snuszak Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 i dla Majki znajdzie się domek zobaczycie Quote
zuzia_kuzik Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 tyle kochanych bidulek a zima coraz blizej ... Quote
supergoga Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 izabelka_70 napisał(a):myślałam, że gdzieś u poprzednich właścicieli zamknięta. czyli krzywda jej się nie dzieje? Niby nie, ale mieszka w stajni...a jest naprawdę maleńka. Quote
PaulinaT Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 izabelka_70 napisał(a):myślałam, że gdzieś u poprzednich właścicieli zamknięta. czyli krzywda jej się nie dzieje? nie, nie krzywda nie - ale obiecałam dołożyć wszelkich starań by ją jak najszybciej zabrać szukam kogos kto mógłby wizytę przedadopcyjną we Wrześni zrobić...? Quote
izabelka_70 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ja jeszcze wizyty przedadopcyjnej nie robiłam, ale jeśli ktoś jest nie zmotoryzowany, a chciałby taką wizytę zrobić mogę zawieźć, posłuchać i nauczyć się na przyszłość :-) Quote
PaulinaT Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Na razie szukam wśród dogomaniaczek - kuzynka właścicieli stajni jest z Gniezna i jest chętna, trochę się obawiam ale zawsze może sprawdzić co i jak a jak pojadę z majką to jeszcze sprawdzę raz... Quote
What May NN Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 może udałoby mi się wpaść do wrześni w niedzielę.. ale to może - dam znać jutro, ok? Quote
PaulinaT Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dobrze! byłoby super - jest coś co mnie trochę niepokoi w opowieści potencjalnej Pani. Ale może ja przewrażliwiona i nie przywykłam do tego, że duże psy i małe psy traktuje się inaczej? Quote
What May NN Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 to wyślij mi na pw swój nr tel to ja jutro zadzwonię i jakby udało mi się pojechać to wszystko mi opowiesz! Quote
supergoga Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Jeszcze sprawdzamy jeden domek w Częstochowie. Kto jest z częstochowy, kto mógłby sprawdzić domek? Wiecie może? Quote
Ajula Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Częstochowa to Małopolska? :hmmmm: trzeba popatrzeć na ich watkach Quote
kocyk Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Paulina napisz mi na pw o kogo z Wrześni chodzi. Znam dobrze Wrześnie i mam tam znajomych i może ktoś z nich okaże się sąsiadem:) I wtedy coś więcej można się dowiedzieć. Jak byłam na wizycie w sprawie Froda to kumpele angażowałam, bo mieszkała niedaleko:) Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 jeśli nie ma nikogo innego do wizyty to ja jutro mogę pojechać od 12 mam czas.. Quote
supergoga Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Bardzo pilnie szukamy domku. Paulina teraz poza netem. Aneta, czy mogę dać Jej Twój numer w sprawie Wrześni. Dzisiaj wyposażyłam Majkę w karmę dla szczeniąt - ale i tak potrzebny jest dla niej dom, choćby tymczasowy. Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ja mam jej numer, zaraz zadzwonię.. edit.nie odbiera, ale bede probowac. w razie co daj jej moj nr Quote
supergoga Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Była właśnie u mnie, może jedzie do domu. Quote
PaulinaT Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Już wszystko pod kontrolą - What may NN pojedzie jutro do Gniezna, bardzo bardzo dziękuję :Rose: ps. czipsy żrą wędzonki jak goopie ;-) Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 jestem umowiona z pania na jutro na 15. przy okazji odwiedze rodzicow - pani mieszka kilku ulic dalej, wiec w razie co Majka na pewno bylaby pod kontrolą :-) Quote
supergoga Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 To ja kciuki trzymam aby to był wreszcie ten dom. Quote
supergoga Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 I smacznego dla czipsów. Szczególnie mojej ukochanej, ulubionej, niezaprzeczalnie cudownej Abisi. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ona jest z tych poczciwych, czarnych, podpalanych, krótkonożnych, półkudłatych kundelków które są mądre, wierne i kochają ludzi za bardzo :( Kiedy patrzę na tę suczkę-matkę to przypomina mi się b.podobny pies Pikuś który czekał na właścicieli na wycieraczce pod drzwiami w bloku prawie rok. Wyjechali do Anglii i go zostawili. Niestety trafił do schroniska w Mysłowicach. Nigdy nie zapomnę tego psa. Majka będzie wspaniała, trzymam kciuki. Quote
PaulinaT Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Byłam u Majki (też ;-) ) - mała dostała ataku histerii gdyż po raz pierwszy spotkała moje czipsy. Jej siostry już ten etap mają za sobą i przybiegły sie witać a Majka niestety wcisnęła sie pod paletę wrzeszcząc jakby ją kto na kole łamał i przypalał. Na szczęście ciekawość i chęć kontaktu z ludziem czyli ze mną wzięła górę, schowała się pod moimi nogami i nawet się z wszystkimi na koniec obwąchała. Następnym razem będzie zupełnie inaczej :) Dostarczyłam też wszystkie dobra które dostałam od supergogi dla małej - bardzo, bardzo dziękuję - bedzie dobra karma i witaminki dla niej i dla siostrzyczek. Mała jest więc w czasie intensywnej socjalizacji i boi sie nieznanego, dość mocno reaguje - ważne by uczulić przyszły domek by nie przejmowali się jej histeriami bo wyrośnie z niej naurotyczny psiak. A. W stodole śpi nie z siostrami tylko z... kotem :) Wie co grzeje najbardziej - cieszę się też, że kot się na to godzi i dogrzewa maluszkę. I serio - najchętniej bym ją sobie zatrzymała... zakochałam się po same uszy w tym małym futrzaku... Quote
What May NN Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 domek mnie dziś nie przekonał!! więc Maja nadal szuka domku.. Quote
PaulinaT Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 What May NN napisał(a):domek mnie dziś nie przekonał!! więc Maja nadal szuka domku.. bardzo, bardzo dziękuję za zrobienie wizyty - panie bez wątpienia będą miały psiaka, ale nie będzie to Majka ja jutro jadę sprawdzić jeszcze jeden domek nie chcę zapeszać - ale mam dobre odczucia ;-) Quote
Recommended Posts