Aldrumka Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 aurra banerek białego w Twoim podpisienie jest podlinkowany Quote
mala_czarna Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Auraa, jesteś szalenie taktowna :) Bo Spajk jest po prostu najzwyczajniejszym pechowcem, a nie "nie ma szczęścia". Cały czas wyróżniam mu ogłoszenia na OLX, ale bez żadnego rezultatu. Quote
Nutusia Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Tydzień temu do domu pojechał Zap - też się chłopaczyna naczekał, tymczasów nazmieniał, hoteli... A teraz tak fantastyczne wieści płyną z DS, że aż żyć się chce i wiary nie tracić, myśląc o Spajku... Quote
mala_czarna Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Tydzień temu do domu pojechał Zap - też się chłopaczyna naczekał, tymczasów nazmieniał, hoteli... A teraz tak fantastyczne wieści płyną z DS, że aż żyć się chce i wiary nie tracić, myśląc o Spajku... Sama już nie wiem Nutusiu, naprawdę. Chciałabym wierzyc, że w końcu znajdzie dom, ale wiarę w to to ja już dawno straciłam :( Quote
Nutusia Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 I błąd! Zacznij wierzyć na nowo - może to coś da, kto wie (jak śpiewał Młynarski) ;) Quote
Ewa Marta Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Auraa, jesteś szalenie taktowna :) Bo Spajk jest po prostu najzwyczajniejszym pechowcem, a nie "nie ma szczęścia". Cały czas wyróżniam mu ogłoszenia na OLX, ale bez żadnego rezultatu. A ja się nie zgadzam! Jakim pechowcem? On po prostu nie ma domu, ale ma co jeść, gdzie ukryć się przed zimnem, deszczem albo słońcem i codziennie ma kontakt z człowiekiem. Pechowcem byłby, gdyby żył w jakimś paskudnym schronie i cierpiał. Kama, koniec negatywnej energii wokół Spajka. Trzeba wierzyć, bo inaczej nic z tego nie będzie! 1 Quote
mala_czarna Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Gdyby od tego tupania dom się znalazł to tupcie dziewczęta do woli :eviltong: Póki co nadal ciesza. Teraz zima idzie to już w ogóle pewnie nikt nie będzie dzwonił, zresztą to chyba nie ma żadnej róznicy jaka pora roku. Quote
mala_czarna Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Spajk ma juz na FB ponad 50 udostępnień, ale póki co nikt się do mnie w sprawie adopcji nie zgłasza. No i standard - na kolejny tydzień wyróżniłam mu OLX. Quote
mala_czarna Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Nadal nie rozumiem... :( Nutusiu, ja też nie rozumiem :nonono2: Quote
mala_czarna Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Na kolejny tydzień wyróznione OLX. Na FB naprawdę ma masę udosatępnień, myślę, że już około 80 osób udostępnia Spajka na swojej Tablicy, ale odzewu nadal żadnego. Usiąść, płakać, albo sobie w łeb strzelić, bo ja już innego wyjścia nie widzę. Quote
mala_czarna Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Uaktualnilam wplaty stale na Spajka. Bardzo dziękuję, że go nie zostawiacie. Quote
Aldrumka Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Zapraszam na bazar http://www.dogomania.com/forum/topic/143468-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-zapraszamy-go%C5%9Bci-dla-spajka-do-23-listopada-2200/?p=15854313 Quote
joaaa Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Już dawno miałam napisać, ale jakoś zapominałam i Kamila mnie kiedyś przydusiła. Spajk już od prawie miesiąca mieszka w domu. Tak jakoś podstępnie się wprowadził. :peace: Najpierw nocował w korytarzu z kotem, ale jak kot umarł, to mi było szkoda Spajka, że nie ma żadnego towarzystwa, więc wprowadziłam go do Klary. I tak już został. :) Quote
Nutusia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 To chyba ja się najbardziej cieszę, bo nijak się nie mogę pogodzić z tym, że psy muszą mieszkać poza domem ;) Wiem, rozumiem, przyjmuję do wiadomości, ale mnie to wręcz fizycznie "boli"... Quote
gameta Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 super !!! Choć przez moment miałam nadzieję, że jest już w SWOIM domu ... Quote
mala_czarna Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 U Spajkulca cisza, Joasia nie wstawia zdjęc, no nie wiem, to dość podejrzane, myslicie, że gdzieś nam chłopak zwiał?? :siara: :siara: Quote
mala_czarna Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 do domu niby że ? Własnego ? Oj Gametko, jak ja bym chciała być taką optymistką :) Quote
auraa Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 zaglądam do chłopaka i nie wiem co u niego słychać? Dobrze, czy bez zmian? Quote
Ewa Marta Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Już dawno miałam napisać, ale jakoś zapominałam i Kamila mnie kiedyś przydusiła. Spajk już od prawie miesiąca mieszka w domu. Tak jakoś podstępnie się wprowadził. :peace: Najpierw nocował w korytarzu z kotem, ale jak kot umarł, to mi było szkoda Spajka, że nie ma żadnego towarzystwa, więc wprowadziłam go do Klary. I tak już został. :) HURRRAAA!!!! Super Spajkuś!!! Quote
Recommended Posts