mala_czarna Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Aldrumko, dziękuję pięknie, a wstawisz link? :) Anecik,w tym roku, już niebawem, bo w grudniu, minie 5 lat niestety :( Quote
Anecik Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Bardzo proszę :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333706-troch%C4%99-tego-i-owego-dla-spajka-do-8-listopada-godz-2200/ Quote
Aldrumka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 ale gapa ze mnie zapraszać bez linku :( podam jeszcze raz http://www.dogomania.com/forum/topic/333706-troch%C4%99-tego-i-owego-dla-spajka-do-8-listopada-godz-2200/ Quote
Martika&Aischa Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 kurcze aż trudno uwierzyć że super Spajk wciąż bez domu :( moja przygoda z dogomanią zaczęła się w 2010 roku właśnie od wątku Spajka. Wesprzemy chłopaka w listopadzie bazarkiem :) Quote
mala_czarna Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 kurcze aż trudno uwierzyć że super Spajk wciąż bez domu :( moja przygoda z dogomanią zaczęła się w 2010 roku właśnie od wątku Spajka. Wesprzemy chłopaka w listopadzie bazarkiem :) Dzięki, kochane wszystkie jesteście!! :) Ja niestety podtrzymuję swoje stanowisko, że tylko do końca tego roku Spajk będzie pozostawał "pod moją" opieką, i bardzo bym prosiła żeby znalazł się ktoś kto się Spajkiem "zdalnie" zajął. Ja juz dawno poległam, bardzo mi przykro, ale taka jest prawda. Quote
beataczl Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 ja tez jestem mocno zdziwiona,ze ten piękny,slodki chłopaczek jeszcze bez domu...ludziska się nie znaja ,naprawdę :( Quote
mala_czarna Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Wpłacam za hotel za październik. Przypominam, że wobec braku funduszy, nie uregulowałam wtedy kosztów szczepienia, i odrobaczenia. Sporo osób spoza Dogo mi niedawno wpłaciło (wszystko ujęte w rozliczeniach), i stali deklarowicze, na których zawsze mogę liczyć, oprócz deklaracji stałych ponownie dorzucili, że już nie wspomnę o Aldrumce, która ratuje nas bazarkami. Dla wszystkich ogromne podziękowania, i wyrazy wdzięczności, bez was sytuacja finansowa osiągnęłaby stan krytyczny. Informacja o tym podana jest na stronie 163, post nr 3250 25 zł szczepienie 14 zł odrobaczenie Quote
mala_czarna Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 To chyba ostatnie takie ładne i słoneczne dni, miło by było jakieś nowe zdjęcia Spajka wstawić. Bardzo bym prosiła, i najlepiej zwykłym aparatem :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 ja tez jestem mocno zdziwiona,ze ten piękny,slodki chłopaczek jeszcze bez domu...ludziska się nie znaja ,naprawdę :( no tak. Gdyby Spajkuś był yorczkiem z pewnością w mig by znalazł dom a tak biedak siedzi :( pamiętam yorczkę Megan którą miałam na tymczasie i mimo że nigdzie nie była oficjalnie ogłaszana mój telefon nie przestawał dzwonic. Kiedy tylko proponowałam innego psiaka natychmiast telefon się rozłączał. 1 Quote
mala_czarna Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 No niestety :( a on mało, że duży, to jeszcze zwykły, pospolity kundelek :( Nie wiem co dalej z nim będzie, tym bardziej, że jest coraz starszy. Na Fb ma sporo udostępnień, i na tym koniec. 1 Quote
Ewa Marta Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 A co będzie ze Spajkiem po 31 grudnia? Quote
mala_czarna Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Szukam osoby, ktora się nim zajmie, poprowadzi rozliczenia, itp., itd. Ja z różnych względów rezygnuję. Po za tym, po 5 latach nieudanej adopcji może trafi się ktoś, kto udźwignie ciężar znalezienia mu swojego człowieka. Quote
Martika&Aischa Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 super psiak :) ludzie otwórzcie oczy!!! Super Spajk szuka kochającego domu !!! :) Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 czy tylko mi dzisiaj tak ciezko chodzi dogomania? Quote
mala_czarna Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 Poleciala stała dla Spajka. Dziękuję Ewa, już zaznaczam :) Quote
mala_czarna Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 Czarny platfus :D w końcu stoi i się nie rusza. Nauczył się pozować :) Quote
kaj Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Wycofuję swoją deklarację na hotel. Będę szukała Spajkowi domu przygotowując plakaty i rozwieszając je w swojej okolicy. Quote
Recommended Posts