Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majka już u nas. Powoli się ośmiela i robi przegląd chaty :)
Kupala już walnęła.
No i zdecydowanie wie co sie robi z kolacją - kurze żołądki pochłonęła i sporo nadgryzła ze skrzydła! (dla niewtajemniczonych - u mnie BARF) oj... zdecydowanie wie po co ma ząbki! :loveu:
teraz próbuje zrobić desant na posłanie Abisi w którym śpi Abisia (stawiam, że tam spędzi noc) i próbuje podwędzić Mrokowi jego wybebeszonego kraba z Ikei. Słodka pchła!

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooo... mała ma charakterek! Obwarczała mnie przy zabawce, ale że kiepsko trafiła i miała pierwszą chyba taką lekcję, trochę walczyła i próbowała ugryźć... Dobrze, że ją dzisiaj przywiozłam - będę mogła poradzić Domkowi co z tym fantem.

Posted

PaulinaT napisał(a):
Nooo... mała ma charakterek! Obwarczała mnie przy zabawce, ale że kiepsko trafiła i miała pierwszą chyba taką lekcję, trochę walczyła i próbowała ugryźć... Dobrze, że ją dzisiaj przywiozłam - będę mogła poradzić Domkowi co z tym fantem.

pewnie do tej pory nie za bardzo miał ją kto wychowywać, to sobie pozwala :hmmmm:

Posted

Dostałąm sms - Maja już w objęciach swojej Pani. Zamioeszkała w rewalu - 50 m od morza. Az jej zazdroszę, choć może niue w tej chwili, wyglądając przez okno.
Bądź grzeczna i zyczymy szczęścia.