Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziu, tak mi smutno !!!!!!
Walcz o swoją niunię , każdy dzien to jest dzien do przodu .Wiem, ze to bardzo bardzo cięzko, mysli są straszne , nasrój zły, w oczach ciagle łzy.Ale musi byc więcej momentów, że trzyma nas siła i milłość do pomocy komuś kogo się bardzo kocha.I walczy się o wyzdrowienie, o kazdy wspólny dzień o najmniejszą chwilę razem.Ja walczyłam.
NADZIEJA i MIŁOŚĆ niech te 2 rzeczy prowadzą was w walce z chorobą.A z chorobami się wygrywa , nawet z tymi o których mówią ,że są beznadziejne.
Ogromnie mocno trzymam kciuki i wierzę , że się uda .
Trzymacie się dziewczynki.
Ulv.
Jeśli będą potrzebne jakies leki , daj znać na prv, może uda mi się coś wykombinować.

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wam!!! To bardzo dużo dla mnie znaczy, wiedzieć, że nie jesteśmy same... Mila czuje się dobrze, ma apetyt (muszę chować wszystko- ostatnio zeżarła 2 jabłka i ćwierć kilo cukru:angryy: ) wygląda na to, że choroba została wykryta w miarę wcześnie. Jutro znów wizyta u lekarza, może ustalimy termin... i koszt chemioterapii:-(
Będziemy walczyć!!!!

Posted

Ulv, pamiętasz kiedyś spotkałyśmy się we Wrocławiu... Moja goldenka Barsa też ma chłoniaka. Jeździmy na chemię regularnie co kilka tygodni. To już trwa 8 miesięcy i jak na razie nie tracimy nadzieji, a nasza Barsa jest wesoła i chce żyć, więc głowa do góry, będzie dobrze...

Posted

[quote name='fona']Ulv, no nie moge. Wszystkie Twoje psy maja fisia? :)[/quote]
Dokładnie... Mila w swojej karierze pożarła m.in. świece woskowe i pastę polerską do srebra, dużą, niewypatroszoną makrelę w całości, 10 całych jajek i 2 kilo szynki, a no i śliwki suszone (1/2 kg) + inny susz owocowy- w Wigilię nie było kompotu:evil_lol:
No a Paolka już opisywałam na dogo- np:zrobił kupę na dachu faceta bluzgającego na psy- na oczach owego gościa... ugryzł wrogiego owczarka w (...) a potem wlazł na drzewo... próbował hmm... mieć dzieci z kotką (to ona go "poderwała") - jak kićka urodziła córeczkę, uznał ją za swoją i wychowywał... dużo by gadać:evil_lol: matka Pao- [']Kora po sterylce polubiła bezpieczny seks... EEECH!!!

A na poważnie- [B]musi być dobrze[/B], ale jeszcze nic nie wiem, wet na urlopie do poniedziałku...

Posted

jesteśmy z wami- Boss od końca kwietnie bierze Encorton ( 5mg - 20 tabletek, jakieś 3 zł) i Leukeran (ok. 30zł na ok 2 tygodnie starcza). Leki dały dużą poprawę i nie widać po nim że coś mu dolega :)

Posted

[quote name='la_pegaza']jesteśmy z wami- Boss od końca kwietnie bierze Encorton ( 5mg - 20 tabletek, jakieś 3 zł) i Leukeran (ok. 30zł na ok 2 tygodnie starcza). Leki dały dużą poprawę i nie widać po nim że coś mu dolega :)[/quote]

i jaki okrąglutki się zrobił :)...to jeden z moich ulubieńców dogo... :)

Posted

u Bossa też tak było, jadł dużo, żarcie przez niego leciało, abrzuchu dalej burczało. pomogły rosołki, kanapeczki z smalcem, mieszanie suchej karmy z puszakmi rybnymi. no i Encorton jest sterydem, co oczywiście też ma wpływ.

Posted

Misia malutka się przypomina... Nieśmiało proszę o pomoc - w poniedziałek wet, leczenie...

Nr. mojego konta:
[B]Magdalena Łazarska[/B]
[B]PKO BP[/B]
[B]28 1020 5242 0000 2402 0158 3871[/B]

Strasznie wam dziękuję w imieniu Mileny!!!