PaulinaT Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Majka już u nas. Powoli się ośmiela i robi przegląd chaty :) Kupala już walnęła. No i zdecydowanie wie co sie robi z kolacją - kurze żołądki pochłonęła i sporo nadgryzła ze skrzydła! (dla niewtajemniczonych - u mnie BARF) oj... zdecydowanie wie po co ma ząbki! :loveu: teraz próbuje zrobić desant na posłanie Abisi w którym śpi Abisia (stawiam, że tam spędzi noc) i próbuje podwędzić Mrokowi jego wybebeszonego kraba z Ikei. Słodka pchła! Quote
PaulinaT Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Nooo... mała ma charakterek! Obwarczała mnie przy zabawce, ale że kiepsko trafiła i miała pierwszą chyba taką lekcję, trochę walczyła i próbowała ugryźć... Dobrze, że ją dzisiaj przywiozłam - będę mogła poradzić Domkowi co z tym fantem. Quote
Ajula Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 PaulinaT napisał(a):Nooo... mała ma charakterek! Obwarczała mnie przy zabawce, ale że kiepsko trafiła i miała pierwszą chyba taką lekcję, trochę walczyła i próbowała ugryźć... Dobrze, że ją dzisiaj przywiozłam - będę mogła poradzić Domkowi co z tym fantem. pewnie do tej pory nie za bardzo miał ją kto wychowywać, to sobie pozwala :hmmmm: Quote
PaulinaT Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dokładnie tak :) Ale z ciocią Pauliną nie jest lekko - rozwydrzonym szczeniakom mówimy stanowcze nie ;) Quote
supergoga Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Pojechali, życzymy spokojnej drogi, bo warunki nietęgie. Wieści pewnie dopiero w poniedziałek bedą. Quote
supergoga Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Dostałąm sms - Maja już w objęciach swojej Pani. Zamioeszkała w rewalu - 50 m od morza. Az jej zazdroszę, choć może niue w tej chwili, wyglądając przez okno. Bądź grzeczna i zyczymy szczęścia. Quote
savahna Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Tak patrze,ze cała akcja adopcyjna krótko trwała, ale co się dziwić sunia śliczna i malutka to i o domek łatwiej. Szczęścia maleńka! :iloveyou::knajpa::iloveyou: Quote
Ajula Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 supergoga napisał(a):Dostałąm sms - Maja już w objęciach swojej Pani. cudownie, oby już tam została na zawsze :) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 gratuluję domku nad morzem! Quote
PaulinaT Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Maja podróż zniosła bardzo dzielnie - bardzo z niej dzielna dziewczynka. Mam nadzieję, że dobrze wybrałam... Maju, wszystkiego dobrego w Twoim Nowym Życiu! Quote
Recommended Posts