trzymajcie kciuki. Do kogo mam dzwonić z relacją?[/QUOTE] Numer Klaudii jest w pierwszym poście.Klaudia nie ma teraz internetu,a na pewno chciała by znać wynik wizyty dla "swojego" podopiecznego. Trzymam kciuki! Quote
LILUtosi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Pani wczoraj już kupiła posłanie dla Portoska. Quote
monika083 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 to swietnie, mam nadzieje ,ze wizyta wypadnie super. Przypominam ,ze brakuje na oplacenie hoteliku ,prosze o jakis bazarekchociaz.. ja cos mam ,ale nie mam mozliwosci wysylki stad. Ewentualnie zaloze te pieniadze a pozniej zrobie bazarek.. Lilu w poniedzialek Ci przesle kase i to jeszcze za te dni za luty trzeba doliczyc. Quote
LILUtosi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Siostry drogie jak tam wizyta??!! Nie mogę się doczekać. Quote
Recommended Posts